2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım benim takvim yine gitti bugün bütün gün uğraştım yine olmadı eniyisi kızlar siz bana en yakın yoldan tarif edinde kendim yapayım swethomecim bana yapmıştı ama olmadı yine

canım 2 tane yapmıştım.sana sorun olursa diye.
2 mesaja tmıştım onun için ayrı ayrı.
hayırıdır sorun ne acaba ?

hayırdır görümcene bir şey mi oldu canım.?
evet iilk günler korltum takvim yapmadım.
sonra kenim hakim olamadım.ne güzel bir şey .
allah isteyen herkese de nasip etisn:1hug:

:çok üzgünüm:evet tatlım görümcem 32 yaşında henüz çocuğu yok 3 senelik evli ama olmadı henüz..şimdi bacağında tümor çıktı ve sonuç geldi patolojiden malesef kötü huylu bir tümörmüş ve kemoterapi görmesi gerekecekmiş...senağlama
birde bilenler bilir kemoterapide adetler falan kesiliyo menopoza giriyosun...
bu da demekki bebeği olmayacaksenağlamasenağlamasenağlama
allah yardımcıları olur inşallah keşke elden bişey gelse.senağlama

Merhabaaa..uydum uyandım..kaydirigubbakcemile3

Normal doğumu araştırdım ve benim için sağlıklı olmadığına inandım..

Nedenleri şunlar arkadaşlar:

Birincisi normal doğumda doktorlar girmiyor,ebe hemşireler giriyor.Ben illaki doktor gözetiminde olmak istiyorum..

ikincisi normal doğumda bazan perine denen yerin kesilmesi gerekiyor..Anüsle vajina arasındaki deri perine...Burası idrar vs bulaşmasından dolayı iltihap kapma olasılığı çok yüksek olan bir bölge...

Üçüncüsü doğum sırasında bebeğin omuz çıkması ,kalça çıkıklığı denen olayla karşılaşması mümkünmüş..Birde bebek doğum sırasında oksijensiz kalıp engelli olarak doğabiliyormuş malesef...

İşte bu ve buna benzer sebeplerden dolayı ben sezaryanı düşünüyorum...:1closedeyes:

Ayrıca rahimden ameliyat olduğum için sezeryandan başkada şansım yok..

Bu dediklerim herkeste olacak diye bir şey yok elbette...Ama beni çok etkiledi...

kemoterapilerde olacağı menapoz durumu geçici bir durum değil mi?

Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin inşallah...

Çok genç henüz..

İnşallah atlatır kolayca...:1hug:

kızlar bugün doktora gittim bebişimin kalp atışını duydum memleketteki doktor bebek aşağıda demişti kendi doktorum rahatlattı beni bebiş çok iyiymiş gelişimide gayet güzelmiş Alahım herkesin yavrusunu bağışlasın inş

kemoterapilerde olacağı menapoz durumu geçici bir durum değil mi?

Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin inşallah...

Çok genç henüz..

İnşallah atlatır kolayca...:1hug:

bilmiyorum ki canım yafisfisfis
kemoterapiden sonra çocuğun olmayabilir birdaha demişler...
zaten 3 yıldır olmuyodu...tüp bebek yaptıracaklardı...
belki kemoterapiden önce yumurtalıklarını dondurup tüp bebek yaptırır olurmmu bilemiyorum gerçi ama:bbo:
allah hayırlısı neyse onu versin.inşallah iyleşir.insanın hayati önem taşıdığı böyle bi olayda cokuk düşünülemez şu durumda heralde..
canım ya hala olcam olsun onu severim diye teselli bulunuyo nasıl sevindi bi görseniz hamileyim deince:asigim:

çok geçmiş olsun allahım acil şifalarverisn.
gerçekten üzülcek bir durum.yaşı çok geç sayılmaz inşallah hastalığı bri an önce geeçr.
ama yumurta saklama gibi bir durum var galiba.
tedavi başlamadan önce onu bir araştırırsa belki ümitleri sağlam kalır.
çok da genç umarım bir an önce yener hastalığı.
rabbim şafi adı hürmetine şifa verisn.
allahım inşallah her konuda yüzünü güldürür.çok geçmiş olsun tekrardan

yaşı gayet genç....:mymeka::1closedeyes:

30 lu yaşların başındaki bir bayan gençtir henüz...

Son düzenleyen: Moderatör:
yaşı gayet genç....:mymeka::1closedeyes:

bende öyle dedim.
yanlış anlaşılma var galiba.
allah yarıdm etisn o 32 yaşında bende 34 benzetmek gibi olamsında.
32 ye yaşlı diyecek, biri değilim daha büyük olduğum için.:))))))
yaşı geç sayılmaz derken .geç kalmış sayılmaz manasında yazdım..belki o kısmı yanlış anladınız.aşağıda çokda genç diye yazdığım bir satır var bakın isterseniz:)

Tamam o zaman affettim..kaydirigubbakcemile3:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…