günaydın hanımlar...
bugün burada hava süper mis gibi.. yarın bebeğimi görmeye gidicem o kadar heyecanlıyım ki bugün de sağlık ocağına gidicem karalıyım....
herkese günaydın ! bugün yavrumu görmeye gidiyorum 1 ay oldu görmeyeli çok özledim inşallah herşey iyi çıkar
günaydın canım :1hug:
inşallah yarın güzel haberlerle dönersin , paşanla hasret giderirsin bol bol ...
kararlı olmana sevindim bak , hadi git gel yaz bize kaydirigubbakcemile5
stardust aynı nevresim takımının turuncu - kahvelisinden bende de var sıcacık battaniyesi kışın iyi oluyodelikafadulden ben dün gece yastıkla yatmaya çalıştım hiç rahat edemedim yastık ortapedik yastıktı ondanmı acaba rahat edemedim:uhm:
günaydın güzel anneler 2 saat sonra yavrumu göreceğimhihoyyytakşam rüyamda çok kötü şeyler gördüm çok korkuyorum inşallah bebişim çok çok iyidir birde 3 lü test yaptıracağız bugün allahtan herşeyin hayırlısı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
herkese günaydın ! bugün yavrumu görmeye gidiyorum 1 ay oldu görmeyeli çok özledim inşallah herşey iyi çıkar
star dust yastık fikri süperdi
gece denedim çok rahat oldu
tabi bendeki silikon yastıktı yinede ağrım olmadı .
sağ sola dönerken biraz problem oluyo ama rahat olsunda önemli değil okadarhihoyyyt:CüvCüv:
detalı ultrason ile ilgili yazıyı okudum canım .çok teşekkürler.
benhaftaya gideceğim galiba .
ama içim kötü oldu.
bu kadar çok şey bilince insanın aklını olumsuz düşüncelerden arındırması zor oluyor.
ama ben tövbe allahım diyorum ve iyi düşünmeye çalışıyorum.hepimzi için
canım güzell haberle gel inşallah.. herşey yolundadır panik yok bebişini görcen ne güselll:sm_cool:
canım inşallah güzel haberlerle dönersin , kocaman olmuştur şimdi sen görmeyeli :asigim:
Anne adaylari... Ben bugun bir arkadasimdan bir sey ogrendim.
Mide yanmasi icin. ozellikle son aylarda sik sik karsilasacagimiz mide yanmasi icin en dogal cozuuummm... ANANAS SUYU imis.
ya ananas suyunu nerden buluruz demeyin artik butun buyuk marketlerde mutlaka var. O agriyi cekecegimize ya da ilacalardan medet umacagimiza dogal yoldan rahatlariz...
iyi düşün canım hep iyi düşün :1hug:
ne düşünürsek olumsuz kesinlikle onu yaşıyoruz benneyaptımki
senin bıdığın alnının akıyla çıkacak o detaylıdan allahın izniyle :Saruboceq: , ok kaydirigubbakcemile5
ananası dirke oalrak yemek de ben de çok etkili olmuştu ama suyunu denemedim.
hangi marka ve ne ismle satılıyor canım ananas suyu midem çok rahatısz ettiği için denemek isterim yazarsan çok sevinirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?