CANIM BENİM TATİL VE GELİN FOTOLARIM ZATEN....
SEN DE GAYET ŞIK SIN ....BAZI İŞ VE GÖREVLERDE DAHA RESMİ OLUNUYO...
EMİNİM GÜNLÜK HALİNDE DEĞİŞİKTİR...
BEN SENİ BÖYLE HAYAL ETMEMİŞTİMMM:1rolleyes:
CANIM BENİM TATİL VE GELİN FOTOLARIM ZATEN....
SEN DE GAYET ŞIK SIN ....BAZI İŞ VE GÖREVLERDE DAHA RESMİ OLUNUYO...
EMİNİM GÜNLÜK HALİNDE DEĞİŞİKTİR...
BEN SENİ BÖYLE HAYAL ETMEMİŞTİMMM:1rolleyes:
canım , güzel haberlerle dönmene çok sevindim , inşallah kuzucuk hep böyle sevindrir sizi her görüş gününde kaydirigubbakcemile3
gunaydin kizlar! dun aksam doktora gittik, melegimizi gorduk vee kesin kiz dedi doktorumuz!!! cok sukur herseyi normal ve haftasiyla uyumluydu.afp testi icin kan verdik bakalim 3 gun sonra cikacak sonuclari.
bende de kabizlik problemi vardi - bunun icin magnezyum hapi verdi - 2-3 gune duzelir sorunun dedi bakalim gorecegiz :) bir de kibele bahsetmis dun, omega 3 hapi bana da verdi - oneminden bahsetti, elevite de devam.
cok sevincliyim yaa. hemen cikip biseyler almak istiyorum kizima!
güneydınnnnnnnnn tüm güzel annecikler..:teytey::teytey:
bugun çook sevinçliyim:dance:
bebişimiz güzel haberlerini aldım dün delikafadulden başka bi dr.a gittik ve korkulacak bişey olmadığını söyledi..herşeye rağmen ama 4b ultrasyona gönderdi haftaya inş gidecez.bu konuda uzman prof.dr recep has bey.e..ve dr gelişiminin çok güzel olduğunu ve bi terslik görünmediğini söyledi..çoooook şükür bebişim çok iyi..:dance:hihoyyythihoyyytsize tavsiyem bi terslik var dediğse dr.muhakkak başka bi dr.unda fikrini alın ve ona göre hareket edin..yokse benim gibi hem kendinizi hemde bebişinizi üzersiniz..
dün giremedim..inş hepiniz çook iyisinizdir..
herkeze hayırlı günlerrrrrrrrrrrr:1hug::1hug:
yalancı emzik konusunda ben kararsızım.diş yapısını bozuyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmem ama...
çok mecbur kalmadıkça istemiyorum emzik vermeyi..çocuğumu kandıırıyomuşum gibime geliyor boş boş o lastiği emmesi bana biraz gereksiz geliyor...
Ama büyük konuşmamak gerek tabi yaşayıp görelim...
Mecbur kalırsak vereceğiz napalım
cocuk olcak yası coookdan gectım. ama bıraz cocuk ruhluyum dıyebılırz ondandır :)) sen tahmın ettıgım gıbı cıktın ama suslu puslu
başbakanlıkda gorevlıyım. sız olgun derken kendımı yaslı hıssettım. olgun ve dolgum hatta zaten kılo da aldım(
arkadaşlar benim mesai 15 dk sonra bitecek.herkese şimdiden iyi akşamlar.yarın görüşmek üzere.çok güzel bir gündü.
bıraz mı beyaz melek cok suslusun . kıyafetlerın ayakkabıların cok guzeldı. pembeler sarılar cok tatlıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?