Sibelcim iyi düşün iyi olsun. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız.efsun canım ilkinin kalp atışı başlamıştı ama 8 gün sonra giittiğimde durmuştu o yüzden şimdi korkuyorum bebeğimin kalbi hiç durmdan sonsuza kadar atar inşallah sağlıkla.
bende 7.haftamdayım atıyordu dün ama doktor havaya girmeyeyim diye dinletmedi.
Kızlar bişey söyliycem bebişlerimizin cinsiyeti tabiiki çok önemli değil herşeyden önce sağlıklı olmaları en büyük dileğimiz ama bi forumda okudum birisi 8. haftasında doktora gittiğinde dr. cinsiyetiyle ilgili yorum yapmış, demişki kalp atışları 150 nin altındaysa %90 erkek 160 üzerindeyse büyük ihtimal kız olur demiş. Bunu söyleyen bir dr. olduğu için yazıyorum
arkadaslar muhtemel dogum tarıhınızı yazarsanız buraya eklerım
BTRKLC...................?
asistantrus...............?
marchandize............?
nnazann.................?
ze_nannn................?
Derin.......................?
fidulya....................?
kızlar bir şey sorucam benim ultrasonda rahimde kanama bölgesi görüldü.kalp atışınıda gördük ama sevinemiyorum.dr 3 gün yat hiç kalkmadan dedi progestronda vermedi.böyle bir şey yaşayan oldumu.
dua edin nolur herşey yolunda olsun.
kizlar merhaba benide listeye ekleyin bende 25 temmuz insallah.benim hic midem bulanmiyo,uykum yok fakat benimde kasiklarimin sol kisminda hafif agrilar oluyo sizdede olan var mi
kızlar hepinize çok teşekkürler allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.allahım bize aynıacıları yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?