2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

teşekkürler canımmm:1hug:

canım ben 36 ya giricem mayısta, yani normal evlendim:sm_confused:

ama yaşımı göstermediğimi söyler herkes

walla maşallah canım hiç ama hiç göstermiyorsun heryerde söyleme walla nazar değer canımm yaa....

teşekkürler canımmm:1hug:

canım ben 36 ya giricem mayısta, yani normal evlendim:sm_confused:

ama yaşımı göstermediğimi söyler herkes

:1shok:ayyyy maşallah bitanem İNANAMADIM YAŞINI DUYUNCA GENCECİKSİN DAHA 28 CİVARIDIR DİYE TAHMİN ETMİŞTİMM...
MAŞALLAHHHHHHHHHHHH

paylaşımın için teşekkürler canım Şeniz, faydalı olduğunu biliyordum ama bu kadarını değil , iyi oldu okuduğum .. çünkü balık yağı kapsülleri iştah açıyor çok ve öyle bir etkisi olursa bıakırsın kullanmayı demişti dr.um , ama bırakmam bunları okuduktan sonra a.s

Canım başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin...:çok üzgünüm:
kızlar dün akıntım ve ağrım olunca hemen doktorumu aradım çagırdı. ve kızımız olacakmış çin takvimi bu sefer tuttu akıntı için fitil ve krem yazdı kız annesi olucam inşallah:teytey:
Çok tebrikler canım..Sağlıkla dünyaya gelsin prensesin

kızlar bişey soracağım midem felaket yanıyor
içinde alev varmış gibi
süt haricinde geçirmek içn bildiğiniz doğal yöntem varmı
süt işe yaramıyor talcid ve renni de
Arkadaşlar bende kötüydüm dün..Eşimle biraz Bostanlı pazarını gezmek istedik..Bana o gezi fazla geldi sanırım...Eve geldiğimde kanamam vardı..Gene pruloton iğne aldık...Malum presenta previa durumu..Plesanra aşağıda..Fazla yorulmamam lazım..Bir de hayatımda ilk defa şiddetli bir kabız oldum.. Daha önce yaşadıklarım kabız falan değilmiş yani..Eczaneden lağman aldık,zeytin yağı falan kullandım,keten tohumlu yoğurt yedim fayda etmedi..Ama anca ertesi gün ihtiyacımı görebildim..Wc de sinirimden ağladım..O kadar yani..Şu mısır gevreği kahvaltısını ben de yapayım en iyisi...
KIZLAR LİSTEMİZİN SON HALİ....... AMA KİMSE GİRMİYOR TOPİĞE DAHA FARKEDİLMEDİ SANIRIM.

http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/248970-2009-anne-adaylari-dogum-takip-cizelgesi.html

Çok güzel olmuş listemiz canıma.s. ben 63 kilo ile hamile kaldım,şu an 67.5 kiloyum..Oğlumun adını Ege koyacağım..Diğer bebeğimin cinsiyeti için yarın akşam 6 da randevumuz var...:asigim:
Meleğin hayırlı olsun canıma.s. Sağlıkla kucaklamanı dilerim:asigim:
kızlar şimdi çekildim ev halimle:)daha doğrusu kızım çekiyo ben ayarlıyorum o basıyo düğmeye:)

Maşallah çok tatlısın canım:asigim:
ayyy aşkım benim çok teşekkürler yaa valla hepinizi merak ediyorum koy hadi resminizi merak ettim....
bekliyorummm eminim çok tatlısın

badenm de koymuş ama ben göremeden silmiş onu da merak etmiştim:uhm:
Melekçğim ben gözlerimi çekip koymuştum..kaydirigubbakcemile3 Eşim hasassiyet gösterdi,silmemi istedi sildim..İlerde bebeklerimin gözleri böyle mavi olsun istiyorum yazmıştım..

bu arada eşin baya genç görünüyor.Aranızda pek fazla yaş farkı yok gibi.Aynı yaştamısınız? Allah mutlu etsin

bu üçü birarada kaydirigubbakcemile3 benim pc de duvar kağıdı :asigim:

Çok güzel bir fotoraf.Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah...

Face booktan dr uma bebeğimin videosunu yolladım..Çok güzel sözler söylemiş..Çok mutlu oldum..

Umarım herkes için iyi bir gündür,arada unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmayın... Şeniz

inanmam demet
vallahi hiç göstermiyosun 29-30 olarak düşünmüştüm seni
cıvıl cıvılsın birde anlasılmıyo yasın hiç

oyy canımmm teşekkür ederim valla, evet ben neşeliyim, mutluyum sanırım bunlarında etkisi çok.
İnanın ki bu yaşa gelmeden anlayamazsınız ama bence kadının en güzel yaşları 30 lu yaşlar kaydirigubbakcemile5

demetcim çok tatlısınız bayıldım size maşallah :))

walla maşallah canım hiç ama hiç göstermiyorsun heryerde söyleme walla nazar değer canımm yaa....

canım teşekkür ederim:1hug:

yaa bu yaşta bide bebiş bekliyorum kaydirigubbakcemile3 Ama bizimki kazayla oldu İyiki de oldu şimdi çok mutluyum:sm_cool:

OOO kızlar maşallah hepinize...
Ben fazla yazamıorum ama hepinizin yazılarını okudum..
Bende dün öğrendim cinsiyetini erkek dedi doktor amcamız.. :CüvCüv:
Herkesin bebeği hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…