2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

buyur canım ne demek her zaman gelebilirsin börek yaptım tatlı yaptım kısır var poğaça var:)

ayyy kısırı çok severim ben.............
böreği de patatesliyse severim...............
bi de açık çay alayım................
ayyyy ağzım sulandı ya
canım benimmm malesef pek uzuakız birbirimize...:1hug:

yanlız benim arkdaşlar gelemedi daha yağmur başladı bide gelmiyolarmış hepsini oturup tek başıma yermişim:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar ya ben gece uyumakta zorlanıyorum rinitimden dolayı burumdaki bez yapıları hamilelik nedeylede çok şişiyomuş doktor söyledi onun için daralma felan oluyo bunu böyle çekicem malesef ve kafaya takıyorum kendimi nefes alamıyoş gibi hissetiğimden acaba diyorum akşamları yatmadan yarım saat önce bi rezene çayı içsem gevşesem bişey olurmu denesemmi bi akıl verin

gaydin tatlım..yazını yeni okudum öbür taraftan..serranın cicileri için teşekkür edioruz.yagızınkilerde süperdi bu arada..oğluşun çok şanslı..:=)

MİLUPANIN REZENE ÇAYINI AL CANIM TAVSİYE EDERİM.............
BENİMDE AKŞAMLARI VEYA GÜN İÇİNDE ARADA NEFESİM DARALIYOR NEDENSE:asigim:

harbiden benimde canım kısır istedi.zaten hep istiyor.ama yedikten sonrada midem kötü oluyor.

MİLUPANIN REZENE ÇAYINI AL CANIM TAVSİYE EDERİM.............
BENİMDE AKŞAMLARI VEYA GÜN İÇİNDE ARADA NEFESİM DARALIYOR NEDENSE:asigim:

bende sallama poşetini aldım sabah çıktımda akşam bi deneyim belki sakinleştirir rahatlatır güzel bi uyku çekerim bakalım işe yaramazsa senin içtiğini denerim ondan alırımŞeniz

selam kızlarr nasılsınız bakalımmmmŞeniz

canım yaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm:teselli:
benim arada bi gıcık öksürüğüm oluyor onda bile ne kadar rahatsız oluyorum benneyaptımki
İnşallah biran önce iyileşirsinŞeniz

Günaydın selsin.....günaydın kızlar..... Bebeklerinize aldığınız cicilere baktım sabah sabah gözüm gönlüm açıldı ya herkes pek bi zevkli :)

teşekkürler canım valla bende ilk kk ya giriş yaptığımda önce cicilere bakıyorum:sm_cool:
İnşallah bebişlerimizle defileler de yaparız ilerdeŞeniz

canım kuzucun sağlıklı olsun öncelikle sonrada gönlündeki olsun inşallahŞeniz
ama durmadan değişmesi ve belirsizlik çok sinir bozucu bir an önce netleştir gitte için rahatlasın:1hug:

badem banlanmış neden acaba merak ettim...
bişey mi oldu kızlar

kibele de banlıydı:sm_confused: nesli de bi ara sanki banlıydı:sm_confused:

kızlar neden bilmiyorum ama enim göbeğim küçüldü..............
çok şaşkınım 2 gündür.

canım benimde küçüldü ama sorun yok çok şükür merak etme Şeniz

hepinize selamlar ark. bugün yavru kuşlarımı görmeye gideceğim çok heyecanlıyım acaba ne kadar oldular
resmimi çektim bakalım koyabilecekmiyim

oyy canım çok tatlı çıkmış göbüşünŞeniz
göbüşüne de bebişlerine de maşallahhhh

Merhaba arkadaşlar bende temmuz anne adayıyım aranıza yeni katıldım.

hoşgeldin canım sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah:1hug:

canım araştırmadan bitki çayı içmeni tavsiye etmem lütfen araştır önce doktoruna da sor:sm_confused:
çok geçmiş olsun:1hug:

[B .!.:
canım araştırmadan bitki çayı içmeni tavsiye etmem lütfen araştır önce doktoruna da sor:sm_confused:
çok geçmiş olsun:1hug:
[/B]

canım internetten baktım şimdi gün içinde 2 fincandan fazla olmamak kaydıyla bişey olmaz diyo ama bu akşam bi deneyimde iyi gelirse kendimi rahat hissedersem devam ederim yada doktora bi sorarım aslında papatya çayı iyi geliyomuş diyolar ama onun kokusuda beni maffediyo bir yudum içtim hiç sevmiyorum miydemi kaldırıyo resmen aldığım gibi attık çöpefisfisfis

banada doktorum milupanın rezene çayını vermişti.o katkısız mış.bende hazımsızlık olduğında onu içiyorum.çok iyi geliyor.

kızlar maşallah, varya benimki hiç rahat durmuyor bugün.
süreli hareketini hissediyorum.bzen tam oalrak bazen de kıpır kıpır.
artık o beni duyup cevap veriyor gibi geliyor
yerim onu ben yerim. maşallah.
özellikle bugün çorbamızı içerken çok tepki verid.:)))))) aç galiba kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…