Doktordan geldim. Bebeğimi gördüm. Az hareketli sayılırdı en son gördüğüm haline göre ama kocaman olmuş maşallah. 299 gr. kilosu, boyu da 22 cm. Uzun bacaklı, yuvarlak kafalı, tombik yanaklı, uzun ve tombik parmaklı. Yani biraz benden biraz babasından almış. Kimseye iltimas yapmamış yavrum. Şimdi sıkı durun bombayı patlatıyorum...... Kızım oluyorrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Önce erkek demişti dr'um. Başka dr da kız olabilir demişti. 2 hafta sonrasında yine bakmış erkek demiş çıkmıştı işin içinden. Bugün kendi dr'uma gittim yine. Ben hiç cinsiyetini sormadım. Erkek olacağına emindim. Sanki kıza benziyor diyince bir öncekinde %60 erkek demiştin, hem sen bugüne kadar hiç yanılmamışsın dedim. O zaman 14 haftalıktı. Bazen kordonla karışabiliyor dedi. 5 dk kadar baktı. İkisi de yok önemli değil kız erkek dedim. Prensesim bacaklarını açtı. Yok bu %100 kız dedi. Ağlamaya başladım. Çok mu istiyordun kız olmasını dedi ama cevap veremedim. Herkesi aramaya başladık. Kimse inanmadı önce. Yalancı çobana döndüm. Ailede kız hasreti vardı şimdi herkes çığlık çığlığa bayram havasında. Kızımı çok şımartacaklar çoookkkk.
ben bir tuhaf oldum galiba
tansiyonum mu düştü acaba :uhm:
ayağımın altında kayar gibi herşey ve havada yürür gibiyim
bir de bitkinlik çöktü mirmirmirmir
tebrik ederim canım çok sevindirici olmuş senin için. ne kadar güzel. annesini de hiç üzmemiş açıvermiş bacaklarını bıcırık maşallah
benim de aklıma şeker yüklemesi takılmıştı demek 22. haftalarda falan oluyor.
Ben de baktım 14:00'te girmişsin. Kaçırdım tüh dedim.
Yaaa. Günün süprizini yaptı benim şakacı. Kız bu bizi maymun etti. Düştü düşecek davası bitti, bir kontrolde erkek diğerinde kız dediler. Bunu da geçtik inşallah, bakalım şimdi ne süprizler yapacak.delikafadulden
İnşallah canım kucağımızıza da alırız.:Saruboceq:
Seninle beraber büyütecez oğullarımız derken kız dünür mü olac yoksa aza.s.
Baştan söyliyeyim kızımı İzmirlere göndermem. Artık buralara yerleşirsiniz.
Rutin canım. 23. haftada yapılıyormuş. Aç karnına gidiyosun önce açlık şekerine bakıyolar. Sonra 50 gr glikoz içirip 1 sa sonra tekrar kan alıyorlar. Bir de öyle bakıyorlar. Eğer yüksek çıkarsa bu sefer açlık, 50'lik 100'lük yüklemelerle tekrar bakıyorlar. Delik deşik yapıyorlar anlayacağın.
Sen de çok yememeye gayret et. Birden kilo yapıyor. Eskiden kilo alayım diye nefretle yediğim tatlılar 100 gr yağa dönüşmezken şimdi yediğim 50 gram tatlının ısrarla vücuduma tutunmasına kızıyorum.klava:
Yok mu tansiyon aleti? Hemen bir bakıverin. Ezbere tuzlu falan yeme sakın belki çıkmıştır daha çok fırlatmayasın. Yat biraz istersen ayaklarını yukarı falan dik.
bu arada kızlar biraz önce çok ilginç bişey oldu. hani takvimlerde kız ismi erkek ismi falan yazarya eşim bugünküne baktı tevafuk. ben de dedim 5 temmuza baksana.(5 temmuz muhtemel doğum tarihim) erkek olursa kuzumuz lokman emre koyacağız inş adını. eşim de erkek beklediği için "bir de lokman yazıyormuş" diye dalga geçti benimle ve açıp baktığında gerçekten lokman yazdığını gördük.delikafaduldendelikafadulden
ikimiz de gerçekten çok şaşırdık.
ben cinsiyetini hala öğrenemediğimiz için kıza alıştırmaya çalıştıkça kendimi karşıma böyle şeyler çıkıyo.
sanırım doğana kadar emin olamayacağımfisfisfis
bu arada kızlar biraz önce çok ilginç bişey oldu. hani takvimlerde kız ismi erkek ismi falan yazarya eşim bugünküne baktı tevafuk. ben de dedim 5 temmuza baksana.(5 temmuz muhtemel doğum tarihim) erkek olursa kuzumuz lokman emre koyacağız inş adını. eşim de erkek beklediği için "bir de lokman yazıyormuş" diye dalga geçti benimle ve açıp baktığında gerçekten lokman yazdığını gördük.delikafaduldendelikafadulden
ikimiz de gerçekten çok şaşırdık.
