kızlar günde kaç öğün yemek yiyorsunuz.........
ve 1 günde neler yiyorsunuz paylaşalım mı...........
bu arada hepınıze gunaydın hanımlar.
bırseyı merak edıyorum umarım kımseye sacma gelmez.kaydirigubbakcemile
acaba doktorlarınıza nasıl hitap edıyorsunuz?
ben doktor hanım dıyorum.ama sankı bıraz resmı gıbı gelıyor.
merak ettım sızler neler soyluyorsunuz.
günaydın hanımlar...
bugün burada hava süper mis gibi.. yarın bebeğimi görmeye gidicem o kadar heyecanlıyım ki bugün de sağlık ocağına gidicem karalıyım....
benim baştan beri yeme problemim olmadı hep bu şekilde yiyorum ve 3 kilo aldım henuz sizce normalmi yoksa fazlamı
Günaydın arkadaşlar,yarın benimde kontrolüm var cinsiyetini öğreneceğiz inşşallah.Çok merak ediyorum.Ayrıca 3 lü test yapılacak.Bu arada 2 haftadır acayip nezle grip oldum.Sürekli burun akıntısı hapşırık beni mahvetti.hapşurmaya başladımmı arka arkaya 4-5 defa hapşuruyorum buda ben, endişelendiriyor.Nezleyi geçirmek için ne yapmalıyım?Bu ara c vitaminide alamadım çok fazla.Birde 3 günlüğüne antalyaya tatile gittik orada hava çok güzeldi pek dikkat etmedim kendime şimdi iyice arttı..
günaydın canım bugun burdada hava super keyfım yerınde:1rolleyes:
ınsallah aşı operasyonun basarıyla gecer canım oğlusunuda saglıkla gorursunŞeniz
canım allah gonlune gore versın :1hug:
bende bugun 3'lü test sonucumu ögrenıcem ınsallah hersey yolundadır:Saruboceq:
ya acaba düzenli beslenmek mi daha az kilo aldırır düzensiz beslen mek mi.............
günaydın güzel anneler 2 saat sonra yavrumu göreceğimhihoyyytakşam rüyamda çok kötü şeyler gördüm çok korkuyorum inşallah bebişim çok çok iyidir birde 3 lü test yaptıracağız bugün allahtan herşeyin hayırlısı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tek sorunum balık yiyemiyorum tiksinti geldi haftaya gittiğimde doktora söylücem ben balığın içine düşerken şimdi tiksiniyorum önceden haftanın 2 günü yerdim((
herkese günaydın ! bugün yavrumu görmeye gidiyorum 1 ay oldu görmeyeli çok özledim inşallah herşey iyi çıkar
canım ınsallah hayırlı haberlerle donersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?