2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım sana doyum olmaz. Benim yengeç burcu melankolik abla kafayı eniştemle bozduğu için pek iyi durumda değil. Ona gideyim de bari biraz kafasını dağıtayım. Hem biraz dışarı çıkarız hava alır. Burada hava da kapalı şansımıza ama artık ne yapalım.

Ben de aslanım. Çok tavsiye ederim. Kimse alınmasın ama elle tutulur en iyi burçtur.
Kızım belki son süprizini yapar 20 haziran'da gelir, ikizler olur. Konuşkan, esprili, sempatik bir burçtur ikizler de. Tabi yanar döner tarafına hiç bakmıyorum. Bu arada eşimin kardeşi 20. Haziran'da evleniyor. Düğünde sancım tutarmış mesela. Herkesin eğlencesine su katarmışım.

benim de oturmaktan galiba belim ağrıdı , çıkcam ben de , uzanayım .. aslında ben de dışarı gitmeyi istedim bugün ama eşim yok yanımda ve dahası İzmirde , noolur nolmaz diye oturuyorum evde kös kös .. sana iyi gezmeler , sohbetler .. benim abla da koç ama durumlar aynı bizde de benneyaptımki

ben de neden bu kadar kanım kaynadı sana diyorum , kısss benim en iyi anlaştığım burçtur aslan , tabiii elle tutulur en iyi burç olan kovadan sonra gelir laelaelaelaelae
olsun , o da olur .. ne olursan ol yine gel ipek kızım benimmmmmmmmmm delikafadulden kaydirigubbakcemile3
durdur durdu bugünü buldu derler , al sana fiyakalı bi dedikodu malzemesi tüm akraba çevresi için , bi sene götürür onları bu :roflol:

Benim sırtım çok fenaydı. Şu hamile yastıklarından almıştım ya. Yatarken göbeğimin altına destek yapıp yapıyorum. Geçti. Tavsiye ederim. Vucudun dengesi bozulduğu için bel sırt ağrısı oluyor. Özellikle bizim gibi zayıf, mankenlere taş çıkartan, ince, süper vücutlularda daha çok oluyor :)) Hadi ben kaçar.
Herkesi öpüyorum. İyi haftasonları

bende de var o yastıklardan ,ama göbeğinin altına koyarken rahatsız etmiyor mu , hani oyuklu olan yastıktan bahsediyoruz dimi :uhm:
neyse sen git , kafaları daaatın abla kardeş , akşama görüşürüs yine vaktin olursa
Şeniz

melekkkk yassana kıss anacım merak ettik bak çıkamıyorus , hadi kaydirigubbakcemile3

Canım benimde arkadaşımın düğünü var 4 temmuzda ne halde olucaz bakalım :))))

selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy kızım benim kocaman olmuş kızlar maşallah çok tatlıydı tan 40 dk sürdü muaynemiz...ellerine midesine böbreklerine suyuna beyin içi ve gelişimine ayaklarına omurgasına ayrıntılı bi şekilde baktı çoooook süper maşallahı var öykü hanımın manken olacak galiba dedi.............,
3 lü teste gerek görmedi ,,,
20-22 haftada istersen ayrıntılı usg ye girersin başka merkeze yollucam dedi..gerçi doktorumunda 4 d de baktı zaten her hafta 3 ve 4 boyutluda bakıyo bebek odasına falan baktık çıkışta geciktim o yüzden........

ayyy çok heycanlıyım yaa

143 g olmuş miniğim pamuğum....

bu arada 53 le başlamıştım bu gün 54 çıktım doktorum süpersinnn dedi...

şimdi kızımın resimlerini ekliyeyim
dayanamadımyine bebişkoma eşya ve battaniye aldımama onları başka zaman eklerim biz şimdi dışarı çıkacağız yine üzerimi değiştirmeye geldim çıkçaz şimdi:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt

ipeğimmmmmmmmm canım kızın olacakmış hayırlısı olsun tatlım ya sevindim canımmm kızıma arkadaş geliyor demek

sevindim güzel haberlerle dönmene Şeniz
eklediklerine de sonra bakarım hepsine
size iyi gezmeler , yorma kendini de bebişi de tatlım , ok yerimseniben
kilo durumn bence de süper :lepi: hatta

beyaz melek gözün aydın cnm çok sevindim. bu arada doktorun baya bi uzun bakmış çok ii

stardust ve nurcum çok teşekkür ederim kızlar çokk huzurluyum allah a çok şükür ya kızım a oda da baktık
çok güzel şeyler var yaa

valla beyaz melek şimdi gezmekten geldim hemen açayım dedim gelmiştir dedim maşallah kızına canımmmmmmm çok güzel renkli ultrason yaaa drumdan çok memnununmö yoksa usg yüzünden drumu değiştiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…