maşallah canım senin göğüsler zaten büyükmüş benimkiler 75 di ama şu an 80 oldu ve gelişmeye devam ediyor çünkü göğüslerimde sızlama oluyor bende değiştirdimohoooo. Benim göbekten önce göğüsler büyüdü. Eskiden 84-86 civarındaydı. Şimdi 94 oldular. Çamaşırları değiştirdim doğal olarak.
gecmis olsun canim benim yaa.. allahim acil sifa versin ins. siyah turbu biraz oyup icine bal koyacaksin. ertesi gun cikan suyu icince de cok iyi geliyo oksuruge tavsiye ederim.
Canım çok geçmiş olsun. Dr'unu ara istersen. Prebron içebiliyoruz diye biliyorum. Ya da başka bir şuruptu. Sen en iyisi dr'a sor. Öksümek çok iyi değil. Gerçi artık ufak tefek şeylerden nem kapmayacak kadar büyüdüler çok şükür ama o da içeride rahatsız oluyordur.benneyaptımki
geçmiş olsun canım bence çok sıcak bişey içme daha da arttırıyo normal ılık iç o işe yarıyo bende grip gibiyim hep benim alerjik rinitim var hamilelik nedenyile daha arttı bende günde belki rahat 15 20 kez hapşırıyorum(( kasıklarım acıyo artık bebeği düşürcem diye korkuyorum hep bide bende bu rinit çarpıntı yapıyo uykusuzluk yapıyo yani başım dertte bu alerjimle bakalım bunun için bi doktora gitmem gerek belki bana uygun bişey verir:çok üzgünüm:
:
ahh cnm yaa kıyamam çok geçmiş olsun. zaten yapılacaklarımız içeceklerimiz sınırlı inşallah en kısa zamanda atlatırsın cnm..
günaydın güzel anneler..nasılsınız?..
stardustcım geçmiş olsun.ipeğimu hayırlısı olsun, az daha sabret ve kafanı takma bu cinsiyete..ilk bebişindi zaten , inş sağlıklı bir bebek olur tatlım.
star dust geçmiş olsun tatlım yaa
kendine çok dikkat et bitanem
geçmişe bir gözattım badem yine banlanmış görünüyor bu defa neden açaba merak ettim çok
rahatsız olan arkadaşlar hepinize gecmiş olsun
benimde dün akşamdan itibaren sağ kalçamda bir tuhaflık oldu sanki kasılıyor ayak ayak üstüne atarken çok zorlanıyorum kramp girecekmiş gibi açaba neden oluyor bugün doktoruma gidince sorayım bakayım
canım az önce görüştüm bademle.........
açtığı bi konu yalnış anlaşılmış....
o yüzden banlanmış....
inşallah biranönce düzelir yalnış anlaşılmalar.............
hepinize bademin çok selamı varŞeniz
kızlar neden bilmiyorum ama enim göbeğim küçüldü..............
çok şaşkınım 2 gündür.
iki gündür çok öksürüyorum , bu saat oldu wc kalktım , öksürmekten uykum açıldı :çok üzgünüm:
oturuken genelde bir şey yok ne zaman hafif uzansam yada yatsam tıkanıcak gibi öksürüyorum ..
dün dışarı çıktık , kuşburnu almayı unutmuşum , sadece ayva yaprağını ve elma kabuğunu kaynatıp balla içtim 2-3 kez bir de pekmez-tereyağı yaptım 2 bir o kadar , biraz yumuşuyor sonra yine aynı :1no2:
öyle şiddetli öksürüyorumki sarsılmamak için kanepenin yastığını karnıma tutup sarılıyorum sımsıkı , bebeğime bi şey olacak diye korkuyorum benneyaptımki
yazık , ben öksürdükçe o da içeride zıp zıp zıplıyordur .............
star dust geçmiş olsun cnm .
[sıze="2"]canımcım teşekkür ederim çok şeniz[/sıze]
[sıze="2"]selsincim erkek ismi olarak bizim oğluşumuz ( cinsiyeti değişmezse , ipeğimunun başına gelenlerden sonra artık hiç bir şeyden emin olamıyor insan kaydirigubbakcemile3 ) için düşündüğümüz ismi önerebilirim : Aras .. Bunun yanı sıra , poyraz , sarp ve kuzey de favorilerim arasında yerimseniben.. A bir de eski bir dr.umun adı da değişik gelmişti bana : Altuğ [/sıze]
benimde misafirim gelecek arkadaşlarım bişeyler hazılardım mutfakta boğaz derdindeyimkaydirigubbakcemile3
bende gelebilirmiyimm çok acıktım daaaaaaacokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?