ben cinsiyetini hala öğrenemediğimiz için kıza alıştırmaya çalıştıkça kendimi karşıma böyle şeyler çıkıyo.
sanırım doğana kadar emin olamayacağımfisfisfis
ben bir tuhaf oldum galiba
tansiyonum mu düştü acaba :uhm:
ayağımın altında kayar gibi herşey ve havada yürür gibiyim
bir de bitkinlik çöktü mirmirmirmir
Çok enteresan seninki de gerçekten.
Geçen iş yerinde asansörde 37 haftalık hamile olan bir arkadaşla muhabbet ediyoruz. Cinsiyetini sordu. Hani düşünmeden ağzından çıkar ya birden sonra sen de şaşırırsın. Kız dedim. Ağzımdan çıkanı kulağım duyunca Ne kızı ya erkek olacak dedim. Sonra da Allah mı söyletiyor yoksa dedim herkes güldü şapşallığıma. Evde de hep oğlum oğlum diye seviyordum onu. Ama ne zaman ağzımla beynim arasındaki bağ kopsa kızım dediğim oluyordu. Herhalde bilinçaltımda kız isteği çok fazla diyordum. Sonra ay oğlum diyorum ama kızsan sen alınma bebeğim diye gönlünü alıyordum.
Allah sağlıklı ve en önemlisi hayırlı evlat versin. Çok sevindim ne yalan söyleyeyim ama ilk kız dediğinde şaşırmakla birlikte garip bir rahatsızlık da duydum. Erkek olmasına da alışmıştım.
ilginç :bbo:
erkek olsa lokman koyarız der miydiniz yoksa bunu bir işaret gibi mi algıladınız kaydirigubbakcemile2
Doktordan geldim. Bebeğimi gördüm. Az hareketli sayılırdı en son gördüğüm haline göre ama kocaman olmuş maşallah. 299 gr. kilosu, boyu da 22 cm. Uzun bacaklı, yuvarlak kafalı, tombik yanaklı, uzun ve tombik parmaklı. Yani biraz benden biraz babasından almış. Kimseye iltimas yapmamış yavrum. Şimdi sıkı durun bombayı patlatıyorum...... Kızım oluyorrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Önce erkek demişti dr'um. Başka dr da kız olabilir demişti. 2 hafta sonrasında yine bakmış erkek demiş çıkmıştı işin içinden. Bugün kendi dr'uma gittim yine. Ben hiç cinsiyetini sormadım. Erkek olacağına emindim. Sanki kıza benziyor diyince bir öncekinde %60 erkek demiştin, hem sen bugüne kadar hiç yanılmamışsın dedim. O zaman 14 haftalıktı. Bazen kordonla karışabiliyor dedi. 5 dk kadar baktı. İkisi de yok önemli değil kız erkek dedim. Prensesim bacaklarını açtı. Yok bu %100 kız dedi. Ağlamaya başladım. Çok mu istiyordun kız olmasını dedi ama cevap veremedim. Herkesi aramaya başladık. Kimse inanmadı önce. Yalancı çobana döndüm. Ailede kız hasreti vardı şimdi herkes çığlık çığlığa bayram havasında. Kızımı çok şımartacaklar çoookkkk.
selam kızlar guzel haberlerle donen annelerımızı tebrık ederıma.s.
cok sukur sonuclarımız temız cıkmıs:Saruboceq:
acıl hasta oldugu ıcın ılgılenememısler oyuzden bugun ıcın gelın demısler bıraz olsun rahatladım:mymeka:
sımdı cıkıyorum esımın teyzesıne gıdıcez öpüyorum hepınızıŞeniz
İpeğimu süper bi haber bu canım gözünaydın,açıklığa kavuşmasına sevindim.Sağlıkla gelsin kızın inş.
acıl hasta oldugu ıcın ılgılenememısler oyuzden bugun ıcın gelın demısler bıraz olsun rahatladım:mymeka:
Amaaannn çok fena değildir canım. Herkesin canı da pek tatlı. Senin gibi paso iğne yiyen birine vız gelir bence.
Bana bak şekerleri yuvarlamak için tansiyon bahanesi yapmayasın.klava:
Az ye heeee. Digital tansiyon aletleri hamilelikte doğru göstermeyebiliyormuş. Klasik pompalı olanlardan almak daha iyimiş. Tabi bakmasını biliyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?