2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

geçmişe bir gözattım badem yine banlanmış görünüyor bu defa neden açaba merak ettim çok
rahatsız olan arkadaşlar hepinize gecmiş olsun
benimde dün akşamdan itibaren sağ kalçamda bir tuhaflık oldu sanki kasılıyor ayak ayak üstüne atarken çok zorlanıyorum kramp girecekmiş gibi açaba neden oluyor bugün doktoruma gidince sorayım bakayım

ohoooo. Benim göbekten önce göğüsler büyüdü. Eskiden 84-86 civarındaydı. Şimdi 94 oldular. Çamaşırları değiştirdim doğal olarak.
maşallah canım senin göğüsler zaten büyükmüş benimkiler 75 di ama şu an 80 oldu ve gelişmeye devam ediyor çünkü göğüslerimde sızlama oluyor bende değiştirdim

gecmis olsun canim benim yaa.. allahim acil sifa versin ins. siyah turbu biraz oyup icine bal koyacaksin. ertesi gun cikan suyu icince de cok iyi geliyo oksuruge tavsiye ederim.

tamam sılacım , teşekkürler canım :1hug:
hani şu dışı siyah içi beyaz olan turp dimi :uhm:

saol tatlımmm Şeniz transferden felan sonra da bunları yapıp çmeme izin vermişti dr.um ..1 günde kesiliyor ama işte kuşburnu yok, yeni kalktım sayılır , kahvaltı edeyip , çıkıp hem hava alırım , hem de k.burnu felan alırım .. ya öyle öksürüyorumki ciğerlerim ağzımdan fırlayacak sanki .. tedavi dönemimde de olmuştu , çok korkmuştum düşürürüm diye , o karışımlar iyi geldi .. reflüden de olabilir , alerjik farenjitimden de .. çünkü boğazda yanma , hastalığa özgü ateş-halsizlik felan yok .. nooluyoz lannnn diye zıp zıp zıplıyodur velet içeride delikafadulden

aynen canım ben de öksürmemek yada şiddetini azaltmak için kendimi kastım , sonraki öksürüklerimde bıçak gibi saplandı kasıklarıma , öldüm korkudan , bişey oldu mu acaba diye ağla ağla bi hal oldum sonra senağlama
sana da çok geçmiş olsun canım :1hug:

:

ahh cnm yaa kıyamam çok geçmiş olsun. zaten yapılacaklarımız içeceklerimiz sınırlı inşallah en kısa zamanda atlatırsın cnm..

teşekkürler eyetekinercim Şeniz sorma canım ya , ne yiyip ne içebiliyoruz ..
inşallah çabuk geçer benneyaptımki

star dust geçmiş olsun tatlım yaa
kendine çok dikkat et bitanem

teşekkürler karencim , melekçimmmm Şeniz
dikkat ettiğimi sanıyordum , son 1 haftayı gözden geçirince ıslatıp ıslatıp dövmeli beni ya neyse klava:

canım az önce görüştüm bademle.........
açtığı bi konu yalnış anlaşılmış....
o yüzden banlanmış....
inşallah biranönce düzelir yalnış anlaşılmalar.............

hepinize bademin çok selamı varŞeniz

ben kahvaltı edicem şimdi , sonra da kuşburnu-hurma almaya gidicem .. hurma çok faydalıymış bebeğe , yanlış hatırlamıyorsam ilerleyen dönemlerde de süt olmasına .. kaçtım , c u :)) [

Sağol canım üzüldüm ya inşallah en kısa zamanda döner aramıza

star dust geçmiş olsun cnm .

star dust geçmiş olsun cnm .

canımcım teşekkür ederim çok Şeniz

selsincim erkek ismi olarak bizim oğluşumuz ( cinsiyeti değişmezse , ipeğimunun başına gelenlerden sonra artık hiç bir şeyden emin olamıyor insan kaydirigubbakcemile3 ) için düşündüğümüz ismi önerebilirim : Aras .. bunun yanı sıra , Poyraz , Sarp ve Kuzey de favorilerim arasında yerimseniben.. a bir de eski bir dr.umun adı da değişik gelmişti bana : Altuğ

Kıslar selam geçmişi ancak okudum geçen haftada yoğundum bi kaç gün girememiştim ancak bitti oku oku
Cinsiyeti kesinleşen anneleri tebrik ediyorum sağlıcakla kucakjlarına almayı nasip etsin Allahım.
İpeğimu kesinmi bu sefer acaba sevinsenmi :içelim:
Bademe nolmuş anlamadım yasaklanmışmı? :uhm:

sağol canım.babası poyraz istiyor.ama ben daha karar veremedim.

kızlar maşallah baya konuşmuşsunuz:) badem ve kibele banlı ikisi de giremiyo kimbilir ne konu için tartıştılar:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…