2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın hanımlar...

bugün burada hava süper mis gibi.. yarın bebeğimi görmeye gidicem o kadar heyecanlıyım ki bugün de sağlık ocağına gidicem karalıyım....

günaydın canım :1hug:
inşallah yarın güzel haberlerle dönersin , paşanla hasret giderirsin bol bol ...
kararlı olmana sevindim bak , hadi git gel yaz bize kaydirigubbakcemile5

herkese günaydın ! bugün yavrumu görmeye gidiyorum 1 ay oldu görmeyeli çok özledim inşallah herşey iyi çıkar

canım güzell haberle gel inşallah.. herşey yolundadır panik yok bebişini görcen ne güselll:sm_cool:

günaydın canım :1hug:
inşallah yarın güzel haberlerle dönersin , paşanla hasret giderirsin bol bol ...
kararlı olmana sevindim bak , hadi git gel yaz bize kaydirigubbakcemile5

canım benim inşallah gidip geleyim tabii yazıcam hemen size.. yarın için bende çok heyecanlıyım bugün gidecek arkadşlara panik yapmayın falan diyorum ama gel bi de bana sor walla :)) çook özledim bebeğimi..

canım yastık ortopedik olunca sert oluyor biraz , o yüzden olablir .. bu yastık ne çok sert ne yumuşak .. yani ayağını üstüne attığınız zaman hemen fıs diye sönmüyor ama sem sert de durmuyor orada ..biz çok amaçlı kullanıyoruz onu , bazen televizyon izlerken başımızın altına koyuyoruz yastık gibi , eşim iyice dik durmak için ikiye katlayıp arkasına koyuyor oyun oynarken , yiğenim boruuuuu diye seviyor ve alıp dans ediyordu onunla felan .. elimizden çok çekiyor garibim kaydirigubbakcemile3
ama hakkaten çok rahat ettim uyurken , önceleri vücudum tam olarak bir tarafa düşmesin diye bir miktar yorganı toplardım iki bacağımın arasında , bu sefer eşim biraz açıkta kalırdı :bbo: şimdi herkes rahat kumanın gelişiyle kaydirigubbakcemile3
ben de çok memnunum o battaniyeden , çok kullanışlı .. hem geçiş mevsimlerinde iyi bir örtü oluyor , hem de yatak örtüsü olarak kullanıyorum .. nevresim takımını beğenmedim ama , ben o kadar dümdüz renkleri sevmem .. hele benimkinin bir tarafı mavi ( en çok da o tarafını kullanıyorum ) diğer tarafı olduğu gibi kahverengi , o rengi de hiç sevmem ya :1no2: sırf battaniyesine vurulup almıştım kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel anneler doktora gidecek arkadaşlarımız var sanırım bugün inşallah sağlıklı ve iyi haberlerle gelirsiniz bende yarın gidicem
ya bu arada sabah sabah tartılayım dedim yine kilo almışım üf ben bu ay abarttım galiba çok yemiyorum ama hareketsizlikten sanırım işyerinde sürekli oturmaktan oluyo:CüvCüv:

Derincimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merakla bekliiicem , gelir gelmez yaz hemennnnnnn delikafadulden
uzun zamandır görmedin ya yavrunu , heyecan da vardı tabi , ondan öyle şeyler görmüşsündür rüyanda , hiç canını sıkma , Allah yardımcınız olsun canımmm :Saruboceq:Şeniz

star dust yastık fikri süperdi
gece denedim çok rahat oldu
tabi bendeki silikon yastıktı yinede ağrım olmadı .
sağ sola dönerken biraz problem oluyo ama rahat olsunda önemli değil okadarhihoyyyt:CüvCüv:

detalı ultrason ile ilgili yazıyı okudum canım .çok teşekkürler.
benhaftaya gideceğim galiba .
ama içim kötü oldu.
bu kadar çok şey bilince insanın aklını olumsuz düşüncelerden arındırması zor oluyor.
ama ben tövbe allahım diyorum ve iyi düşünmeye çalışıyorum.hepimzi için

