2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selsin maşallah oğluşuna canım 7 kilomu aldın canım iştahın kesilmedi heralde bulantıların olmuyormu acaba ben hiç almadım dahada ya kilom zaten yerinde ondan almıyorum

eyetkinercim ne zamandır sorayım diyordum arkadaşlara unutuyordum sayende bende öğrenmiş oldum çok sağol canım

selsin maşallah oğluşuna canım 7 kilomu aldın canım iştahın kesilmedi heralde bulantıların olmuyormu acaba ben hiç almadım dahada ya kilom zaten yerinde ondan almıyorum

çok sağol canım.darısı senin başına.iştahım hiç kesilmedi aksine arttı.hamileliğimin başından beri hiç midem bulanmadı benim.

canım 7 kg evet biras fazla :))) yemek yiyiptemi alıyorsun peki ?

birazmı bence bayağı fazla be canım.napcaz bilmem.4,5 ayda 7 kilo aldıysam.son aylarda naparım.alında normal yemek yiyorum.öyle abur cubur filan yemiyorum.ekmeği kesicem.kepek ekmeği yiyicem artık.açıktkçada meyve ile idare edicem

evde sabah aç karnına tartılın o doğru kilo çünkü
dr da cizme pantalon falan 1 kg rahat fazla çıkar bence

ya da doktorda çok giyinik ve uzun çizmelerle tartıldığım için 1 kilo falan ondan fazla çıkabilir...
hamileliğimin ilk öğrendiğimde evde tartıldım 50 kilo idim...
şimdi evde tartıldım akşam.........51,6 çıktı..................

doktorumda ilk tartıldığımda 53 kilo çıktım............... oysa 2 gün önce eve 50 idim...
ama doktorum da çok ağır harley botlar vardı zaten onlar 2 kilo falan e mont falan da olunca..öyle işte
neyse ben o orantıyı yapıyorum kendimce...
1-1,5 kilo aldım ortalama 16 haftada

selsin amin canım inş en yakın zamanda öğrenirim göstermediği için ben ve herkezde kız dediği için kıza kaptırıyorum kendimi ama hayırlısı ne güzel hamileliğini rahat geçiriyorsun

selsin amin canım inş en yakın zamanda öğrenirim göstermediği için ben ve herkezde kız dediği için kıza kaptırıyorum kendimi ama hayırlısı ne güzel hamileliğini rahat geçiriyorsun

bence çok kaptırma canım.banada herkez kız diyordu.bende kız çok istiyordum.şu an biraz hayal kırıklığı var.

günaydın kızlar ben dün gittim doktora 4 test sonuçlarım çok güzel oğlumuda gördüm kıpır kıpır.nasıl mutlu oldum anlatamamhihoyyyt
ben bu ay yemeyi biraz abarttım 63 kiloyum doktor normal dedi ama 15 günde 1 kilo hiç normal değil bence abur cubur çok yedim akşamları onları kessem yeter sanırım.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…