2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım tebrıkler.a.s.
masallah oglusuna.

bir oğlum olacak.bir hafta önde gidiyor bebeğim.18+2 olmuş ve tam tamına 273 gr olmuş.

canım tebrıkler.a.s.
masallah oglusuna.

tebrikler gülistan çok sevindimmm
maşallah bebişine
cok teşekkürler canımm:1hug:
seninde güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzz hihoyyythihoyyyt

Gözünaydın canımm sağlıkla gelsin paşan

cgülistan tebrikler canım gözünaydın

cgulistan tebrik ederim sağlıkla gelsin oğlun inşallah.

2 gündür yoktum , bugün eşim de yok , fuar için Antalyaya gitti , sıkıntıdan 2 günlük sayfaları okudum tek tek şakkıdı

bebek arabası konusu gündemdeymiş bir ara yerimseniben ben de traveller system olan bebek arabalarından düşünücem galiba , ama ilkbahara doğru sanırım , yada ihtiyaç hali ne zaman hasıl olursa .. yani doğmadan düşünmüyorum almayı ..

selsincim , hazır -poşet meyve çayları içeriklerinden ötürü zararlı olabilir canım ( çünkü özellikle kuşburnu-böğürtlen gibi çaylara renk versin diye gıda boyası ekleniyor . bir de poşet

içeriğine bakarsan kuşburnu-böğürtlen haricinde bissürü çay olduğunu görürsün .. bir dönem eşim arifoğlunda çalıştı da , oradan

biliyorum .. elinden geldiğince meyvenin kendisini demleyip iç , ama önce dr.una danış

derincim bebişinin sağlıklı haberini almana çok sevindim , ay bu ne inattçı bebek çıktı ayol , bi göstermedi kıymeylisini :)))))
peki 3lü test için gittiğinde ultrasona girmeyecek msin ??

hüzünyılı yazdı ;
işte eymen bera ıcın almaya karar verdıgımız cocuk odası

ayrıca sallanan ahşap beşik alıcam
büyütülmüş resmını koyamıyorum bulamadık çilegin sitesınde var erkek cocuk odası biconcepe
[/QUOTE]

ben bebek odası almıycam hemen zaten . ilk önce mothhercarede satılan , çok basit ve kullanışlı görünümlü tamamen ahşam malzemeden yapılmış bir beşik var , ondan alıcam ve bellllki bir şifonyer .. o beşik 3-5 ay idare ediyormuş ..

3-5 aylık olunca oda takımı için araştırma yapıcam , hem o zaman bebeğim de doğmuş olacak , rahat rahat gezer bakabilirim .. doğtaş-belis'in sitelerinde güzel modeller var , onlardan bakabilirm :CüvCüv:

canım çok sevindim senin-sizin adınıza .. bebişinin hareketlerini hissetmek çok güzel bir duygu olmalı , inşallah biz de yaşarız :asigim:

bebişimmmm bugün gidecekmişsin dr.a , inşallah sağlıklı haberlerle dönersin .. kim bilir ne maymunluklar yapacak bu kez sana delikafadulden

canımcım , annem anlattımştı çok çokkk öncelerden .. kadının birisi sürekli düşük yapıyormuş .. artaştırmışlar ve ne çıkmış ?? sadece kuşlarda bulunan bir virüs-mikrop vb. bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam ve kadına sormuşlar evde kuş felan var mı diye .. kadın var olduğunu ama kuşu çok sevdiklerini söylemiş .. dr. da ya kuş ya bebek demiş .. ben bu olayı bildiğim için evvelden beri , tedavi zamanımda bile yanaştırmadım kuşu kendime , taşınırken k.validenmlere hatıra bıraktık .. hele hamile olunca hiiiç yanaştırmadım orada bulunduğum 2 gün içinde .. o yüzden bence uzak dur canım .. hatta bi süreliğine birilerine ver .. eşim kuşumuza çok düşkün , kuş da ona ama bıraktık biz k.validemlerde ..

canım yaa sen de mi öğrenemedin benneyaptımki sağlıklı ya hissediyormuşsun da , negüselllll ... inşallah haftaya gösterir senin kelebek de kıymetlisini kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım..

evet bugün gidecektim ama dün gitmek zorunda kaldım ilsucum.
kız teyzesi kesinleşti:asigim:

aman ne güzelllllllllllllllllllll
çilek hanım gelecek inşallah sağlıkla kucağınıza

korku filmi almıştık gelirken birde geldik filme daldık ben hiç girmeye fırsat bulamadım o yüzden

korku filmi miiiiii :1shok:
kıssss bize heyecan yasak ya , demedi mi dr.un :uhm:
benimki bana Lost izlememi bile yasakladı , hem heyecan hem gerilim yaşatıyor diye :1no2:
korkmak tehlikeli hamişlere tatlım .. annem derki hep korktuğun , irkildiğin zaman , Allah vermesin , bebek kordonundan koparmış felan ...

