Dilaracim sanirim o bunye meselesi. hep derler kiz direkt kalcayi acar diye. hatta buradan bir arkadasim hamile kalinca direkt genisledigi icin kiz oldugunu dusunmustuk, erkek cikti:)
ben artik mide bulantisi yoksa erkek, varsa kiz, iste basket topu gibiyse gobek erkek, yassi ise kiz falan inanmiyorum. hersey bunye:)
ama popoyu bak cok buyutme sonra mayo yakismaz:)
kızlar benim de kızım olacak..........
Ama kalçam hiç genişlemedi arkamdan kimse anlamaz hamile olduğumu...
Göbeğim de dik ve sivri..hiç yayılmadı vucudum da sımsıkı...
Erken dönemde öyle pek bulantım olmadı yüzüm güzelleşti cildim nasıl pürüzsüsleşti bi görseniz..tek bi sivilcem yok....
Herkez erkek gibi görünüşünden dedi ama ohhhhhhhh çok şükür ki kızım olacak...ben bile korkmaya başlamıştım ama allah büyük...
şimdi bende artık görünüşle ilgili hiçbişeye inanmıyorummm bence de bünyeye göre değişiyor vucut yapısı...
ya kizlar gecenin bu saatinde iki cift laf edelim dedim ama sohbet ilerlemiyor. ben de yatayim bari.
hepinize kolay gelsin islerinizde. bana da iyi geceler. zira saat neredeyse gecenin 3.30u.
opuldunuz.
Bence yagmur da, eylul de cok eskidi bence dusunmeye devam et:)
VUCUT YAPISINA GÖRE DEĞİŞİYOR BENCE CANIM .
SENİNKİ KIZDIR KORKMA 14. HAFTANDA GİTTİN DR UN GÖRÜRDÜ PİPİSİNİ EĞER ERKEK OLSAYDI:yerimseniben
canım hayırlı olsun sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim gözün aydın çok güzel haberler bunlar bugün istanbuldan kaçasım var böyle bi hava yoktur herhalde iyyy bunal bunla dur evde akşama kadar tv zapinkle:) bende arkdaşıma gidecektim hava yağıyo evde oturcaz mecbur((
güzel habeler arka arkaya geliyo ne güzel alalh sevinçlerimizi bozmasın gözün aydın bebişinin iyi olduğuna sevindim canım allah tez zamnda kurtarsın bebişlerimizi kollarmıza versin inşallah:)
gunaydin kizlar! dun aksam doktora gittik, melegimizi gorduk vee kesin kiz dedi doktorumuz!!! cok sukur herseyi normal ve haftasiyla uyumluydu.afp testi icin kan verdik bakalim 3 gun sonra cikacak sonuclari.
bende de kabizlik problemi vardi - bunun icin magnezyum hapi verdi - 2-3 gune duzelir sorunun dedi bakalim gorecegiz :) bir de kibele bahsetmis dun, omega 3 hapi bana da verdi - oneminden bahsetti, elevite de devam.
cok sevincliyim yaa. hemen cikip biseyler almak istiyorum kizima![/QUOTE
gözünüz aydın canım.Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin minik kızını
canim cok tesekkurler. insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim meleklerimizi!
AYY İLSUCUM YA VALLA HİÇ KORKMUYORUM ARTIK İÇİM ÇOK RAHAT.............
SEN NASILSIN VUCUT YAPIN FALAN NASIL GÖBÜŞÜN SİVRİ Mİ...
SEN NE ZAMAN GİDECEKSİN ARTIK KONTROLE........
BEN 7 ŞUBATTA FALAN GİDERİM HERALDE...3 LÜ TESTEhihoyyyt[/QUOTE
BENİM KALCAM YOKTUR İNCE BİR YAPIYA SAHİBİM RESİMLERİM VAR ALBÜMDE ORADA Bİ BOY RESMİM VAR BAK :)))
BENİM KARNIMDA ÇOK SİVRİ DEĞİL SENİNKİ DAHA SİVRİ BENİMKİNDEN TATLIM .
BENDE RANDEVUYU 10 ŞUBATA ALDIM DR AYDA BİR GEL DİYİNCE NAPALIM .
Dilara bence ela ismi çok sempatik....
Tanıdığım bütün ela lar çok güzel...
Ela yı düşün derim..diyer kızın adı ne canım
AYY İLSUCUM YA VALLA HİÇ KORKMUYORUM ARTIK İÇİM ÇOK RAHAT.............
SEN NASILSIN VUCUT YAPIN FALAN NASIL GÖBÜŞÜN SİVRİ Mİ...
SEN NE ZAMAN GİDECEKSİN ARTIK KONTROLE........
BEN 7 ŞUBATTA FALAN GİDERİM HERALDE...3 LÜ TESTEhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?