evham yapma canım.hayırlı haberlerini bekliyoruz.
yok cnm telaşlanma ama sen yinede git için rahat etsin iyi haberlerle gel
Star Dust öksürük demek önemliymiş öğrenmiş olduk bizlerde
çok telaşa kapılma ama canım herşey yolundadir
star dust canım ,bak zaten doktoruna da gidiyorsun.
hem ilaç da vermişonun dışıdna sana telaşlancak başka bri şey dedi mi
şimdi gidceğin polikllnik de güvenilir bir yer mi ,yoksa kafanı karıştımasınalr canım.çok geçmiş olsun
sükürler olsun Star Dust.
Bak hem kendini hem meleğini üzdün biraz sakin ol tatlım .
Herşey yolunda imiş gördün mü
ah canım boşu boşuna hem kendini hem bebeğini huzursuz ettin.gözün aydın canım.çok sevindim bebeğinin iyi olmasına.cinsiyeti konusunda birşey dedimi
canım benim bebeklerimde problem olduğu için değil benim yaşım 36 olduğu için istedi ve tabi onun yönlendirdiği merkeze gidiyoruz malum micro bebeklerim ve doktoruma çok güveniyorum onun sözünden çıkmakta istemiyorum.bu fiyat bahçeci kliniğinin fiyatı canımcanım amniyosentez şartm mı dedi doktorun.
Ben pendik şifa hastanesinde amniyosentez fiaytını 500 tl.oalrak almıştım.
Başka bir hastane de 1000 tl idi.
Ama canım ayrıntılı ultrason için bir alternatif daha bulabilsek çok iyi oalcak.ben de bazen tam detaylı atil bey gibi birine gitmek sitiyorum ama hem maddi oalrak zoruluyor hem de vakitleri yok.
Ne yapacağım bilmem.
3 boyutlu ile yetineceğim galiba
[sıze="2"]teşekkür ederim canlarımmmmmmmm :1hug:
Allah hepinizden razı olsun iyi dilek için ... [/sıze]
[sıze="2"]o kadar korkmuştum ki anlatamam
şimdi bir şeyler yesem iyi olacak , açlığımı da unutturdu bana bu telaş
7,30 ettiğim bulantı yüzünden yapamadığım yarım yamalak kahvaltı ve 12,30 da yediğim meyveyle duruyorum
haklısınız boşunaymış telaşım ve şükürler olsun boşunaymış :saruboceq:
Giderken ben de içimden diyordum boşuna sıkıntı yapıyorsun diye ama bazen akılla mantıkla bağı kopuyor insanın endişe tavan yapınca ..
Selsincim cinsiyeti hakkında bi şey demedi , küçük bir tıp merkezi olduğu için eski usg aleti var , bu aletlerde anck 6. Aydan sonra bir şeyler diyebiliriz dedi ..
Ctesi belki netleşir , dr.umun usg 4 boyutluymuş ..[/sıze]
evet canım benim için uygun olmaması moralimi bozdu zaten yoksa fiyatına razıyız.Çünkü amiyosentez ücretide 1650 ytl isteniyor ama amiyosentez istemiyoruz yaptırmak umarım başka doktora yönlendirir:CüvCüv:
:Saruboceq::Saruboceq: şükürler olsun meleğim iyiymiş :Saruboceq::Saruboceq:
kendi dr.um uzak diye yakındaki bir tıp merkezinden randevu aldım ..
2 adımlık yol bitmek bilmedi dr.a giderken .. takside çok tuttum kendimi ağlamamak için ,
dr.a yazdıracağım ilacın adını unuttum , akıl mı kaldı o telaşla , eşimi aradım dr.u arayıp ilacın adını öğrensin diye , onunla konuşurken tutamadım kendimi ağladım ..
sonra beni çağırdılar dr. görüşmesi için kendimi tuttum biraz
dr. benimle ilgili bilgileri kaydederken , sorunca sıkıntımı ağlamaya başladım , hem ağladım hem anlattım ..
dr. hadi rahatla da öyle konuşalım deyince bıraktım kendimi , ağlamak ki ne ağlamak ....
sonra baktı ben hala ağlıyorum kızdı bana , böyle yaparsan daha çok zarar vereceksin bebeğine diye ..
tansiyonum da çıkmış haliyle ..
ultrasona bakamadım önce , yüzümü kapattım sımsıkı , dua ediyordum ..
yine kızdı , " bak ekrana ne göreceksek beraber görücez " dedi ve meleğimin atan kalbini görünce rahatladım ,
bir daha kızmasın dr. amcamız diye gözyaşlarımı yakaladım hemen ...
herşeyi yerli yerindeymiş kuzumun , hareket ediyordu kımıl kımıl , kemiklerini - kaburgalarını gösterdi bana
oysa ben sadece atan kalbini görüyor ve dua ediyordum ....
Allahım bir daha bana , kimseye böyle sıkıntılar yaşatma :Saruboceq:
bende yarın dr a gidiyorum çok heyecanlıyım .
Inş herşey yolunda gider
1 ay oldu bebeğimi görmeyeli
Offfff ya eve gitmek eve gitmek ,duş almak, üzerime rahat bir şeyler geçirip uzanıp tv seyretmek istiyorum.bir de yarın olsun.bebeğimi göreyim istiyorummmmmmmmmmmmm
senin randevun kaçta ilsucum.inşallah sende hayırlı haberler verirsin bize
maşallah ben yoktum yine kaynatmışsınız bi güzelkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kızlar 24 saat içinde toplam kaç saat uyku uyuyosunuz merak ettim mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?