buyur canım ne demek her zaman gelebilirsin börek yaptım tatlı yaptım kısır var poğaça var:)
Merhaba arkadaşlar bende temmuz anne adayıyım aranıza yeni katıldım.
kızlar ya ben gece uyumakta zorlanıyorum rinitimden dolayı burumdaki bez yapıları hamilelik nedeylede çok şişiyomuş doktor söyledi onun için daralma felan oluyo bunu böyle çekicem malesef ve kafaya takıyorum kendimi nefes alamıyoş gibi hissetiğimden acaba diyorum akşamları yatmadan yarım saat önce bi rezene çayı içsem gevşesem bişey olurmu denesemmi bi akıl verin
MİLUPANIN REZENE ÇAYINI AL CANIM TAVSİYE EDERİM.............
BENİMDE AKŞAMLARI VEYA GÜN İÇİNDE ARADA NEFESİM DARALIYOR NEDENSE:asigim:
iki gündür çok öksürüyorum , bu saat oldu wc kalktım , öksürmekten uykum açıldı :çok üzgünüm:
oturuken genelde bir şey yok ne zaman hafif uzansam yada yatsam tıkanıcak gibi öksürüyorum ..
dün dışarı çıktık , kuşburnu almayı unutmuşum , sadece ayva yaprağını ve elma kabuğunu kaynatıp balla içtim 2-3 kez bir de pekmez-tereyağı yaptım 2 bir o kadar , biraz yumuşuyor sonra yine aynı :1no2:
öyle şiddetli öksürüyorumki sarsılmamak için kanepenin yastığını karnıma tutup sarılıyorum sımsıkı , bebeğime bi şey olacak diye korkuyorum benneyaptımki
yazık , ben öksürdükçe o da içeride zıp zıp zıplıyordur .............
Günaydın selsin.....günaydın kızlar..... Bebeklerinize aldığınız cicilere baktım sabah sabah gözüm gönlüm açıldı ya herkes pek bi zevkli :)
Cumartesi gününden beri bağlanamadım. Bugün yazılanları okudum. Önce oğlumu tebrik etmiştiniz. Şimdi kızımı tebrik ettiniz. Çok teşekkür ederim. ( İkiz annesi gibi hissettim birden ) Ben hala doğrudürüst sevinemiyorum. Ya kız değilse diyorum. Allah biliyor kız olmasını çok istiyordum ama erkek annesi gibi yaşamak da güzeldi. Öncelikle yavrularımız sağlıklı olsun diyorum.
En son dr'um %100 kız dedi. Kayınvalidem erkek olmasını istediği için yine baktıralım diyor. Tam ikna olmamış. 28. Şubat'taa detaylı ultrosona gireceğim diyorum çok geç daha alışveriş yapacağız diyor. Valla alışveriş bahane, o kendi dr'unun bakmasını istiyor biliyorum. Benim de içime kurt düşürdü. Bu cuma veya önümüzdeki pazartesi gene dr yolunu tutacağım galiba. Gerçi her hafta ultrasona girmek de istemiyorum ama bu karmaşa da son bulsun değil mi?
badem banlanmış neden acaba merak ettim...
bişey mi oldu kızlar
kızlar neden bilmiyorum ama enim göbeğim küçüldü..............
çok şaşkınım 2 gündür.
hepinize selamlar ark. bugün yavru kuşlarımı görmeye gideceğim çok heyecanlıyım acaba ne kadar oldular
resmimi çektim bakalım koyabilecekmiyim
kızlar ya ben gece uyumakta zorlanıyorum rinitimden dolayı burumdaki bez yapıları hamilelik nedeylede çok şişiyomuş doktor söyledi onun için daralma felan oluyo bunu böyle çekicem malesef ve kafaya takıyorum kendimi nefes alamıyoş gibi hissetiğimden acaba diyorum akşamları yatmadan yarım saat önce bi rezene çayı içsem gevşesem bişey olurmu denesemmi bi akıl verin
16 haftalık hamileyim.doğum muhtemel 28 temmuz
[B .!.:canım araştırmadan bitki çayı içmeni tavsiye etmem lütfen araştır önce doktoruna da sor:sm_confused:
çok geçmiş olsun:1hug:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?