1 hafta var doktora gitmeme tam 1 ay olacak görmeyeli bebişimi:ecrin_bebek: nasılda büyümüştür artık 5 aydan sonra kontroller 15 günde bir oluyo sanırım sık sık görmüş olurum:) gittiğimdede uyuşmayı söylerim artık inşallah düzelir vereceği ilaçla.şutarafagitti
canım ya insan gerçekten çok özlüyor bebeğini....
ben ilk 3 ay her hafta gittim bazen haftada 2 kere gittim....bebeğimi çok sık gördüm ve her gelişim aşamasını takip edebildim..bu harika bişey...3. aydan snrada şimdi 10-15 günde 1 çağırıyor doktorum....istersen arada gene gel diyor...
sende git gör meleğini kocaman olmuştur şimdi ne güzel ya:lepi:
1 hafta var doktora gitmeme tam 1 ay olacak görmeyeli bebişimi:ecrin_bebek: nasılda büyümüştür artık 5 aydan sonra kontroller 15 günde bir oluyo sanırım sık sık görmüş olurum:) gittiğimdede uyuşmayı söylerim artık inşallah düzelir vereceği ilaçla.şutarafagitti
ben geldim kızalr...hala yoğunum ama bi girip bakayım dedim herkez iyidir umarım..
Ben de bi tuhafım bu gün adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor..açıkçası tedirgin oldum tuhaf bişey...
Uzun sürerse akşama veya yarın doktora giderim umarım geçer
ben geldim kızlarrr.
çok şükür herşey yolunda
bizim cadı secdeye eğilmiş namaz kılıyor poziyonundaydı .dr un karnımı dürtmesiyle basladı hareketlere ve bacağının arasını actı %100 kızmış çok mutluyum .yüzünü pek göremedik ama poposunu döndü hep bize .
Akıntım için ise sıvının miktarı iyi ama emin olmak için spektulumla rahim ağzına bakmam lazım dedi yok dedim korktum .(
ama sıvı kaçağı olsaymış suyu eksilirmiş zaten. Kan uyuşmazlığı testi yaptırdım ve 3 lü testi istemediğim halde yaptırttı dr .benden şimdilik bukadar kızlar buarada minnoşum 197 gr olmuş.
ben geldim kızlarrr.
çok şükür herşey yolunda
bizim cadı secdeye eğilmiş namaz kılıyor poziyonundaydı .dr un karnımı dürtmesiyle basladı hareketlere ve bacağının arasını actı %100 kızmış çok mutluyum .yüzünü pek göremedik ama poposunu döndü hep bize .
akıntım için ise sıvının miktarı iyi ama emin olmak için spektulumla rahim ağzına bakmam lazım dedi yok dedim korktum .(
ama sıvı kaçağı olsaymış suyu eksilirmiş zaten. kan uyuşmazlığı testi yaptırdım ve 3 lü testi istemediğim halde yaptırttı dr .Benden şimdilik bukadar kızlar Buarada minnoşum 197 gr olmuş.
ben geldim kızlarrr.
çok şükür herşey yolunda
akıntım için ise sıvının miktarı iyi ama emin olmak için spektulumla rahim ağzına bakmam lazım dedi yok dedim korktum .(
ama sıvı kaçağı olsaymış suyu eksilirmiş zaten. kan uyuşmazlığı testi yaptırdım ve 3 lü testi istemediğim halde yaptırttı dr .Benden şimdilik bukadar kızlar Buarada minnoşum 197 gr olmuş.
Canımmmm hoşgeldin.....
kız bebeklerde hiç yanılma olmadı sanırım şimdiye kadar....
kız denilenler genelde kız oldu....:sm_cool::sm_cool:
maşallah güzel kızına canım çok sevindim kocaman olmuş:teytey::teytey:
sen kaç kilo almışsın canım maşallah bebek çok iyikaydirigubbakcemile5
fotoğrafı yok mu tatlıma.s
ılsıcum gozun aydın canım bebısının ıyı olmasına sevındım
canım öncelikle geçmiş olsun neden o kadar stres yaptın öksük erken doğuma sebep oluyor birde düşüğe onların belirtisi yani doğum suyu veya kanama olmadıysa korkmana gerek yok benim ilk gebeliğimde öksürükden dolayı 25 gün erken doğdu oğlum ama çok sağlıklı 3.600 gr doğmuşdu dün tv,de şunu dinledim kırmızı,beyaz,siyah farketmezmiş turp alıcaksın yüzünü soyucaksın domatesin başını çıkarır gibi turbun başını oyarak çıkarıcaksın alt ucunuda kes içersine hakiki süzme bal koy bir kaşık fincanın üzerine koy akşamdan sabaha kadar o bal turbun içindeki maddeleride alıp süzerek fincanın dibine akıyormuş onu yiyceksin öksüreğe en iyi gelen şey oymuş bunu profdan dinledim bebeğinin iyi olduğuna çok sevindim hemen evham yapma herzaman iyi olduğunu düşün arkadaşım:Saruboceq::Saruboceq: şükürler olsun meleğim iyiymiş :Saruboceq::Saruboceq:
kendi dr.um uzak diye yakındaki bir tıp merkezinden randevu aldım ..
2 adımlık yol bitmek bilmedi dr.a giderken .. takside çok tuttum kendimi ağlamamak için ,
dr.a yazdıracağım ilacın adını unuttum , akıl mı kaldı o telaşla , eşimi aradım dr.u arayıp ilacın adını öğrensin diye , onunla konuşurken tutamadım kendimi ağladım ..
sonra beni çağırdılar dr. görüşmesi için kendimi tuttum biraz
dr. benimle ilgili bilgileri kaydederken , sorunca sıkıntımı ağlamaya başladım , hem ağladım hem anlattım ..
dr. hadi rahatla da öyle konuşalım deyince bıraktım kendimi , ağlamak ki ne ağlamak ....
sonra baktı ben hala ağlıyorum kızdı bana , böyle yaparsan daha çok zarar vereceksin bebeğine diye ..
tansiyonum da çıkmış haliyle ..
ultrasona bakamadım önce , yüzümü kapattım sımsıkı , dua ediyordum ..
yine kızdı , " bak ekrana ne göreceksek beraber görücez " dedi ve meleğimin atan kalbini görünce rahatladım ,
bir daha kızmasın dr. amcamız diye gözyaşlarımı yakaladım hemen ...
herşeyi yerli yerindeymiş kuzumun , hareket ediyordu kımıl kımıl , kemiklerini - kaburgalarını gösterdi bana
oysa ben sadece atan kalbini görüyor ve dua ediyordum ....
Allahım bir daha bana , kimseye böyle sıkıntılar yaşatma :Saruboceq:
kızlar badem le konuştum...
Herkeze çok selamı var....henüz banı kaldırılmamış malesef....
Bu gün doktora gitmiş o da bebekler çok iyiymiş çok şükür herşey yolundaymış...
merhaba kızlar,
ilsu gözün aydın canım güzle haberler almak sevindirici. kızına da maşallah. minicik yavrularımızın bu kadar hızlı büyümelerine tanık olmak çook güzel.
kızlar merhabalar nasılsınız ilsucum ayırlısıyla doğsun inş güzel kızımız...
beyazcım bademe sende çok selam söyle bandın kaldırılması için elimizden bişey gelirse yapmaya hazırırz
sağol nurcum ilaydaya bir arkadas daha geliyorhihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?