• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ay karen ne zordur aynı şeyleri tekrar anlatmak Allah sanada kolaylık versin patron kelimesi yeterli zaten canım nasıl bişey olduğunu anlamak için..

burun kanaması normal menekşecim, bendede oldu, dr um kullandıgımız demir hapları ile 16.haftadan itibaren kan hacmimizdeki artışa bağlı olarak burun kanamaları olabilir demişti.dert etme, normal bunlar tatlım.

ya bu arada gogusleriniz ne kadar buyudu?

benim normaldi. hani cok iri de degil. minnacik de degil. ideal. sarkmayan goguslerim vardi. eskiden buyuk bir iki sutyenim vardi. simdi o sutyenleri takinca gogus uclarindaki siyahliklarin yarisi diarda. o kadar komik gorunuyor ki. sanki firlayip tasacakmis gibi. tovbeee. benim esim de hic hoslanmaz buyuk gogusten. hatta minnacik daha cok hosuna gider.

ya zaten hamilelik bittiginde tovbe Allah im affetsin inek memesi gibi oluyor. kocaman. kafam kadar. ve agir. sut dolu ici...cok aciyormus bosaltmazsan iclerini.

Ya benimkide şimdiden büyüdü uçlarının rengide koyulaştı şimdiden böyleyse doğuma kadar ne kadar olucak Allah bilir:1no2:

Sweathome canımcım bende haftaya cumartesi detaylı usg ye gireceğim doktor benden üçlü istememişti direk detaylı usg dedi bu usg de genetik gözüken hastalıklar felan belli oluymuş tüm organlarına tek tek bakılıyomuş canım damak yapısına çene burun oluşumuna her şeyine yani tek tek bakılıyormuş ben anlatırım sana detaylı olarak nelere baktıklarını
Sen kalbini ferah tut canım hayırlısı ile sağlıklı toraman gelicek bu dünyaya dua et canım

burun kanaması normal menekşecim, bendede oldu, dr um kullandıgımız demir hapları ile 16.haftadan itibaren kan hacmimizdeki artışa bağlı olarak burun kanamaları olabilir demişti.dert etme, normal bunlar tatlım.

Sağol canım benim bende üstüste olunca biraz tedirgin olmuştum ama rahatlattın beni .a.s.

aynen çle gaydincim ve kızın sanırım sgksını da yatırmamış bu çalıştıgı sure boyunca..

Patronun tam şikayet edilecek patron güsel süründülür yani ama kızın uğraşmaya gücü varmı bilinmez gerçi işçi mahkemesi masraflarıda karşı taraftan alıyor.. kötükedihüso

Menekşe bendede oluyo burnum aksa zorlasam silerken zorlasam biraz hemen kanıyo ama normal kan hacmi yükseldi tabi dert etme canımcım

Sweathome canımcım bende haftaya cumartesi detaylı usg ye gireceğim doktor benden üçlü istememişti direk detaylı usg dedi bu usg de genetik gözüken hastalıklar felan belli oluymuş tüm organlarına tek tek bakılıyomuş canım damak yapısına çene burun oluşumuna her şeyine yani tek tek bakılıyormuş ben anlatırım sana detaylı olarak nelere baktıklarını
Sen kalbini ferah tut canım hayırlısı ile sağlıklı toraman gelicek bu dünyaya dua et canım

amin canım.
merakla bekliyorum senin usg detayarını.
hepimizn yavrusuda sağlıkla gelir inşallah dünayay nur topu gibi hemde
maşallah deriz.inşallah

herkese günaydın maşallah sabah sabah baya konuşulmuş sayfaları okuya okuya geldim:) kızlar benim göğüslerimde baya bi koyulaştı çok açık renkliydi koyu kahve oldu resmen kızımda hamiyleyken böyle değildi hiç rengi değişmemmişti acaba neden olabilir zaten normalde 90 takıyodum doğuma kadar 100 takıcam herhalde delikafadulden delikafadulden delikafadulden

günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir..

burun kanamasından bahsedilmiş bende de 1 kere oldu geçen gün ama öyle çok kanama olmadı biraz kan gelmiş gece yastığıma geçmiş o kadar.. ben de hamilelikte artan kan hacmi nedeniyle burun kanaması olur diye okumuştum..

