2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

çin takvimi bir kez daha yanıldı kızlar.ben de erkek görünüyordu ama kızımmm olacakmışhihoyyyt
ve toplamda sadece 1kilo almışımmirmirmirmir

bir oğlum olacak.bir hafta önde gidiyor bebeğim.18+2 olmuş ve tam tamına 273 gr olmuş.

badem nasilsin canim?? bebisler nasil?? nasipse ne zaman gidiceksin doktora ?
Cinsiyetler belli olmuş,herkesi çok tebrik ediyoruma.s.

İLSU cuğum uzun zaman buradayız,bir ara tekrar koyarım Şeniz

Ben de kova burcuyum star-dustcuğum..:asigim:

Sılacığım haftaya çarşambaya gideceğim ben de...Bebekler umarım iyidir..Sanki bu ara ağırlaştılar gibi geliyor,çünkü karnımda yürürken ağırlık hissetmeye başladım..:sm_confused:

Sen nasılsın ?:1hug:

merak ettim eymen bera ismini nereden buldunuz ama benim ogluşumun adı olcaktı olamaz yaaaaa..ben isim olarak bi kaç yerde önermiştim uffff..

ne ilginç dertlerimiz oldu biz zamane kadınlarının yahu :bbo:
eskiden neredeyse her doğan kız çocuğunun adı Ayşe-Fatma-Emine , erkek olursa Ali-Ahmet-Mehmet -Hüseyin felandı .. kimseye de bi şey olmazdı .. şimdi bi isim düşünüyoruz bebeğimize , way onu akrabalardan bilmem kim koymuş torununa diye isim ekarte ediliyor yada ne biliim internetten tanıştığımız ve belki yüzünü bile görme şansımızın olmadığı birisi koydu diye ismi hayıflanıyoruz :bbo:
Allah başka dert vermesin , ne diyeyim ..

iyi geceler kızlar ben uyuyamadım geri kalktım ya ne olacak benim halim bilmem:sm_confused:sabah erkenden kalkıyorum gece de uyuyamıyorummirmirmirmir

bugün giremedim hava harikaydı biraz yağmur biraz güneş ama süperdi gezdik, alışveriş yaptık çileğime ciciler aldım tabiki oğluşumadagamyoncuiremsu zaten çileğime 2 alıyorsak abisine 3 alıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin:lepi:

sizler nasılsınız, yakın sayfalara bi göz atayım bakalımkaydirigubbakcemile5

merak ettim eymen bera ismini nereden buldunuz ama benim ogluşumun adı olcaktı olamaz yaaaaa..ben isim olarak bi kaç yerde önermiştim uffff..

:1shok:

Aynı ismin olmasında ne sakınca var ki canım?:sm_confused:

:sm_confused:

ne bileyim ya üzüldüm eymen bera ben bulmuştum 5 yıl önce şimdi eymen moda oldu ufff:)))

kafamçokkarıştı

gece gece güldürdün beni canım yaa ama benim bişey yazmama gerek kalmamış den-den diyorum yazının altına ve de son cümlene amin diyerek noktalıyorum:lepi:şakkıdı

bu da benim yakışılı oğluşum
hihoyyythihoyyythihoyyyt

hihoyyythihoyyythihoyyyt

gözün aydın gülistancım maşallah prensineee Rabbim nazarlardan saklasın a.s.

kurban olsun teyzesi onu veren Allah'aŞeniz MAŞALLAH SUBHANALLAH

selam herkese bende temmuzda anne olcam Allah kısmet ederse.minişimin hareketlerini yeni hissediyorum.süpermiş.yasamak isteyen herkese ALLAH nasip etsin.temmuz gelmez artık bana:)çok merak ediyorum..:CüvCüv:

sağlıkla gelsin yavrun, hoşgeldin aramızaa.s.

ipek gözün aydın sağlıkla gelir inşallah prensesin annesia.s.

canım boş yere üzmüşsün kendini gördün mü bak:1hug:Haydi gözün aydına.s.

