2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

meleğim harika bir evin var canım çok zevklisinnnnn, Rabbim kızınla eşinle sağlıkla mutlulukla yaşamayı nasib etsin canımŞeniz

Çok tatlısın resimlerde eşinle de çok yakışıyorsunuzzzzz maşallah meleğimeeee

du bende bi resmimizi koyayım sonra silerim, benim kocişim birazcıkın kıskanctırdakaydirigubbakcemile3

Bende uludağ iktisat.ben 2000 de mezun oldum sen ne zaman oldun canım
canım ben 2004 mezunuyum........
canım masallah annesıde babasıda cok guzel öykümüzün allah nazarlardan saklasın ınsallah:1hug:
teşekkür ederiz canım benim sağol
maşallah canım çok tatlısınız walla eminim çok tatlı bi kızın olacak...

ben de ekleyceğim resimlerimi ama bi de becerebilsem ya çok büyük oluyo ya çok küçük :)))))
ekle bitanem valla bende hepinizi çok merak ediyorum hergün birlikteyiz ama bi çoğunuzun yüzünü görmedim..merak ediyorum yaa
Beyaz melekcim maşallah birbirinize çok yakışmışsınız.allah öykü bebeğinizle mutlu etsin.mutlu ve huzurlu sağlıklı bir hayat geçirin.
sağolasın güzelimmm benim
Çok güzel çıkmışsınız beyaz melek,Allah huzurunuzu bozmasın.Bebişinizle sağlıklı,mutlu bi ömür geçirin inş.

sağol hemserimmm artık yolda görsen beni tanırsın heralde:::))))
belki bebek mağzalarında karşılaşırız ha:roflol:

günayın güzeller nasılsınız bugün...
melekçim çok yakışıyorsunuz eşinle allahım yavrunla eşinle huzurlu mutlu bi hayat nasip etsin inş

ayyy aşkım benim çok teşekkürler yaa valla hepinizi merak ediyorum koy hadi resminizi merak ettim....
bekliyorummm eminim çok tatlısın

badenm de koymuş ama ben göremeden silmiş onu da merak etmiştim:uhm:

kızlar bende ekledim resimlerimi kullanıcı sayfama ama arkadaş olmayan göremiyor

günayın güzeller nasılsınız bugün...
melekçim çok yakışıyorsunuz eşinle allahım yavrunla eşinle huzurlu mutlu bi hayat nasip etsin inş

teşekkür ederim tatlım
bende senin evinin resimlerine baktım ve çok beğendim..güle güle otorun sağlıkla iyi günlerde..

ayyy maşallah demeetim allah huzurunuzu bozmasın çok tatlısınız ya...
allah nazardan korusun...bu tablo güzel bir melekle taçlanacak ne kadar da güzel yaaaaaaaaaaaaaaaa
allah herkeze mutlu ve huzurlu olmayı nasip etsin

dilaracım maşallah canım bebişine de göbüşüne de
Diğer tarafa da ekle burda kayboluyor kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…