star dust yastık fikri süperdi
gece denedim çok rahat oldu
tabi bendeki silikon yastıktı yinede ağrım olmadı .
sağ sola dönerken biraz problem oluyo ama rahat olsunda önemli değil okadarhihoyyyt:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile5
canım ilk gün biraz tuhaf oluyo , hangi tarafa yattıysan yastık o tarafta kalıyor , uyanıyorsun yastık arkanda felan , sonra diğer tarafa al derken bi bakmışsın diğer günler yastık senle beraber bi sağda bi solda yerimseniben
eşim demiştiki " ben seninle ilgili hiç bir şeye şaşırmıyorum artık da ,o uykunun arasında , yorganın altından yastığı ustalıkla sağdan sola alışını görsen , şaşarsın kendine kaydirigubbakcemile3 "

iyi düşün canım hep iyi düşün :1hug:
ne düşünürsek olumsuz kesinlikle onu yaşıyoruz benneyaptımki
senin bıdığın alnının akıyla çıkacak o detaylıdan allahın izniyle :Saruboceq: , ok kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar.Herkese güzel bir gün dilerim..:1hug:

Derin şu an dr dadır.İnşallah güzel haberlerler gelir..

Kibeleceğim ananas suyu büyük marketlerde heryerde kolaylıkla bulunuyor burada..% 100 lük olarak...Ben mikro ile hamile kalmıştım.Ananas suyunun embriyoların tutunmasında faydası olduğunu düşündüğüm için bol bol alıp içmiştim...Hala da arasıra içiyorum..Gerçekten çok faydalı...:1rolleyes:

canım en çok da allahıma güveniyorum.
allahım bu kadar olumsuluk varken bebeğimi sağlıkla kucağıma almamı ve o mutluluğu doya doya yaşmamı sağlaycak biliyorum.
şu an öyle ihtiyacım avr ki bebeğimin sağlıklı mutlu ve hayırlı bir bebek oalcağına inanmaya.
çok sağol ilgin için.
hepimiz güzel düşünelim.
minik meleklerimiz içerdie varolma savaşı veriyor.onları ,asla olumsuz düşünceler ile yormayalım.
her zaman pozitif olalım.
onla rminickl bedenleri ile zor ama güzel bir sürteçtler ancak bedenimiz ile ona desek oluruz.
yeme içme gülme eğlenme ve dua ile.
değil mi.
miniğim bazen kığırdıyor hissediyorum.konuşuyorum rahatlıyorum aşkım ile hayatımın aşkı o benim

ananası dirke oalrak yemek de ben de çok etkili olmuştu ama suyunu denemedim.
hangi marka ve ne ismle satılıyor canım ananas suyu midem çok rahatısz ettiği için denemek isterim yazarsan çok sevinirm

ananası dirke oalrak yemek de ben de çok etkili olmuştu ama suyunu denemedim.
hangi marka ve ne ismle satılıyor canım ananas suyu midem çok rahatısz ettiği için denemek isterim yazarsan çok sevinirm

Ben de yemiştim ananastan baya...

Dimes premium ananas suyu % 100
1 litresinde 3 kg ananas vardır / Katkısız diyor.....

Reklam yaptım vayyy..banlanmam demi kızlar...kaydirigubbakcemile3

ben her gün saat 7 de kalkıyorum.............
1 ince dilim ekmek.1 ad.domates,1 adet salatalık,1 dilim de peynir le kahvaltı ediyorum...

saat 10 da 1 adet elma yiyorum.............

saat 12 de öğlen yemeği,,,
1 kase çorba ve varsa çk az sebze yemeği....

saat 2,30 gibi 1 adet portakal......

saat 4 gibi 1 adet elma veya kraker tarzı bişeyler..........

saat 19 da akşam yemeği...
ekmek yok az çorba ve az yemek yiyorum...

21 gibi de 1 adet kivi ve 1 tane de muz yiyorum.........

2 günde 1 haşlanmış yumurta ve günde 5-6 adet te ceviz muhakkak yiyorum............

işte benim beslenme düzenim bu..........

çok özel zamanlar haricinde börek,pasta hamurişi,kahve,kola,ve nişastalı yıyecekleri çıkardım hayatımdan...

ama 15-20 günde bir nadirende olsa çok az yiyorum tabi pasta börek..özellikle de annemlere gidince...

birde haftada 2 gün akşamları hiç yemek yemiyorum sadece 1 büyük kase salata hazırlayıp yiyorum..bu da fiks olmaya başladı...

10 günde 1 de balık yemeğe gidiyoruz.....

sizler nasıl besleniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…