2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Herkese selamlar,
Ben de Temmuz 18 annesi olacağım allah nasip ederse. Foruma yeni üye oldum.
Tüm anne adaylarına sağlıklı ve neşeli bir gebelik diliyorum. Umarım hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız.

hayır 2 defa erkek dedi doktorum son gıttıgımdede kendını göstermedi kız olabılırmış. hafta sonu 3 lü test için gittiğimde umarım öğrenebilirim cinsiyetini

ayy ne güzel yaaa maşallah kuzunaaaŞeniz

hoşgeldin.amin canım hepimize

hoşgeldin ipek, inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz kuzularımıza canım

hayır 2 defa erkek dedi doktorum son gıttıgımdede kendını göstermedi kız olabılırmış. hafta sonu 3 lü test için gittiğimde umarım öğrenebilirim cinsiyetini

hoşgeldiniz arkadaslar a.s.

Benim de sol kasığımda nadiren kelebekler kanat çırpıyor............
Sanırın inceden ve ufaktan bebeğimin kaekerlerini hissediyorum...
Doktoeum gayet normal hissedebilirsin artık hem bebek çok hareketli hemde çok güçlü gözüküyor dedi...
Birde kilon ve yağın hiç yok o yüzden görüntü de çoook net oluyor işimiz kolaylaşıyor..göbeğinde hiç yağ olmadığı için hareketlerini de 16 haftada hissetmen doğaldır dedi...................

benim çileğimde artık kendini belli ediyor ama canı istediğinde:asigim: Arada anne ben burdayım diyor:lepi:
Artık öyle kelebek kıpırtısı da değil baya yer değiştirirken bile hissediyorum yaa bu harika bir duygu:asigim:

a.s.
gaydin tatlım..yazını yeni okudum öbür taraftan..serranın cicileri için teşekkür edioruz.yagızınkilerde süperdi bu arada..oğluşun çok şanslı..:=)

Canım çok tşkler bütün bebekler çok şanslı bütün anneler en güseli en şirini olsun istiyoruz onlar için Allahım sağlıcakla giymeyi nasip etsin inş. canımcım

kızlar yaa canım acaip kahve istiyor yaaaaaaaaaaa bir fincan filtre kahve içsem mi acaba bi fincandan bişey olmaz demiiiiii-tatlicadiarzu-

kızlar yaa canım acaip kahve istiyor yaaaaaaaaaaa bir fincan filtre kahve içsem mi acaba bi fincandan bişey olmaz demiiiiii-tatlicadiarzu-

olmaz canım merak etme.ben doktoruma sordum.günde bir tane türk kahvesi içebilirmiyim diye.oda içebilirsin hiç bir sakıncası yok dedi.ben hergün içmiyorum ama.cmtesi pazar bir tane türk kahvesi içiyorum.

olmaz canım merak etme.ben doktoruma sordum.günde bir tane türk kahvesi içebilirmiyim diye.oda içebilirsin hiç bir sakıncası yok dedi.ben hergün içmiyorum ama.cmtesi pazar bir tane türk kahvesi içiyorum.

olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:lepi::lepi::lepi:

İÇEBİLİRSİN TATLIM BİŞEYCİK OLMAZ GÜNDE 1 FİNCAN İÇİLEBİLİR...
BEN DE HAFTADA 3 DEFA FALAN İÇİYORUM KAHVEYİ ÇOK SEVİYORUM ÇÜNKÜ..:içelim:

tüm anneciklere selamlar :teytey::teytey:
inş tüm annecikler iyidir a.s.
hasta olan annelerimize çok geçmiş olsun:1hug:
yeni gelen arkadaşlarımız da hoş gelmişler kaydirigubbakcemile

bende ilk defa dün hisettim kuzmu hihoyyythihoyyyt
çok güzell bi duygu ya:asigim:

Gülistancım masallah bebişine , herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
canım çok teşekkür ederim.çok şükür bişeycikler çıkmadı.bugunde kendi dr.a gittim.o da çok memnun kaldı..gelişimi şükür çok güzel.iki günde 20 gr almış paşam inş hep böyle güzel haberlerini alırız hepimiz:Saruboceq:bebişimi yine gördüm bu arada hihoyyytyavrum el salladı bizeee kaydirigubbakcemile3
maşşallah paşamıza ne tatlı ya bende haftaya gidicem baya bi büyümüş olcak o zamana eklerim artık sağlıkla geldin paşacık..:1hug:
teşekkürler teyzesi :1hug:güzel haberlerini bekliyoruzz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…