yaaa ne güzellll , ben de istiyorum ben deeeeeee :asigim:

serapkayra kullanıcısından alıntı
bazen kesesi önde bebiş iç kesimde kalıyormuş o zaman net hissedilmiyor.. ben dün gittim doktora yine gerideydi o yüzden

hissetmiyosun dedi.. ama geçen hafta annemler geldi bursa dan o gece kımıl kımıl kımıldandı aynen bende deli gbi güldüm

anneannesini hissettide öne geldi herhalde.. bu arada bebişimin cinsiyeti dün belli oldu bir KIZIM olucak

tebrikler serapcımmm , Allah sağlıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin prensesini

:1hug:

kıslar doktordan geliyorum bebişimi gördüm yavrum kıpır kıpır doktor hanım 15 haftalık dedi ama bizimkisi

göstermedi cinsiyetin artık 20 gün sabredeceğiz

canım inşallah bi sonraki kontrolde öğrenirsiniz .. biz şanslıymışız demekki yaw , 13+6da öğrendik oğluşumuzun olacağını gamyoncuiremsu

canım innnnnnnşallah çarşamba günü hayırlı ve sağlıklı haberlerle dönersin :Saruboceq:
inşallah cinsiyet muamması da çözülür bu gidişinde Şeniz

çok sevindim tatlım güzel haberlerle dönmene :teytey:
pekiiii aşı olayı nasıl geçti , hallettin dimi kaydirigubbakcemile5

canımcım , telefonda bilgi verenler hemşireler , bu konuda dr.lar kadar bilgili değiller , yani çıkan test sonuçlarını yorumlamak

adına .. o yüzden öyle demiş olmalılar , sıkma canını :teselli: inşallah bugün güzel şeyler duyacaksın dr.undan

..

ben gelenlerin incelikten ve sevinçlerini seninle paylaşmak istediklerinden olduğunu düşünüyorum bu ziyaretlerinin .. üstelik eminim gelen de eli boş gelmiyordur .. biz öyle yapardık bir hamile arkadaşımızı öylesine bir ziyarete gittiğimizde bile , kimimiz kek - kimimiz börek felan yapardı , paylaşırdık aramızda , servisleri de kendimiz yapar güzel vakit geçirir , iyi temennilerle ayrılırdık .. eminim sizinkiler de o niyetle geliyor ve adı olsun diye bu ziyaretin " hayırlı olsuna gelicez " diyorlardır yerimseniben

akdascım , bende de vardı aynısı .. ben Tchiboda satılan bir yastıkla çözdüm olayı , geçenlerde kopyalamıştım , yine kopyalayayım buraya ,bir çok yerde Tchibo mağazası var , ellerinde kalmış mıdır , bilemiyorum yasakkelime 2-3 haftalık eski bir ürün çünkü ..

yoktur tatlımmm , üzülme :1hug:
hadi güzel haberler bekliyorum senden , bak bu saat oldu yoksun hala :sm_confused:

canım çok geçmiş olsun , çok üzüldüm yaşadıklarına :1hug: a.s. Şeniz

çin takvimi bir kez daha yanıldı kızlar.ben de erkek görünüyordu ama kızımmm olacakmışhihoyyyt
ve toplamda sadece 1kilo almışımmirmirmirmir

hayırlı , sağlıklı ve uzun ömürlü olsun prensesin canım

bir oğlum olacak.bir hafta önde gidiyor bebeğim.18+2 olmuş ve tam tamına 273 gr olmuş.

çok sevindimmmmmmmmmm
Allah sağlıkla ve zamanında kucağınıza da almayı nasip etsin canım

hem sağlıklı haberlerle dönmene hem de bebişinin cinsiyetinin kesinleşmesine çok sevindim canım hihoyyyt
Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin :Saruboceq:

Doktordan geldim. Bebeğimi gördüm. Az hareketli sayılırdı en son gördüğüm haline göre ama kocaman olmuş maşallah. 299 gr. kilosu, boyu da 22 cm. Uzun bacaklı, yuvarlak kafalı, tombik yanaklı, uzun ve tombik parmaklı. Yani biraz benden biraz babasından almış. Kimseye iltimas yapmamış yavrum. Şimdi sıkı durun bombayı patlatıyorum...... Kızım oluyorrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Önce erkek demişti dr'um. Başka dr da kız olabilir demişti. 2 hafta sonrasında yine bakmış erkek demiş çıkmıştı işin içinden. Bugün kendi dr'uma gittim yine. Ben hiç cinsiyetini sormadım. Erkek olacağına emindim. Sanki kıza benziyor diyince bir öncekinde %60 erkek demiştin, hem sen bugüne kadar hiç yanılmamışsın dedim. O zaman 14 haftalıktı. Bazen kordonla karışabiliyor dedi. 5 dk kadar baktı. İkisi de yok önemli değil kız erkek dedim. Prensesim bacaklarını açtı. Yok bu %100 kız dedi. Ağlamaya başladım. Çok mu istiyordun kız olmasını dedi ama cevap veremedim. Herkesi aramaya başladık. Kimse inanmadı önce. Yalancı çobana döndüm. Ailede kız hasreti vardı şimdi herkes çığlık çığlığa bayram havasında. Kızımı çok şımartacaklar çoookkkk.

Bu arada 6 kilo almam dr'un hoşuna gitmedi. En son 56'ydım. 1 ay önce bu ay 59 çıktım. Tatlı yemeye başladım diyince aman tatlıdan uzak dur hamilelikte çok tehlikeli dedi. Haftada 1-2 kez sütlü tatlı yiyebilirmişim. Meyve ile tatlı isteğini bastır dedi. Hamurişi yerine kepek,çavdar ekmek ye dedi. Süt bebeği çok beslermiş.Günde yarım kilo süt, 1 kase yoğurt yeterliymiş. Hareketlerini bu haftadan sonra daha net duyacakmışım.
3 hafta sonrasına detaylı ultrason yazdı bir de şeker yüklemesi yaptıracakmışım. Bunlar kısmetse son tetkikler sayılır. Birşeycik çıkmazsa artık doğumu bekleyeceğiz

süper bi haber
sabahtan beridir bakıyorum bizim hatundan bi haber var mı diye
bomba ki ne bomba delikafadulden
çok sevindim dilediğin insiyetten olmasına
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin prensesimizi :))
ehehee bizimki değişmezse dayanırız kapınıza haberiniz olsun :jeyyar:

canımcım , ben de 1-2 hafta önceleri baklavaya dadanmıştım
geçen hafta ablamlar bendeydi ya , o da yapıp gittti bissürü karbonhidrat bombalarını .. naapiiiim bundan sonra dikkat ederim ben de :sm_confused:
şeker yüklemesi rutin bir şeymi hamilelikte , yoksa sen tatlı yediğin için mi yapmak istedi dr.un ?

selam kızlar guzel haberlerle donen annelerımızı tebrık ederıma.s.
cok sukur sonuclarımız temız cıkmıs:Saruboceq:
acıl hasta oldugu ıcın ılgılenememısler oyuzden bugun ıcın gelın demısler bıraz olsun rahatladım:mymeka:
sımdı cıkıyorum esımın teyzesıne gıdıcez öpüyorum hepınızı
Şeniz

süper yaaaaaaaaa :lepi:
dr.dan dönenler hep sevindirici haberlerle geldiler , buna :içelim:

Ben de baktım 14:00'te girmişsin. Kaçırdım tüh dedim.
Yaaa. Günün süprizini yaptı benim şakacı. Kız bu bizi maymun etti. Düştü düşecek davası bitti, bir kontrolde erkek diğerinde kız dediler. Bunu da geçtik inşallah, bakalım şimdi ne süprizler yapacak.delikafadulden
İnşallah canım kucağımızıza da alırız.:Saruboceq:
Seninle beraber büyütecez oğullarımız derken kız dünür mü olac yoksa aza.s.
Baştan söyliyeyim kızımı İzmirlere göndermem. Artık buralara yerleşirsiniz.

Rutin canım. 23. haftada yapılıyormuş. Aç karnına gidiyosun önce açlık şekerine bakıyolar. Sonra 50 gr glikoz içirip 1 sa sonra tekrar kan alıyorlar. Bir de öyle bakıyorlar. Eğer yüksek çıkarsa bu sefer açlık, 50'lik 100'lük yüklemelerle tekrar bakıyorlar. Delik deşik yapıyorlar anlayacağın.
Sen de çok yememeye gayret et. Birden kilo yapıyor. Eskiden kilo alayım diye nefretle yediğim tatlılar 100 gr yağa dönüşmezken şimdi yediğim 50 gram tatlının ısrarla vücuduma tutunmasına kızıyorum.klava:

ben bir tuhaf oldum galiba
tansiyonum mu düştü acaba :uhm:
ayağımın altında kayar gibi herşey ve havada yürür gibiyim
bir de bitkinlik çöktü mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…