2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

eşim sağlık ocağına gitmiş dr um yokm uş ayın 30 una kadar izinliymiş yanii yarından sonra haftasonuna geldiği için de pzt gidicem artık :))))

o kadar tedavim sırasında kendime iğne yaptım karnımdan hiç acımıyordu hiç korkmuyordum ama aşı denince walla korkuyorum napimm ((

canım evin bi harika allah bebişinle eşinle mutlu ve huzulu geçirmen dileğiyle...:1hug:

Beyaz melekcim eviniz çok güzel.eşin ve öykücüğünle iyi günlerde otur canım.bursanın neresinde oturuyorsun.ben 4 sene bursa da uludağ üniversitesinde okudum.bilirim bursayı 4 yılım geçti orda.şimdide görümcem oturuyor.geçen ramazan bayramında gelmiştim bursaya.özlemişim bursayı

beyaz melek canım evin çok hoş zevkli bi insansın belli :)))

meleğinle güzel günleriniz geçsin inşallah cnm

beyaz melek evin çok güzel allah mutluluk içinde öykünle oturmayı nasip etsin
bende bebek odası bakıyorum ama renk konusunda çok kararsız kaldım
mavi almak istemiyorum
bakalım nasıl olsa çok zaman var

Neslicim bende mavi almıcam krem yada beyaz alıp mavi ile kombin yapıcam aksesuarları felan mavi olur ama mobilya mavi olmıcak diye düşünüyorum canım

bende bebek odası rengi konusunda kararsızın klasik erkekler için mavi bende istemiyorum açıkçası acaba beyaz mı alsam prensime :)))

Benim bebeğimin odası beyaz olucak.artık cinsiyetine göre ya mavi ya pembe kombineli olur.

Beyaz melek sen sitede bayağı eskisin galiba bayağı tanıdığın var yahu hatta dışardada görüşmüşsünüz sanırım
Evin çok güsel canım huzurla otur eşin ve çocuklarında inş..
evet bitanem baya bi oldu siteye üye olalı...
bursadan sürekli görüştüğüm 4-5 kişi var siteden...
teşekkür ederim

canım evin bi harika allah bebişinle eşinle mutlu ve huzulu geçirmen dileğiyle...:1hug:
sağolasın bitanem çok teşekkürler
canım bende uludağ iktisatta okudum...
yıldırım teleferik te oturuyorum akçağlayan evleri karşısı...

beyaz melek canım evin çok hoş zevkli bi insansın belli :)))

meleğinle güzel günleriniz geçsin inşallah cnm
canım çok teşekkür ederimm sağolasın
beyaz melek evin çok güzel allah mutluluk içinde öykünle oturmayı nasip etsin
bende bebek odası bakıyorum ama renk konusunda çok kararsız kaldım
mavi almak istemiyorum
bakalım nasıl olsa çok zaman var

ben bebek odasını beyaz ve pembeli düşünüyorum canım...
ama bakalım kısmet sağlıkla gelsinler de odası hallolur..
bde duvar kağıdı istiyorum odasına kızımın

çok teşekkür ederima.s.

bızde bebek odasını beyaz dusunuyoruz anneannesı hedıye alıcakmıs kuzuma :asigim:
ama yerımız yok sanırım tasınıcaz nasıl olucak bende bılmıyorum artık
:1rolleyes:

Günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
Biz yine oğluşumla uyuyakalmışız-tatlicadiarzu-
Gece geç saatlere kadar film izlersek olacağı bukaydirigubbakcemile3
Karnım gurulduyor hemen çok acıktım vallacokacimcoook
Herşeyi hazırladım çay demlenirken bir bakayım dedim mamamızı yiyelim döncem ben sizeŞenizhihoyyyt

Günaydın herkese... Babayloncum cok sevindim bebeeeenin cinsiyetine... Minik bi kız daha geliyo demek. Hayırlısıyla kucagına alırsın umarım canım:))) Selsin'cim geçmiş mesajları fazla okuyamama ragmen son gunku mesajlardan anladım. Basın sagolsun. Allah geride kalan tüm aileye sabır versin canım...

amin canım çok sağol

Beyaz melekcim maşallah birbirinize çok yakışmışsınız.allah öykü bebeğinizle mutlu etsin.mutlu ve huzurlu sağlıklı bir hayat geçirin.

Çok güzel çıkmışsınız beyaz melek,Allah huzurunuzu bozmasın.Bebişinizle sağlıklı,mutlu bi ömür geçirin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…