canım hayırlı olsun oğluşun, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah
maşallah canım çok tatlısınız ömür boyu mutluluklar diliyorum yavrunuzla birlikte
teşekkürler canımm:1hug:
Inşallah kızımda abisine benzer:asigim:
Sizin yavrularınızda eminim çok şeker olacaklarrrrr
Hepinizi çok seviyorum temmuz anne adayları:1hug:
bademcim pek te genç sayılmayız aslında....
Daha genç anne olabilmeyi isterdim...
Ben 26 eşim de 28 e girmek üzere canım
selsin çok yakışıyorsunuz canım hep mutlu olun inş...
dilaracım kızın çok güzel maşallah diyeyimde nazar değmesin
Ben 28, eşim 33 ..Biz sizden yaşlıyız kaydirigubbakcemile3bademcim pek te genç sayılmayız aslında....
Daha genç anne olabilmeyi isterdim...
Ben 26 eşim de 28 e girmek üzere canım
Bakalım bebeğim banamı benzicek yoksa babasınamı.ya esmer olucak ya sarışın.yada melez gibi bakalım.gözleri maviş olsun.benim gözlerime benzesin.ama en başta sağlıklı olsun meleğim.
dilaracım maşallah çok ama çok tatlı kızın yaa allah bağışlasın allah hep mutlu gnlerini görmeyi nasip etsin
Dilara maşallah kızçene çok tatlı
kızlar benim göbiş halen çıktığı gibi duruyo ama kalçalar genişlemeye başladı-tatlicadiarzu- sanırım kız olduğu için bebişim hehehhihoyyyt kızlar kalçaya veriyo kalçalarım gözüme kocaman geliyo her gören diyo 18 haftalık olmuşsun hiç göbiş yok ama kalçalar sanki göbişte önce gidiyo:roflol: bugün resim çekip koyucam bide siz bakınkaydirigubbakcemile3
bademcim geçmiş olsun ,bundan böyle fazla ayakta durmak yok demekki .. inş yukarıya çıkar plesantan ilerleyen haftalarda
selsincim masalah sende çok güzelsin
bademcim tşk ederim canım sanada geçmiş olsun tatlım..:teselli:
aybikecim hayırlı olsun inşh.sağlıkla alırsın oğluşunu kucağına
dilaracım maşallah kızına inşh. bizde bebişlerimizin o günlerini görürüz hayırlısı ile:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?