aman ne güzelllllllllllllllllllll
çilek hanım gelecek inşallah sağlıkla kucağınıza

teşekkürler teyzesiiiiŞeniz

korku filmi miiiiii :1shok:
kıssss bize heyecan yasak ya , demedi mi dr.un :uhm:
benimki bana Lost izlememi bile yasakladı , hem heyecan hem gerilim yaşatıyor diye :1no2:
korkmak tehlikeli hamişlere tatlım .. annem derki hep korktuğun , irkildiğin zaman , Allah vermesin , bebek kordonundan koparmış felan ...
[/QUOTE]

ciddi misin valla ben bunu hiç bilmiyordum:sm_confused:
Ayy Rabbim korusun yaa birdaha izlememfisfisfis
çok korkunç yerlerinde zaten başımı yastığın altına saklıyorum:1shok::1ninca:
teşekkürler canım uyardığın içinŞeniz

canım çok sevindim test sonuçlarına gözün aydın, bende 3 lü testimi bu hafta yaptırıcam inşallah iyi çıkar:Saruboceq:

yaa kızlar takvimimi beğenmediniz mi yoksa ..................

çok şeker olmuş canım valla yaaacokacimcoook:icecream:

sebze yemegini havuclu pirasa yap.limonluca yersiniz. ay ne zamandir canim istiyor. pirasa bulamadim. buldum ici gecmisti.

ayy kıyamam ben sana yaaa:1no2:Allahın pırasası yok mu şimdi koskoca ABD de:mymeka:
gerçi gecenin bu saatinde benim de canımı istettirdin ama neyseeeekaydirigubbakcemile

doktora sorduk cinsiyetini.tuttu ultrosona hüsamettin yazdı.ben gördüm zaten onun erkek olduğunu.eşim hüsamettin olduğunu görünce sevinçten havalara uçtu.çok istiyordu erkek olsun.

bir oğlum olacak.bir hafta önde gidiyor bebeğim.18+2 olmuş ve tam tamına 273 gr olmuş.

selsin canımmm gözün aydın MAŞALLAH oğluşunaaa koca delikanlı olmuşşşşŞeniz
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallahhhh:Saruboceq:

Bu arada arkadaşlar ne olur cinsiyeti ikinci plana atın sağlıklı olmasına şükredelim hepimiz öncelikle ve bize bu mucizeyi yaşattığı içinde şükredelimmmmm Allah a:Saruboceq::Saruboceq:

Rabbim evlat hasretiyle yananlara da tattırsın bu güzel duyguyu inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

Badem derinle aranızda geçen konuşmalar açıkcası üzdü beni.Bizler burada birbirimizle duygularımızı paylaşmak, birbirimize gerektiğinde moral vermek ve hemen hemen aynı şeyleri yaşadığımız için , heyecanlarımızı birlikte dile getirerek güzel vakit geçirmek için geliyoruz.Bizlerin güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var.Hepimiz olumsuz olaylar duyuyoruz ve de görüyoruz.Hatta belki de yaşadık, yaşıyoruz...Ama bunları duymaya inan ihtiyacımız yok..Sen temkinli düşünüyorum diyorsun ya,aslında sende düşünme böyle.Çünki olumsuz düşünmek bana göre çok etkiliyor kişiyi...Ne zahmetlerle bulmuşsun yavrularını güzel şeyler düşün ki güzel olsun...
Ben kendimi derin in yerine koydum yazılanları okurken ve inan çok kötü oldum. Senin amacının kötü olmadığını da biliyorum aslında fakat fikirlerin çok sabit ve biri sana itiraz etti mi sonuna kadar ısrar ediyorsun herkesin düşüncesi kendine canım ısrar etmenin bir anlamı yok...Hem derini hemde seni seviyorum ve tüm diğer arkadaşlarımı.

İnanın bana burada kimsenin bebek ölümlerini duymak istediğini sanmıyorum lütfen daha dikkatli olalım, diğer arkadaşlarımızı da düşünelim fikirlerimizi yazarken, aklımıza kötü şeyler getirmeyelim, güzel düşünelim güzel olsun:1hug:

Ben inanıyorum ki burada hepimiz yarı yolu geçtik sayılır Allah ın izniyle hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucaklayacağız, koklayacağız ve de burada resimlerini paylaşacağızzzzzzzzzz:Saruboceq::Saruboceq::asigim::1hug:a.s.

