canım en çok da allahıma güveniyorum.
allahım bu kadar olumsuluk varken bebeğimi sağlıkla kucağıma almamı ve o mutluluğu doya doya yaşmamı sağlaycak biliyorum.
şu an öyle ihtiyacım avr ki bebeğimin sağlıklı mutlu ve hayırlı bir bebek oalcağına inanmaya.
çok sağol ilgin için.
hepimiz güzel düşünelim.
minik meleklerimiz içerdie varolma savaşı veriyor.onları ,asla olumsuz düşünceler ile yormayalım.
her zaman pozitif olalım.
onla rminickl bedenleri ile zor ama güzel bir sürteçtler ancak bedenimiz ile ona desek oluruz.
yeme içme gülme eğlenme ve dua ile.
değil mi.
miniğim bazen kığırdıyor hissediyorum.konuşuyorum rahatlıyorum aşkım ile hayatımın aşkıo benim
Ben en son 10 gün önce gittim doktora...
Hamile kaldığım kilodan 1 kilo almışım.........
Doktorum süper dedi gayet iyi ilerliyo kilon dedi...
Bakalım cumartesi günü kaç kilo olmuşum merak ediyorum ve evde tartılmak istemiyorum artık çünkü korkuyorum.........
Sadece doktorda tartılacağım bakalım
ben her gün saat 7 de kalkıyorum.............
1 ince dilim ekmek.1 ad.domates,1 adet salatalık,1 dilim de peynir le kahvaltı ediyorum...
saat 10 da 1 adet elma yiyorum.............
saat 12 de öğlen yemeği,,,
1 kase çorba ve varsa çk az sebze yemeği....
saat 2,30 gibi 1 adet portakal......
saat 4 gibi 1 adet elma veya kraker tarzı bişeyler..........
saat 19 da akşam yemeği...
ekmek yok az çorba ve az yemek yiyorum...
21 gibi de 1 adet kivi ve 1 tane de muz yiyorum.........
2 günde 1 haşlanmış yumurta ve günde 5-6 adet te ceviz muhakkak yiyorum............
işte benim beslenme düzenim bu..........
çok özel zamanlar haricinde börek,pasta hamurişi,kahve,kola,ve nişastalı yıyecekleri çıkardım hayatımdan...
ama 15-20 günde bir nadirende olsa çok az yiyorum tabi pasta börek..özellikle de annemlere gidince...
birde haftada 2 gün akşamları hiç yemek yemiyorum sadece 1 büyük kase salata hazırlayıp yiyorum..bu da fiks olmaya başladı...
10 günde 1 de balık yemeğe gidiyoruz.....
sizler nasıl besleniyorsunuz
detalı ultrason ile ilgili yazıyı okudum canım .çok teşekkürler.
benhaftaya gideceğim galiba .
ama içim kötü oldu.
bu kadar çok şey bilince insanın aklını olumsuz düşüncelerden arındırması zor oluyor.
ama ben tövbe allahım diyorum ve iyi düşünmeye çalışıyorum.hepimzi için
CANIM BEN ZATEN NORMALDEDE PEK EKMEK YEMEZDİM SEVMİYORUM...Beyaz melek maşallah sana ekmeksiz nasıl yaşıyosun bende bazen simit poaça evde yapamadıysam kahvaltıyı yiyorum ama.zaten mide bulantım az az devam ettiği için ekmek türü çok iyi geliyor.günde 6 dilim ekmek yiyorumdur.ama ben diyetisyenime sorduğumdada normalde 12oo kalori alıyordum hamileyken ondan biraz daha fazla almak gerekiyormuş.sende dr ula bir görüş.
Kızlar birde kepek ekmeği yemeyin derim kansızlık yapıyor çünkü.köy ekmeği yiyebilirsiniz.
ekmege asla sınır tanımam ne kadar ıstersem o kadar yerım kılomda gayet yerınde ılk hamılelımde 7 ay boyunca yalnızca 5 kılo almıstım kısıden kısıye degısıyo demekkı
AYY CANIM SÜPERMİŞ YA 7 AYDA 5 KİLO
BUNUN SIRRI NEdelikafadulden
YA ASLINDA KİLO BİRAZ DA YAPI MESELESİ:lepi:
cnm hayran kaldım valla beslenmene bende ilk aylarda çok kilo kaybettim ama 16. haftadan sonra iştahım açıldı kendime engel olamıyorum ekmek yemeden doymam imkansız aniden acıkıyorum ve yemeğim hazır olana kadar açlıktan ağlamak istiyorum benneyaptımki keşke bende senin gibi düzenli beslenebilsem:1no2:
Kış ortası şimdi canım ne istedi bilemezdiniz....
Dondurma....................
Yesem hasta olurmuyum sizce ya çok istedi canım...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?