2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende 1 2 bardak açık çay içiyorum ama onuda bardaağı tam bitirmiyorum..
ahhh ahhh bende kolakolikim ama içmemeye çalışıyorum bakalım

Sibelcim iyi düşün iyi olsun. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız.

temmuzun güzel anneleri benim uykum geldi yaffff ben kacar birazcık kestireyim öpüldünüzzz

Kızlar bişey söyliycem bebişlerimizin cinsiyeti tabiiki çok önemli değil herşeyden önce sağlıklı olmaları en büyük dileğimiz ama bi forumda okudum birisi 8. haftasında doktora gittiğinde dr. cinsiyetiyle ilgili yorum yapmış, demişki kalp atışları 150 nin altındaysa %90 erkek 160 üzerindeyse büyük ihtimal kız olur demiş. Bunu söyleyen bir dr. olduğu için yazıyorum

midem çok kötü oluyo su içince yaa uff kızlar daha yolun çok başındayız.allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
şu an bir mucize yaşıyoruz...allah bu mucizeyi herkeze tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

aa canım çok şaşırdım hiç duymamıştım...hihoyyyt

canım benim geç döllenme sanırım 4 hafatnın içindeyim.26 kasımda belli olur haftası.sanırım temmuz 25 ama ben sana çarşamba net tarihi yazarım.a.s.

canım benimde P.tesi günü 5+6'yken kesenin arka tarafında kanama gözüktü. Doktor sadece ilişkiye kesinlikle girmiceksin dedi. Ben de çok endişeliyim. İlaç falan vermedi. Yarın tekrar gidicem bakalım ne dicek. 4 gündür kendimi ölü gibi hissediyorum. Hamilelik hevesi diye birşey kalmadı. Çok mutsuzum.

bende yeni birşey öğrendim sizlerle paylaşayım sabahları burnum tıkalı uyanıyordum bir kaç gündür hep grip oluyorum sanıyordum nette yazılanlara göre hamilerin odalarındaki kalofifer peteklerine uyumadan önce ıslak havlu koymaları gerekiyormuş hamilelikte herşeye olduğu gibi neme olan ihtiyaçta artıyormuş gerçi suda koyuyorum ama ben peteklere yanında birde havluyu deneyeceğimcadıarzu

kizlar merhaba benide listeye ekleyin bende 25 temmuz insallah.benim hic midem bulanmiyo,uykum yok fakat benimde kasiklarimin sol kisminda hafif agrilar oluyo sizdede olan var mi

kizlar merhaba benide listeye ekleyin bende 25 temmuz insallah.benim hic midem bulanmiyo,uykum yok fakat benimde kasiklarimin sol kisminda hafif agrilar oluyo sizdede olan var mi

hayırlı uğurlıu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah...hihoyyyt:teytey::teytey:

hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun inş .aramızda 1 gün varmış benimde 26 Temmuz .
Kasık ağrıları normaldir canım çok fazla siddetli olmadığı sürece

2009 TEMMUZ AYI ANNELERİ

menekşeak............1 temmuz
Derin.....................1 temmuz
hurrem_s...............2 temmuz
yeşimnur...............2 temmuz
scaarlet.................3 temmuz
swethome.............3 temmuz
bebişimm..............3 temmuz
bittertubi...............3 temmuz
ebkube.................3 temmuz
nilayyy.................4 temmuz
dilara80................4 temmuz
ahududulu.............5 temmuz
bluee....................5 temmuz
gamze:)................5 temmuz
nur_84..................6 temmuz
efsun_05...............6 temmuz
sibel07..................8 temmuz
aybike...................8 temmuz
babaylon................9 temmuz
nazlıbahar..............9 temmuz
serraxi...................9 temmuz
desing...................11 temmuz
ayşegül41..............12 temmuz
rosem....................13 temmuz
eyetkiner................13 temmuz
meltemkılıç.............14 temmuz
akdas.....................16 temmuz
pasmanika_1..........17 temmuz
celine07..................17 temmuz
hüzün_yılı...............17 temmuz
serapkayra..............17 temmuz
özleeeemm35...........18 temmuz
istiridyeyim_incimsin........21 temmuz
beyaz melek............22 temmuz
nar..........................23 temmuz
_badem_.................23 temmuz
comebaby...............25 temmuz
dicoo......................25 temmuz
ilsu.........................26 temmuz
_ASLI_..................30 temmuz
BTRKLC...................?
asistantrus...............?
marchandize............?
nnazann.................?
ze_nannn................?
fidulya....................?

masallah güzel hamışlere

kızlar hepinize çok teşekkürler allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.allahım bize aynıacıları yaşatmasın.

sibelcim sıkıntını anlıyorum. aynı şeyi hamileliğimin ilk haftalarında dr'um banada söyledi.
bebek kesesinin yanında 1-2 damla kan var dışarıyada gelebilir, gelmeden kuruyup gidebilirde dedi. bir hafta istirahat etmemi önerdi, diğer hafta gittiğimde kanama kaybolmuştu. dışarıya herhangi bir akıntıda gelmedi.
üzme kendini, sağlıklı bir hamileliğin olur inşallaahh..

merhaba temmuz annişleri, bende kısmetse haziranda bekliyorum bebişimi..
topicleri gezerken sibelin mesajını gördüm benimde başımdan geçtiği için yardımcı olmak istedim.
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaahh..

mrb arkadaşlar yeni üye oldum ne bende hafta başında hamile olduğumu öğrendim..hala inanamıyorum ne hissettiğimi bilmiyorum çok tuhaf...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…