Hepinizi seviyorum,öpüyorummmm Şeniz ve de artık uyumak istiyorum inşallah uyuyabilirim yaa bu uykusuzluk çok kötüüüüüümirmirmirmir

canım gözün aydın sonuçlarda güzel çıkmış allah sağ sağlim almayıda nasip etsina.s.

canım tebrikler ne güzel sağlıkla gelsin paşan:1hug:

bugün güzel haberler gelmiş maşallah kızına canım allah kucağınada almayı nasip etsin:1hug:

canım demiştik sana telaş yapma herşey güzeldir diye neyse sorun yok herşey iyi artık için rahattır sağlıkla gelsin meleğin..:1hug:

maşşallah öykümüze nasılda pozlar vermiş annesi çok şeker yaa allah nazarlardan korusun meleklerimizi sağlıkla gelsin öykümüz:1hug:

bu da benim yakışılı oğluşum
hihoyyythihoyyythihoyyyt

hihoyyythihoyyythihoyyyt

maşşallah paşamıza ne tatlı ya bende haftaya gidicem baya bi büyümüş olcak o zamana eklerim artık sağlıkla geldin paşacık..:1hug:

Hepinizi seviyorum .!.:

canım bu uykusuzluk bendede var arada gidip geliyo bi çare bulamadım..:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar....
pazar pazar alıştım erken kalkmaya.... izmir yağmurlu ama hava çok güzell sakin toprak kokusu falan... dün akşam kasıklarımda ağrılarım oldu saat 22:00 da uyudum. korktum da bişey mi oldu diye panik yaptım ama geçtii çok şükür. umarım herkes iyidir bugün pek kalabalık olmaz herkes pazar tatili yapıyoı dimi ama :))))

hepinize iyi pazarlar arkadaşlar istanbul kapalı ve yağmurlu bugün
cinsiyetlerini öğrenen ark. tebrik ediyorum sizleri
ultrason görüntüsünü koyan arkadaşlarım bebeklerinize maşallah ne güzel pozlar vermişler
bende yarın gideceğim öğleden sonra çok merak ediyorum bebeklerim ne kadar büyümüşler inş. herşey yolundadır evham yapmak istemiyorum ben

kızlar dün akşam yavru kuşlarımı hissetim ben inanamadım sonra gece yine sağıma dönüp yatınca yine hareketlerini hissettim hemen sola dönüp yattım çok güzeldi sanki kuş gibi içimde hareket ediyorlardı şimdide tabi kendimi sürekli dinliyorum tekrar hareket etselerde hissetsem diye
ben kızlarım diyerek henüz sevmiyorum çünkü cinsiyetleri henüz net değildi ki değişebiliyormuş o nedenlede meleklerim ve yavru kuşlarım diyerek onları seviyorum

comebaby cnm ne güzel hareketlerini hissetmen... tahmin edebilyorum bende çok sık çok belli olmasa da hissediyorum muhteşm bişey sanırım 4 haftaya kadar çok daha net hissederiz ne güzell ya hemileliğin en güzel yanı bu olsa gerek

SELSİN VE ALTINYÜREK tebrikler öğrenmişsiniz cinsiyetleri.... maşallah....bu arada çok az kaldı öğrenmeyen...

selam bebişlerinize maşallah allah sağlıklı sıhatli hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin inş ne tatlı heyecanlar sizi çok iyi anlıyorum bende 2008 temmuz annesiyim cinsiyet heyecanı,hareketini ne zaman hissedeceğim derken zaman geçiyo son haftalar biraz geçmek bilmemişti bana artık doğmasını istiyodum çok ağırlaşmıştım çünkü ilk buluşma anı onu gördüğünüz an herşeyi unutuyorsunuz hepinize hayırlı doğumlar diliyorum:CüvCüv: güzel annişlera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…