2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benim kuzucukta tekmeliyor şimdi ben yazıyorum o vuruyor anneside ara verdi çalışmasına kuzusuyla oynaşıyor :asigim: dün bizimkide pek sakindi akşam babasını tekmeledi biraz akşama kadar pek sesi soluğu çıkmamıştı düz yatınca kaymasını daha rahat hissediyorum belki sizinkiler yatmanızı bekliyordur kızlar kaydirigubbakcemile3

hissediyorum diyenlere kıskanıyodum bende niye olmuyo diye okadar mutlu oldumkihihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv:

mrh. arkadaşlar
benimde biraz canım sıkıldı bugün ya doktorumun detaylı ultrason için beni yönlendirdiği ve çok başarılı bir prof. dediği doktoru aradım ama malesef mayısa kadar doluymuş fiyatıda 450 ytl imiş

badem ark. banı sanırım hala kalkmamış kendisiyle dün görüştüm ben yanlış anlama düzeltilmese 22sine kadar banlı imiş off ya biranönce kaldırılsa keşke

canım benim oğluşta 2 gündür hiç kıpırdamadı
bende endişeleniyorum ama bu normalmiş
hareketli oluyomuş ama hissetmeye bilirmişiz
valla ben ne yesem tık yok
bende bekliyorum tembel oğlumu

çok şükür ki yarın doktora gideceğim.yoksa meraktan ölürdüm.ne oluyor acaba diye.
gerçekten çukolata da yedim ama hiç hareket yok.
oğlum mu kızım mı desem bilmiyorum, ama tembel olduğu kesin bugün uykucu yaramaz .
biraz da stresliyidim dün akşam o saatten beri oynamıyor diye daha çok korktum ama inşallah bir şey yoktur kuzularımızın.
hatta meeee bile dedim kuzum diyorum diye yaramaza ,bir sürü dil döktm bana mısın demedi.delikafadulden

canım hangi dr.a gidecektin?benim biraz sorunlu olduğundan çok araştırdım.iki dr önerebilirim sana prof.dr recep has ve atıl yüksel ikiside bu konuda çook iyi dr.lar.int.araştıprğında göreceksin canım..ben recep hasa gittim ve 23 haftada tekrar gidecem.

canım bence çok palıya 2 hafta sonra gidicem 150 ye 3 katı nerdeyse zaten senin için çok geç olur doktorun belki başa bi doktor önerir:CüvCüv:

canım ya doktorum bana Atıl yükseli önerdi ona yaptırırsan amiyosenteze hiç gerek yok demişti ama işte mayısa kadar dolu imiş ama teşekür ederim Recep HASı da bir sorayım doktoruma

eminim canım.ben doktoruma sordum.türk kahvesi çok severim.günde 1 tane içsem birşey olur diye.oda hiçbirşeycik olmaz dedi.bende hafta sonları içiyorum cmtesi 1 pazar 1

canım ya doktorum bana atıl yükseli önerdi ona yaptırırsan amiyosenteze hiç gerek yok demişti ama işte mayısa kadar dolu imiş ama teşekür ederim recep hası da bir sorayım doktoruma

yanlız atıl yüksel bir numara imiş.ama randevu almak çok zormuş.arkadaşım onda yaptırmıştı

:Saruboceq::Saruboceq: şükürler olsun meleğim iyiymiş :Saruboceq::Saruboceq:

kendi dr.um uzak diye yakındaki bir tıp merkezinden randevu aldım ..
2 adımlık yol bitmek bilmedi dr.a giderken .. takside çok tuttum kendimi ağlamamak için ,
dr.a yazdıracağım ilacın adını unuttum , akıl mı kaldı o telaşla , eşimi aradım dr.u arayıp ilacın adını öğrensin diye , onunla konuşurken tutamadım kendimi ağladım ..
sonra beni çağırdılar dr. görüşmesi için kendimi tuttum biraz
dr. benimle ilgili bilgileri kaydederken , sorunca sıkıntımı ağlamaya başladım , hem ağladım hem anlattım ..
dr. hadi rahatla da öyle konuşalım deyince bıraktım kendimi , ağlamak ki ne ağlamak ....
sonra baktı ben hala ağlıyorum kızdı bana , böyle yaparsan daha çok zarar vereceksin bebeğine diye ..
tansiyonum da çıkmış haliyle ..
ultrasona bakamadım önce , yüzümü kapattım sımsıkı , dua ediyordum ..
yine kızdı , " bak ekrana ne göreceksek beraber görücez " dedi ve meleğimin atan kalbini görünce rahatladım ,
bir daha kızmasın dr. amcamız diye gözyaşlarımı yakaladım hemen ...
herşeyi yerli yerindeymiş kuzumun , hareket ediyordu kımıl kımıl , kemiklerini - kaburgalarını gösterdi bana
oysa ben sadece atan kalbini görüyor ve dua ediyordum ....
Allahım bir daha bana , kimseye böyle sıkıntılar yaşatma :Saruboceq:

sükürler olsun Star Dust.
Bak hem kendini hem meleğini üzdün biraz sakin ol tatlım .
Herşey yolunda imiş gördün mü

Uzman oldukalrı ve tkel gibi görüldükleri için fiayt da talep de artıyor.
Randevu bulmak imkansızlşıyor
bende ilk sorun var dendiğind egidecektim atıl beye ama olmadı randevusu çok ileri tarihti.
Ama marmara üniveristesinde de varmış diye duydum araştıramadım detaylı araştırma ve ultrasn şansını dene canım istersen.
Ben hastenenin 3 boyutlusuna gideceğim şimdilik inşallah başka bir şey gerek olmaz

ah canım boşu boşuna hem kendini hem bebeğini huzursuz ettin.gözün aydın canım.çok sevindim bebeğinin iyi olmasına.cinsiyeti konusunda birşey dedimi

canım bence çok palıya 2 hafta sonra gidicem 150 ye 3 katı nerdeyse zaten senin için çok geç olur doktorun belki başa bi doktor önerir:CüvCüv:
evet canım benim için uygun olmaması moralimi bozdu zaten yoksa fiyatına razıyız.Çünkü amiyosentez ücretide 1650 ytl isteniyor ama amiyosentez istemiyoruz yaptırmak umarım başka doktora yönlendirir:CüvCüv:

Amin stardustum
yapma annesi böyle ,bebeğin seni bırakmayacak inşalalh.
Yapma canm çok geçmiş olsun.içinin rahatlağına çok çok sevindim.

Artık mutluluktan ağlarsın inşallah.
Sen kendine çok dikakt et hem maddi hem manevi canım.
Bebeğin iyi olur o zaman.

canım ya inş. böyle bir sıkıntı yaşamazsın birdaha bilirim o yol bitmek bilmez bende kanamalarım olduğu dönem her doktora gidişimde yollar bitmiyordu ama o kalp atışını duyunca birkez daha rahatlıyorsun ve bol bol dua ediyorsun inş. bidaha böyle sıkıntılar yaşamayız canım

canım amniyosentez şartm mı dedi doktorun.
Ben pendik şifa hastanesinde amniyosentez fiaytını 500 tl.oalrak almıştım.
Başka bir hastane de 1000 tl idi.
Ama canım ayrıntılı ultrason için bir alternatif daha bulabilsek çok iyi oalcak.ben de bazen tam detaylı atil bey gibi birine gitmek sitiyorum ama hem maddi oalrak zoruluyor hem de vakitleri yok.
Ne yapacağım bilmem.
3 boyutlu ile yetineceğim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…