günaydın kızlar bende bugün sağlık ocağına gidicem aşılar başlıyormuş 4. ayda eyetkiner korkmana gerek yok canım iğne yapılıtrken acımıyormuş sonradan kolun ağrıyormuş yeni arkadaşım yaptırdı canım
KIZLAR İNŞALLAH ÇOK YAKINDA SİZE BEBİŞİMİN ADASINI GÖSTERMEK NASİP OLUR....
BEN HEPİNİZİ ÇOK MERAK EDİYORUMM BEBİŞLERİN ODASINI DA
AMA HENÜZ ODA ALMADIK..ŞİMDİLİK EVİMİN RESİMLERİNİ PAYLAŞAYIM SİZİNLE....
BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ..GERÇİ Bİ ÇOĞUNUZ GÖRMÜŞTÜR BELKİ AMA SİZİN ÇOĞUNUZLA YENİ TANIŞTIK O YÜZDEN PAYLAŞMAK İSTEDİM.............
BU BENİM EVİM....
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/225854-iste-tum-evim.html
AYRICA NURUN EVİNİ DE ÇOK BEĞENDİM NURCUM GÜLE GÜLE OTURUN EVİN ÇOK GÜZEL GERÇEKTENNN
evet bitanem baya bi oldu siteye üye olalı...Beyaz melek sen sitede bayağı eskisin galiba bayağı tanıdığın var yahu hatta dışardada görüşmüşsünüz sanırım
Evin çok güsel canım huzurla otur eşin ve çocuklarında inş..
sağolasın bitanem çok teşekkürlercanım evin bi harika allah bebişinle eşinle mutlu ve huzulu geçirmen dileğiyle...:1hug:
canım bende uludağ iktisatta okudum...Beyaz melekcim eviniz çok güzel.eşin ve öykücüğünle iyi günlerde otur canım.bursanın neresinde oturuyorsun.ben 4 sene bursa da uludağ üniversitesinde okudum.bilirim bursayı 4 yılım geçti orda.şimdide görümcem oturuyor.geçen ramazan bayramında gelmiştim bursaya.özlemişim bursayı
canım çok teşekkür ederimm sağolasınbeyaz melek canım evin çok hoş zevkli bi insansın belli :)))
meleğinle güzel günleriniz geçsin inşallah cnm
beyaz melek evin çok güzel allah mutluluk içinde öykünle oturmayı nasip etsin
bende bebek odası bakıyorum ama renk konusunda çok kararsız kaldım
mavi almak istemiyorum
bakalım nasıl olsa çok zaman var
Neslicim bende mavi almıcam krem yada beyaz alıp mavi ile kombin yapıcam aksesuarları felan mavi olur ama mobilya mavi olmıcak diye düşünüyorum canım
bu da kocişim ve bennnn
bakalım kızım kime benzeyecekkk...
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=3182
günaydın herkese... Babayloncum cok sevindim bebeeeenin cinsiyetine... Minik bi kız daha geliyo demek. Hayırlısıyla kucagına alırsın umarım canım:))) selsin'cim geçmiş mesajları fazla okuyamama ragmen son gunku mesajlardan anladım. Basın sagolsun. Allah geride kalan tüm aileye sabır versin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?