2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selsincim bende çok üzüldüm tatlım karencim sanada çok geçmiş olsun..
bende ağustos ayında 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ama 2 ay korunma süremden sonra yine hamile kaldım..
Allahım bu bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah...
medipol çok iyi bir hastane ben açıldığı günden beri oraya gidiyorum doğum yapan arkadaşlarımda çok memnun..

sanada geçmiş olsun nilaycım..hepimizin farklı tecrübeleri olmuş ama ne guzelki yine hamileyiz:=)..

nilay özel fotografcısı var mı medipolün?

sanada geçmiş olsun nilaycım..hepimizin farklı tecrübeleri olmuş ama ne guzelki yine hamileyiz:=)..

nilay özel fotografcısı var mı medipolün?

hiç bilmiyorum ki tatlım ama senin için öğrenir sölerim sana..
kızlar ben şimdi çıkıyorum dışarıda işim var akşamda abimler yemeğe gelicek geç vakitte bakarım artık sizlere..
oğluşuma bugün ciciler aldım koydum topiğe bakarsınız...
çok öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize ve bebişlerinize...

Hepimiz birşeyler yaşamız.ama allahım gene bize melekleri verdi işte.inşallah bunları sağlıkla kucağımıza alırız.

kızlar kahve muhabbeti olmuş tam okuyamadım ama sanırım zararı yok demişsiniz bende çok seviyorum ama içmiyodum eminmisiniz içiyim o zaman bendekaydirigubbakcemile5

biraz önce h.sonu kontrolümün teyidi için ist.daki tedavi olduğum merkezi aradım , hem randevu kaydımın olmadığını , hem de dr.um o gün dolu olduğunu , İzmirden geleceğimi ve uçak biletlerimizi aldık dememe rağmen yapacak bir şeyleri olmadığını söylediler
dr.umu aradım , onlara gıyaplarında kızdı ve 1.30da gelmemi istedi ve bu arada şu öksürüğü sordum ..
antibiyotik kullanıp kullanmadığımı sordu , önemli bir şeymiş bu öksürük , bana amoklavin bıd adlı antibiyotiği sabah-akşam almamı söyledi ...
çok telaşlandım , o yüzden yakınımdaki bir tıp merkezinden randevu aldım 3e , çıkıcam birazdan ..
korkuyorum şimdi çok , inşallah herşey yolundadır ve ben sadece evham yaptığımla kalırım ..
dua edin bana olur mu .......

kızlar kahve muhabbeti olmuş tam okuyamadım ama sanırım zararı yok demişsiniz bende çok seviyorum ama içmiyodum eminmisiniz içiyim o zaman bendekaydirigubbakcemile5

eminim canım.ben doktoruma sordum.türk kahvesi çok severim.günde 1 tane içsem birşey olur diye.oda hiçbirşeycik olmaz dedi.bende hafta sonları içiyorum cmtesi 1 pazar 1

yok cnm telaşlanma ama sen yinede git için rahat etsin iyi haberlerle gel

evham yapma canım.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Star Dust öksürük demek önemliymiş öğrenmiş olduk bizlerde
çok telaşa kapılma ama canım herşey yolundadir

kızlar ,benim bebeğim dün akşamdan beri hiç oynamadı.
bekliyorum yemek de yedim ,oynamadı,ökdürk krizine giridm bir ara ,bebeğim hiç oralı olmadı.
bu kadar uzun süre hissetemem normal mi.?
pazar ve pazartesi çok fazla oynuyordu çünkü.
şimdi birde çikolata yiyeceim.bakalım.
uyuyor mu acaba ?rahatsız mı ediyorum yoksa ?

star dust canım ,bak zaten doktoruna da gidiyorsun.
hem ilaç da vermişonun dışıdna sana telaşlancak başka bri şey dedi mi
şimdi gidceğin polikllnik de güvenilir bir yer mi ,yoksa kafanı karıştımasınalr canım.çok geçmiş olsun

canım benim oğluşta 2 gündür hiç kıpırdamadı
bende endişeleniyorum ama bu normalmiş
hareketli oluyomuş ama hissetmeye bilirmişiz
valla ben ne yesem tık yok
bende bekliyorum tembel oğlumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…