2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

arkadaşlar benimde kızım oluyor çok mutluyum geçen hafta kız görmüştü bugün gelmemi istedi baktı gene kız,160 grammış oyyyy kıyamam ben ona ya ne güzel şeymiş içinde bir can taşımak,çok şanslıyız arkadaşlar ki anne olmak bizede nasip olacak inşallah.

canım tebrik ederim maşallah meleğine nasılda büyümüş allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

hadi canım hayırlısı olsun.bir daha böyle üzme kendini

çok teşekkür ederiz tatlı teyzelerim a.s.
annem söz verdi , bi daha çok üzülmeyecekmiş , en azından deneyecekmiş , en olmadı üzüleceği zaman bir daha düşünecekmiş , bir gün anlayacak mıyım ben bu kadını acaba :uhm:
hem o üzüldüğünde ben de burada büzüm büzüm büzülmez miyim , bunu anlaması lazım canım aaaa klava: ben artık onunla yaşıyorum , tek başına değil artık bu ne sorumsuzluk :ecrin_bebek:
bir daha böyle bir sebeple size gelirse ( aslında elimden geleni yapıyorum aklını başına alsın diye , ter ter tepiniyorum ama nafile , henüz küçüğüm tekmelerimi hissetmiyor ) siz ona iyiice kızın tamam mı , aklı başına gelir o zaman yerimseniben
sanırım artık onu iyi tanıyorum a.s

merhaba arkadaşlar bugün evde çook işim vardı giremedim izinliydim bugün bütün işlerimi bitirdim öyle geldiimm...

maşallah cnm meleğine ne güzel büyüyor..

beyaz melek çgülistan selsin babaylon nar sağolun kızlar allah inşallah yine verir anca tüp bebekle olur zaten tüpleri kapalıydı allah yardımcısı olsun inşallah

çook büyük geçmiş olsun yazıyı okuyunca çook üzüldüm allahım büyük umarım acılarını unutturacak ya da hafifletecek bi melek yollar arkadaşına:Saruboceq:

bende bemiks-c babyprine ferrum fort ve magnezyum içiyorum:)))

bende ilk defa dün hissettim çok güzel bir duygu

ne mutlu sana çok güzell bi duygu allahım isteyen herkese tattırsın inşallah

badem ark. banı sanırım hala kalkmamış kendisiyle dün görüştüm ben yanlış anlama düzeltilmese 22sine kadar banlı imiş off ya biranönce kaldırılsa keşke

umarım biran önce badem gelir... ösledikk walla...

canımm benim çok sevindim allahım sana ve bebğine sağlık versin ,inşallah

bende yarın dr a gidiyorum çok heyecanlıyım .
inş herşey yolunda gider
1 ay oldu bebeğimi görmeyeli

güzell haberlerle gel cnmm...

maşallah kızına cnm..

kız annişlerimiz çoğaldı walla :)))

ben evdeyim evde olduğum halde uyukum var ama uyuyamıyorum bende anlamadım yaa(( toplam 8 yada 9 saat uyuya biliyorum...

canım ben gün içinde bazen 2 saat , geceleyin de 7-8 saat uyuyorum .. gündüz uyumaz ve erken kalktysam o gün akşam yatınca yaklaşık 10 saat uyuyorum :1shok:
hey maşşşşşşallahhhhh
gitti günün yarısı fisfisfis

hoşgeldin eyetekinercim :1hug:
amin canım , hepimizin bebeği sağlıkla gelsin , inanılmaz korktum .. yani test günüme 1 gün kala regl olduğumu sanıp hastaneye gittiğimden daha fazla korktum .. geçti şükür ..
sen ne işi yaptın , yormuyorsun kendini değil mi tatlım Şeniz

hoşbulduk cnm benim..

korkunu anlayabiliyorum her dr a gittiğimde bebeğimin kalp atışını görmeden içim rahat etmiyo... çok şükür bebişlerimiz iyi olsunlar da ... ben evde iş yaptım çalışınca çok zor oluyo benimiçin sadece izin günlerimde yapabiliyorum onun dışında yapamıyorum malesef.. kendimi yormuyorum tabii ben yorulursam bebeğimde yorulacak diye kıyamıyorum ona ......:)))))

canımmmmmmmm benim bebeğimde aynı düşüncelerde annesi onu kucağına almadan bu end,şelerden kurtulamayacak. ama canım sağlığımızla oynuyoruz böyle yaparak ama artık bizler anne sayılırız bizbu stresle hasta olursak bebeğimize kim bakacak canım ilerde daha büyük hastalıklar gelebilir başımıza allah korusun sana niye bu kadar üzüyorsun kendini diyemeyeceğim bende olsam aynen delirirdim dün delirdiğim gibi bitanem herşey olacağına varır ikimiz içinde herkez içinde allah yazmışsa biz ne kadar yırtsakkendimizi nafilesende bende neler yaşamışız daha önce niye bu güzel olayı yaşamadık allah istemedi değilmi inşallah yüce allahım bizede bu duyguyu nasip etti inşallah sağa salim kucağımıza alacağız yavrularımızıŞeniza.s.

Hanimlar, 4 gun aradan sonra hepinize merhaba.

bir urunun satis reklamini yaptigim icin sonsuza kadar banlanmistim ama sonra mail attim ve gercekten satis reklam ile alakam olmadigini anlattim. Tek dilegim insanlara iyilik etmekti. Neyse sorun cozuldu.

Sanirim kabul olmus ki acilmis:) Neyse cok sey kacirdim. Neler oldu kim sinsiyet ogrendi cmt den bu yana bakiiim ?

canım çok geçmiş olsun aramıza döndüğüne çok sevindim.a.s.

canlarim cok tesekkur ederim. ben de siziler cok merak etmistim ve ozledim. insan kisa zamanda ne guzel arkadasliklar kuruyor. kader birligi:)

Stardust okuduklarıma inanamadım. Sen ve bu kadar panik. Ah bu dr'lar. Durduk yere içine kurt atmış sen de büyütmüşsün fena halde. Çok kızdım sana. İşlerim yoğun olduğundan bu anları kaçırmışım. Geçmiş olsun. Bir daha bu kadarcık lafla bebiş hakkında kötü senaryolar çizme lütfen. O kocaman adam oldu. İki öksürüğe pabuç bırakmaz annesi. Hele senin bebişin hiiiççç bırakmaz.

Ben de bugün detaylı ultrason fiyatı aldım. Benim dr'um da hamileydi. Yeni doğum yaptı. Kendi ultrasonunu Hospitalium'da yaptırmış. Ben de oraya gideceğim. İçim rahat. SSK'lılara 73 TL alıyorlarmış. Ayrıca dr muayene parası da ödemek gerekiyor. O da SSK için 20 TL. Bana sizin fiyatların yanında oldukça uygun geldi. Bu arada benim yaptıracağım 2. Obstetik usg olarak geçiyor. Sizinkiler farklıysa fiyat farkı da olabilir tabi.

Bu arada son muayenede dr bebeğin hareketlerini hissediyormusun dedi. Bazen ama onun olup olmadığına da emin değilim. Bazen 2 gün birşey hissetmediğim oluyor dedim. Olabilir dedi. Bir gelip bir gidermiş. Şimdi düzenli hissetmememiz normalmiş yani.
Bugün hiç kıpırdamadı neredeyse. Biraz önce birşey içtim ( hepimiz hamile olduğumuzdan söylemiyorum ne olduğunu ) şimdi durmak bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…