2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar hepiniz çok tatlısınız negüzel şakalaşıyorsunuz bebişim beni üzdü ilkide kalpatışından dolayı kürtajdı.dr hiç kalkmadan yat dedi işe yararmı.kanama yok ama içte varmış.korkuyorum

benim için farketmez erkek kız
benim içinden de kız gibi geciyor biras erken basladı benim bulanma hissim ondan öyle düşündüm:)

Aynen kızlar, bende kafamı yaslayacak yer arıyorum.
Ama gece kaç defa uyanıyorum bilmiyorum.
Sabah 5:30-6:00 gibi de uyanıyorum.
Birde zaman zaman baş ağrısı oluyor.
Önceden ağrıdığında sinir olurdum. Şimdi ise ağrıyor diye nerdeyse seviniyorum.:))
Ne de olsa gebelikte normal ya bunlar.. :))
Sayılı günler bunlar kızlar.
Kıymetini bilelim derim ben.

Ya Dilaracım belden iğne yapılıyomuş iğne olurken canın yandımı?

kızlar bende geceleyin abartmıyorum enaz 3 kere wc ye gidiyorum aranızda benim gibi olan var mı?uyku düzenim yok.sabahları işe hiç gelmek istemiyorum.

ilsucum düşük değilde kesenin yakınında kanama bölgesi oluşmuş dr hemen yat dedi böyle birşey olan varmı yatmak yeterlimi korkuyorum.bebeğimin kalb atışı başlamış 7.haftamdayım.

kızlar bende geceleyin abartmıyorum enaz 3 kere wc ye gidiyorum aranızda benim gibi olan var mı?uyku düzenim yok.sabahları işe hiç gelmek istemiyorum.

Evet bende geceleri tuvalete kalkıyorum maalesef sonrada uykum kaçıyo sabah sersem gibi işe geliyorum. Ama doktorum ilk 3 ayda ve son 3 ayda sık idrara çıkma olur dedi. Birde sık idrara çıkmanın iyi olduğunu çok bol su içmem gerektiğini söyledi.

sibelcim kalp atışları baslamış süper bi haber bu ...
Inş bişi olmayacak tatlım .
Dr un dediklerini uygula iyi beslen ve moralini yüksek tut

ilsucum düşük değilde kesenin yakınında kanama bölgesi oluşmuş dr hemen yat dedi böyle birşey olan varmı yatmak yeterlimi korkuyorum.bebeğimin kalb atışı başlamış 7.haftamdayım.

CANIM YA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAHIM ŞİFASINIDA VERSİN .. İNŞALLAH MELEĞİN SANA SIKI SIKI TUTNUR. SENDE KASMA KENDİNİ RAHAT OL... STRES YAPMA VE YAT DİNLEN CANIM... :teselli:

günde 2 litreye yakın su içiyorum , 1-2 bardakta açık cay iciyorum sabah kahvaltısında falan .
Suyu ihmal etmeyin çok önemli

Sibel canım. İlki kap atışından dolayı demişsin yaa . kafam karıştı. Nasıl oldu? bende geçen hafta dr.a gittiğimde kalp atışınıdı duyacaktık. Ama net değil dedi. 7.haftamdaydım. Ben ekranda birşeyler gördüm dr.a söyledim. bu değil mi ? diye. Atıp atıp duruyordu. Haftaya gel birdaha bakalım dedi.
Ay çok canım sıkıldı şimdi. Sibel anlatırmısın lütfen.

sibel korkma canım içini ferah tut.bişey olmaz allahın izniyle.sen rahat et yat dinlen evde ve daima güzel şeyler düşün

kızlar hepinize çok teşekkürler allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.allahım bize aynıacıları yaşatmasın.

benim esimde erkek olmasını cok istiyor cin takvimine baktım oda erkek diyor(ne kadar dogru bilemem).ama ben kız olsun istiyorum tabi Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize cinsiyeti cokta önemli değil ama gönlüm kızdan yana:))))))

efsun canım ilkinin kalp atışı başlamıştı ama 8 gün sonra giittiğimde durmuştu o yüzden şimdi korkuyorum bebeğimin kalbi hiç durmdan sonsuza kadar atar inşallah sağlıkla.
bende 7.haftamdayım atıyordu dün ama doktor havaya girmeyeyim diye dinletmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…