Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol:
beyaz melek koptum burda gülmekten düşünsene bi erkek bebek pembişler içinde :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN CANIM:1hug:
nereye gidiyor ya arkadaşın çok üzüldüm bu çok hassas bi konu bak bende sinirlendim izmirde mi
valla ben gönülll rahatlığıyla alıyorum kızlar...16.faftadan önce kesinleşmez diyorlar ama banane yaa benim kızım olacak değişmez ............
değişirse de .........oğlum elbiselerle gezer pembe pembe............şansına küssün
canım değiştirse ya doktorunu, bile bile neden devam ediyor aynı kişiye? doğuma kadar neler çıkarır kim bilir o doktor?
selam kızlarrr ben geldimmmkaydirigubbakcemile2
İnşallah hepiniz iyisinizdir bir geçmişe göz atalım şimdiikaydirigubbakcemile5
hoşgeldiniz...............
nerde kaldınız yaa özledik valla meraklanmaya başlamıştım tamm
iyisinizdir umarım:lepi:
sonunda geldık kızlar:CüvCüv:
veeeeeeee %100 oğluşum oluyorrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmdelikafadulden
bıze el salladı oğlusum cok sakın ve uysal bır bebek olucak fazla hareketlı degıl cunku annesını üzmicek
3'lü test için kan verdım sonucları perşembe gunu alıcaz ınsallah guzel cıkar:Saruboceq:
kan verırken malesef ufak bır aksılık yasadık ve ben fenalastım 1 saat kadar müşade altında tutuldum sımdı ıyıyım cok sukur:çok üzgünüm:
1 kılo almısım 1 ayda super dedı doktorumsositososito
1,5 ay sonraya renkli ultrason ıcın cagırdı ama eger sabredemezsen ıstedıgın zaman gelırsın bebegını gormeye dedı:asigim:
çarpıntım ıcın kalp cerrahına yolladı eko yapılsın dedı ama ben korktugum ıcın kabul etmedım demır ılacımı bıraz kullanayım eger gecmezse gıderım dedım kaydirigubbakcemile
sımdılık bu kadar cok yorgunum gercekten gecmısı okumaya halım yok kan alındıktan sonra cok kotu oldum cunku:çok üzgünüm:
hepınızı öpuyoruz Şeniz
bende ne bulduysam karıştırdım :lepi: badem yağı zeytin yağı kakao yağı karıştırdım bende vardı zaten almadım bakalım şimdilik bişey yok erkende zaten ama inşallah olmaz çatlak matlakhihoyyyt:CüvCüv: