2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

tebrik ederim canım çok sevindirici olmuş senin için. ne kadar güzel. annesini de hiç üzmemiş açıvermiş bacaklarını bıcırık maşallah
benim de aklıma şeker yüklemesi takılmıştı demek 22. haftalarda falan oluyor.

ben bir tuhaf oldum galiba
tansiyonum mu düştü acaba :uhm:
ayağımın altında kayar gibi herşey ve havada yürür gibiyim
bir de bitkinlik çöktü mirmirmirmir

Yok mu tansiyon aleti? Hemen bir bakıverin. Ezbere tuzlu falan yeme sakın belki çıkmıştır daha çok fırlatmayasın. Yat biraz istersen ayaklarını yukarı falan dik.

bu arada kızlar biraz önce çok ilginç bişey oldu. hani takvimlerde kız ismi erkek ismi falan yazarya eşim bugünküne baktı tevafuk. ben de dedim 5 temmuza baksana.(5 temmuz muhtemel doğum tarihim) erkek olursa kuzumuz lokman emre koyacağız inş adını. eşim de erkek beklediği için "bir de lokman yazıyormuş" diye dalga geçti benimle ve açıp baktığında gerçekten lokman yazdığını gördük.delikafaduldendelikafadulden
ikimiz de gerçekten çok şaşırdık.
ben cinsiyetini hala öğrenemediğimiz için kıza alıştırmaya çalıştıkça kendimi karşıma böyle şeyler çıkıyo.
sanırım doğana kadar emin olamayacağımfisfisfis

Evet çok edepsiz. Her kontrolde açıyor. Hiç yormadı o bakımdan.
Evet şeker yüklemesi yolu yarıladıktan sonra kısmetse.

aaaamin canım :Saruboceq:
ya hakkaten küçük danananın yaptııına bak kaydirigubbakcemile3
biz gelir alırız cicim :jeyyar: Şeniz
sonra da sen ben kol kola :teytey: kaydirigubbakcemile3

ıyyyk biliyorum o testi ben , yapmadım ama anlatanlarda ne kaaaa fena bir test olduğunu söylemişlerdi epp kafamçokkarıştı
ya galiba kan şekerim düştü deyip dünden aldığım 1 parça tatlı vardı , onu kemiriyorum şimdi , şebeti biraz katılaşmışta cokacimcoook

Son düzenleme:
Yok mu tansiyon aleti? Hemen bir bakıverin. Ezbere tuzlu falan yeme sakın belki çıkmıştır daha çok fırlatmayasın. Yat biraz istersen ayaklarını yukarı falan dik.

yok canım yaa , hiç tansiyon problemi olmadı ne bende ne eşimde , ihtiyaç hissedip almadık , aklımıza da gelmedi belki bu yüzden .. sadece hamile kaldığımı öğrendiğim zaman alsam mı oldum , unuttum sonra .. tatlı bişye atıştırdım , geçmezse yatıcam acıcık Şeniz:1hug:

Çok enteresan seninki de gerçekten.
Geçen iş yerinde asansörde 37 haftalık hamile olan bir arkadaşla muhabbet ediyoruz. Cinsiyetini sordu. Hani düşünmeden ağzından çıkar ya birden sonra sen de şaşırırsın. Kız dedim. Ağzımdan çıkanı kulağım duyunca Ne kızı ya erkek olacak dedim. Sonra da Allah mı söyletiyor yoksa dedim herkes güldü şapşallığıma. Evde de hep oğlum oğlum diye seviyordum onu. Ama ne zaman ağzımla beynim arasındaki bağ kopsa kızım dediğim oluyordu. Herhalde bilinçaltımda kız isteği çok fazla diyordum. Sonra ay oğlum diyorum ama kızsan sen alınma bebeğim diye gönlünü alıyordum.
Allah sağlıklı ve en önemlisi hayırlı evlat versin. Çok sevindim ne yalan söyleyeyim ama ilk kız dediğinde şaşırmakla birlikte garip bir rahatsızlık da duydum. Erkek olmasına da alışmıştım.

ilginç :bbo:
erkek olsa lokman koyarız der miydiniz yoksa bunu bir işaret gibi mi algıladınız kaydirigubbakcemile2

ben bir tuhaf oldum galiba
tansiyonum mu düştü acaba :uhm:
ayağımın altında kayar gibi herşey ve havada yürür gibiyim
bir de bitkinlik çöktü mirmirmirmir

canım tansiyonun düştüyse eğer bi yere uzanp bacaklarını yukarı doğru dayaman gayet etkili oluyormuş. bi doktor sitesinde okumuştum. 30 cm falan yukarı doğru dayaman gerekiyor bacaklarını.

ıyyyk biliyorum o testi ben , yapmadım ama anlatanlarda ne kaaaa fena bir test olduğunu söylemişlerdi epp kafamçokkarıştı
ya galiba kan şekerim düştü deyip dünden aldığım 1 parça tatlı vardı , onu kemiriyorum şimdi , şebeti biraz katılaşmışta cokacimcoook
[/QUOTE]

Amaaannn çok fena değildir canım. Herkesin canı da pek tatlı. Senin gibi paso iğne yiyen birine vız gelir bence.
Bana bak şekerleri yuvarlamak için tansiyon bahanesi yapmayasın.klava:
Az ye heeee. Digital tansiyon aletleri hamilelikte doğru göstermeyebiliyormuş. Klasik pompalı olanlardan almak daha iyimiş. Tabi bakmasını biliyorsan.

tickerını değiştirsene artıkın , artık değişmez cinsiyeti zannımca , hı :uhm:
şöyle afilli şekilli pembiş bişiii olsun

ilginç :bbo:
erkek olsa lokman koyarız der miydiniz yoksa bunu bir işaret gibi mi algıladınız kaydirigubbakcemile2

yok canım işaret olur mu. takvmlerde hep isim yazar valla pek güvenmemek gerekir takvimlere. yani hiç istemeyeceğin bi isim de çıkabilir takvime göre koymak mantklı gelmiyor da bana, biz zaten lokman koymayı düşünüyorduk. bi de takvimde lokman yazınca çok şaşırdıkdelikafadulden

Değiştirdim aslında. Çeneye daldım güncelleyemedim. Hemen yapıştırıyorum. Çok afilli değil bu arada. Benim sitede fazla seçenek yok.

İpeğimu süper bi haber bu canım gözünaydın,açıklığa kavuşmasına sevindim.Sağlıkla gelsin kızın inş.

Canım sonuçların iyi çıkmış bak,boşu boşuna evham yapıp üzdün hem kendini hem bebişini.Hadi gözünaydın.:1hug:

Aman aman oğluna Aras ismini mi koyacaksın? Ben de erkek diye Aras istemiştim. Ama babası beğenmedi. Mert dedim istemedi. Emir dedik bir ara. En sonunda Buğra mı Arda mı derken Arda'ya karar verdik. Benim ismime de uyumluydu. Şimdi kesin İpek olacak adı. Yıllardır kızımın olsun adı da İpek olsun istemiştim.

cnm çok sevindim ya sana demiştim meşguldür diye gözün aydın tatlım şuan kuş gibi olmuşsundur oh bende rahatladım inan hep aklımdaydı.

yo be gülüm bilmiyorum ..
kısss hani glikoz yüklemesi fenaymış , çok şekerli bişeymiş , çıkarırsam diye korkuyorum yaaa , yoksa iğne görmemiş pek yerim kalmadı gibi kaydirigubbakcemile3
e tabi herşeyin bi bahanesi olacak canım . ama tatlıdan sonra kendime geldim gibi , yada vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
az yerdim önceden , nolduysa marincaptan sonra oldu , iştahım arttı beraberinde de hafızam delikafadulden zehir gibiyim , hatta fiiil fiiiillllllllllll :roflol:
fil deyince yiğenimle ilgili bi anı geldi aklıma..
yiğenim bi dönem f harfiyle başlayan kelimeleri telafuz edemiyordu . flüt : hülüt , fare : hare , fındık : hındık .. hatta ata demirerin şarkısını " hındık dıştık ooooo , sensin hıştık ooooo, ah bize lazım oooo , yorgan yaştık oooo " diye söylerdi teyzesinin danasıııııı kaydirigubbakcemile3
bir gün kendinden 2-3 yaş büyük bir erkek arkadaşıyla elindeki kitaptaki hayvanları tanıtıyorlarmış birbirlerine . bizimki o zaman 4 yaşlarında felan, şimdi 6 bitti 7den 2 ay aldı
diyoloğu yazıyorum :
buse : bu taaaşan ( tavşan )
furkan : evet
buse : bu attt
furkan : evet
buse : bu köpek
furkan : evveeeet
buse : bu hil
furka : hil deil o fil
buse : tamam işte hiilll
furkan : hil değil FİL FİLLLLL
buse : YA BEN NE DİYORUM HİİLLLLLL HİİİİİİİİİİİLLLLLLLL
:roflol:

bu bağırış çığırışı duyan ablam gelir ve olaya müdahale eder yerimseniben

Son düzenleme:

Ay ben heyacanıma daldım kusura bakma mesajını atlamışım. Geçmişi okuyamadığım için ne olduğunu bilmiyordum ama öğrendim. 3'lü testin sonucu için boşuna seni heyecanlandırmışlar. Ama aklınızda bulunsun telefonda tahlil sonuçlarını söylemiyorlar. Hamilelik testimin sonucunu bana da söylememişlerdi. İlla dr'la görüştürmek istiyorlar. O yüzden rahat olmak gerek. Çok sevindim senin için. Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…