Dilara büyüyolar hakikaten dahada büyücek bence son döneme doğru koyulaşma bende de var canım benim rahat çamaşırlar almam lazım artık evdekiler tam olmuyo ya sayfaya girdiğinizde sürekli reklamı çıkan bir firma var bayağı bir indirime girmiş ürünleri o firmaya bakmak istiyorum güsel işimize yarar gibi sanki...

Günaydın arkadaslar .
Karen rkadasının işten ayrılmasına yani çıkartılmasına üzüldüm ,hakkını arasın sonunda kadar bence ssk sını da yatırmamışlar insafsızlar .

Benim pek büyüme olmadı göğüslerimde eski sütyenlerimi takıyorum , ucları da fazla koyu değil .erkek bebek bekleyenlerin daha kararırmış öyle derler.

slm kızlar bende aranıza katıldım anneliği yaşamak için ne güzel bişeymiş anne adayı olmak şimdiden heyecanlanıyorum

hoşgeldin cnm aramıza... aynı heyecan bizde de var bir an önce bebğim büyüsün ve doğsun kucağıma alayım istiyorum .))) çok sabırsızım..

günaydın tatlı anneler ve tatlı bebekler
dün gece benim bebeiş sağ tarafa yattığımda beni uayndırdı.
artık rahim mi yada başka bir şey mi bilmem bir şeyler beni sıkıştırıd ağrılı şekilde ,uyandım ve döndüm sola .
ama ge e düz sırt üstü yatar halde buluyoum kendimi ,sol da fazla kalmaıyorum galiba.
siz yatabiliyor musuznu sürekli sol taraınıza.

günaydın canım Şeniz
ben en rahat sol tarafıma dönük yatıyorum
çünkü dr.umun hemşiresi de demişti en rahat öyle yatarsın , çünkü sağda safra kesesi-karaciğer felan varmış , rahim baskı yaparmış ve rahat olamazmışız , sol tarafsa boşmuş sağa nazaran yerimseniben
bir de ben Tchibo mağazasından uzunca bir yastık aldım , şu bir yastıkta kocayın yastıkları varya .. karnını biraz destek yapabiliyorsun ve hangi tarafa döndüysen bacağını üstüne atıyorsun ve vücudun o tarafa dşüp karnına baskı yapmıyor . ben onu aldığımdan beri çok rahat uyudum . hatta soldan sağa - sağdan sola dönerken uykumun içinde yorganın altında bile öyle ustalıkla alıyormuşum ki yastığı bir taraftan diğerine , eşim görsen şaşarsın kendine diyor :roflol:
bulabilirsen o yastıktan almanı tavsiye ederim .. hatta bulabilirsem resmini eklerim buraya da yerimseniben

kızlar çok güzel ayda doğum yapıcaz kilo vermemizde daha kolay olacak sıcaklardan dolayı tadını çıkara çıkara ben bebişim 1 aylık olduğu gibi dışarı çıkarıcam allah nasip kısmet ederse yaz bitmeden bebişimle şöyle doyasıya gezmek istiyorum cıbıl cıbıl giydirip onu ay ay şimdiden iple çekiyorum o günleri...:asigim::asigim::asigim::ecrin_bebek: :emir_bebek: :CüvCüv:

günaydın canım Şeniz
ben en rahat sol tarafıma dönük yatıyorum
çünkü dr.umun hemşiresi de demişti en rahat öyle yatarsın , çünkü sağda safra kesesi-karaciğer felan varmış , rahim baskı yaparmış ve rahat olamazmışız , sol tarafsa boşmuş sağa nazaran yerimseniben
bir de ben Tchibo mağazasından uzunca bir yastık aldım , şu bir yastıkta kocayın yastıkları varya .. karnını biraz destek yapabiliyorsun ve hangi tarafa döndüysen bacağını üstüne atıyorsun ve vücudun o tarafa dşüp karnına baskı yapmıyor . ben onu aldığımdan beri çok rahat uyudum . hatta soldan sağa - sağdan sola dönerken uykumun içinde yorganın altında bile öyle ustalıkla alıyormuşum ki yastığı bir taraftan diğerine , eşim görsen şaşarsın kendine diyor :roflol:
bulabilirsen o yastıktan almanı tavsiye ederim .. hatta bulabilirsem resmini eklerim buraya da yerimseniben

sanırım benimde otarz bişeye ihtiyacım var uyumak işkence oldu resmen gece okadar rahatsız uyuyorumki araştırıcam varsa alırım bende :CüvCüv:

Back
X