2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

çok sevindim canım senin adına kaydirigubbakcemile5
ya ben de öğrenmek istiyorum artıkfisfisfis ve siz bir şeyler almaya balamışsınız , gördükçe benim de içim gidiyor :asigim:

çok sağolun arkadaşlar.sizlerde ekleseniz fotolarınızı sizleride görsek.böyle daha iyi tanışmış olmazmıyız.

canım , güzel haberlerle dönmene çok sevindim , inşallah kuzucuk hep böyle sevindrir sizi her görüş gününde kaydirigubbakcemile3

Sağol bitanem..a.s.

Canım dişlerine bayıldım,beyaz dişler her zaman güzel bir gülümseyişi getiriyor...Algıda seçicilik işte..Ben de dişleri,gülümseyişi güzel olan insanları çok sempatik bulurum..a.s.

işte buda benim kızım :) bebeklik resimlerini pc kaydettik ama yanlışlıkla format atınca silindi elimde olanlardan seçtim:)

burda 6 aylık:)

bu resimde geçtiğimiz kurban bayramı çekildi

buda yazın çekildi alanyada tatilde:)

canım kızım ona çok ihtiyacım olduğu anda geldi 2,5 yıllık evliydim büyük bi özlemdi benim içinde onun yeri ap ayrı bende :)

çok sağol canım.aslında dişlerim o kadar beyaz değildir.yanmış olmamın getirdiği birşey herhalde.

maşallah canım kzına.allah bağışlasın.

maşallah çok tatlıymış
allah nazardan korusun
bende çok kıskandım şimdi resmimi bcerebilirsem koyacağım

Maşallah kuzuya.Bahtı güzel olsun inşallah..:asigim:

Bakalım bebeğim banamı benzicek yoksa babasınamı.ya esmer olucak ya sarışın.yada melez gibi bakalım.gözleri maviş olsun.benim gözlerime benzesin.ama en başta sağlıklı olsun meleğim.

çok sevindim canım senin adına kaydirigubbakcemile5
ya ben de öğrenmek istiyorum artıkfisfisfis ve siz bir şeyler almaya balamışsınız , gördükçe benim de içim gidiyor :asigim:

Aynen bende stardust,almak için sabırsızlanıyorum öğrenene kadar bi daha bebek mağazalarına girmicem.Aklım kalıyo resmen ya:sm_cool:

OOO kızlar maşallah hepinize...
Ben fazla yazamıorum ama hepinizin yazılarını okudum..
Bende dün öğrendim cinsiyetini erkek dedi doktor amcamız.. :CüvCüv:
Herkesin bebeği hayırlı olsun...

canım hayırlı olsun oğluşun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah

BUDA BEN VE EŞİM.

Maşallah canım çok tatlısınız ömür boyu mutluluklar diliyorum yavrunuzla birlikte

Demet ve selsin ne kadar güzel annelersiniz siz oyle a.s. Demet oglun inanılmaz yakısıklı olcak ilerde bu arada simdiden oyle masallah allah bagıslasın a.s

teşekkürler canımm:1hug:
İnşallah kızımda abisine benzer:asigim:

Sizin yavrularınızda eminim çok şeker olacaklarrrrr

Hepinizi çok seviyorum temmuz anne adayları:1hug:

bademcim pek te genç sayılmayız aslında....
Daha genç anne olabilmeyi isterdim...
Ben 26 eşim de 28 e girmek üzere canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…