selsincim ikizlerin için üzüldüm ama hayırlısı olsun şimdi yeniden hamilesin ne guzel:=)bende temmuz 13 te sema da 7 haftalıkken kürtaj oldum boş (anembriyonik) gebelikten..ve 3.5 ay sonra yine hamileyim ..su anki dr um o zaman orada çalışıodu ve hala ona devam ediorum.medipol için kötü söyleyen cıkmadı, inş memnun kalırız bebişleri saglıkla kucagımıza alırız
selsincim bende çok üzüldüm tatlım karencim sanada çok geçmiş olsun..
bende ağustos ayında 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ama 2 ay korunma süremden sonra yine hamile kaldım..
Allahım bu bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah...
medipol çok iyi bir hastane ben açıldığı günden beri oraya gidiyorum doğum yapan arkadaşlarımda çok memnun..
sanada geçmiş olsun nilaycım..hepimizin farklı tecrübeleri olmuş ama ne guzelki yine hamileyiz:=)..
nilay özel fotografcısı var mı medipolün?
aa selsin senin ikiz bebeklerin vardi kaybettin mi başın sağolsun canım
kendiliğinden mi olmuştu ikizler tedaviyle mi
kızlar kahve muhabbeti olmuş tam okuyamadım ama sanırım zararı yok demişsiniz bende çok seviyorum ama içmiyodum eminmisiniz içiyim o zaman bendekaydirigubbakcemile5
biraz önce h.sonu kontrolümün teyidi için ist.daki tedavi olduğum merkezi aradım , hem randevu kaydımın olmadığını , hem de dr.um o gün dolu olduğunu , İzmirden geleceğimi ve uçak biletlerimizi aldık dememe rağmen yapacak bir şeyleri olmadığını söylediler
dr.umu aradım , onlara gıyaplarında kızdı ve 1.30da gelmemi istedi ve bu arada şu öksürüğü sordum ..
antibiyotik kullanıp kullanmadığımı sordu , önemli bir şeymiş bu öksürük , bana amoklavin bıd adlı antibiyotiği sabah-akşam almamı söyledi ...
çok telaşlandım , o yüzden yakınımdaki bir tıp merkezinden randevu aldım 3e , çıkıcam birazdan ..
korkuyorum şimdi çok , inşallah herşey yolundadır ve ben sadece evham yaptığımla kalırım ..
dua edin bana olur mu .......
selsin ve karen çok üzüldüm geçmiş olsun.
eminim canım.ben doktoruma sordum.türk kahvesi çok severim.günde 1 tane içsem birşey olur diye.oda hiçbirşeycik olmaz dedi.bende hafta sonları içiyorum cmtesi 1 pazar 1
[sıze="2"]biraz önce h.sonu kontrolümün teyidi için ist.daki tedavi olduğum merkezi aradım , hem randevu kaydımın olmadığını , hem de dr.um o gün dolu olduğunu , izmirden geleceğimi ve uçak biletlerimizi aldık dememe rağmen yapacak bir şeyleri olmadığını söylediler
Dr.umu aradım , onlara gıyaplarında kızdı ve 1.30da gelmemi istedi ve bu arada şu öksürüğü sordum ..
Antibiyotik kullanıp kullanmadığımı sordu , önemli bir şeymiş bu öksürük , bana amoklavin bıd adlı antibiyotiği sabah-akşam almamı söyledi ...
çok telaşlandım , o yüzden yakınımdaki bir tıp merkezinden randevu aldım 3e , çıkıcam birazdan ..
Korkuyorum şimdi çok , inşallah herşey yolundadır ve ben sadece evham yaptığımla kalırım ..
Dua edin bana olur mu .......[/sıze]
kızlar ,benim bebeğim dün akşamdan beri hiç oynamadı.
bekliyorum yemek de yedim ,oynamadı,ökdürk krizine giridm bir ara ,bebeğim hiç oralı olmadı.
bu kadar uzun süre hissetemem normal mi.?
pazar ve pazartesi çok fazla oynuyordu çünkü.
şimdi birde çikolata yiyeceim.bakalım.
uyuyor mu acaba ?rahatsız mı ediyorum yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?