hayır arkadaşım ben birinci gebeliğimde vuruldum ne ağrı nede şişme oluyor hiç birşey anlamıyorsun benide şimdi 20 haftanın sonunda çağırdılar
selam herkese kızım olacagı kesınlestı : )) bu arada bebek sag tarafdaymıs
tetanoz aşısı
bende netten okudum canım.zararsız yazınca ıcım rahat etmıstı ama bu aralar hamılelıgın etkısındenmıdır nedr herseyden etkılenıyorm.:çok üzgünüm:yok ben test falan yaptırmadım netten kuşlar zararsız diye okuyunca içim rahat etti nedense zaten artık kuşlarla eşim ilgileniyor yerimseniben
belki vuran kişiden kaynaklanmışdır korkucak bişey yok zaten ufacık bir iğne şimdi daha yenide arkadaşım vuruldu ondada hiçbir ağrı sızı olmadı bazılarıda biraz abartıyor
canım kibelem yaaaaaaaaaaa ne güzelde moral vermişsin kızzzyerimseni ben vallaŞeniz uyuyakalmışım akşam üstü yemekten sonra şimdi kalktım senin yazını okudum güldürdün beni mutlu ettin canım canım benim drun ultrasonu eski bugün gelen misafir ense kalınlığı kaç dedi bende bilmiyorum dedim oda olurmu onda belli oluyor dedi sakat olup olmadığı işte senin dr hakkında kötü şeyler duydum dedi değiştir drunu geçen gün doğumda bebeğin kolunu kırmış onu işten atacaklarmış dedi ama ben gittiğim zaman görüyorumki aşırı derecede hastası var op dr kendisi ben çokda memnununm memnun olmadığım tek şey usgsi eskilerden oda sağlıklı olsunda önemli değil dedim her zaman şimdi 15 gün sonra ayrıntılı usgye gireceğim onu bekliyorum heyecan ve korkuyla bu arada acaba burda rekli usgsi olan bir dramı gitsem diyorum birde oda kafamı karıştırırmı diyorum kafam iyice karıştı yani ama neyse ben birazcık bebeğimi seveyim canım sözünü dinleyip:icecream::1hug:Derincim selam,
Bak benim yasim kucuk ama etrafimda o kadar hamile kalan arkadasim oldu ve onlara o kadar cok laf yetistiren cokbilmisler oldu ki, problem yokken problem yarattilar.
benim de hic problemim yokken neden doktor bunu yapmadi, boyle yapmasi gerekirsi, bu kadar ara ile randevu vermesi gerekirsi. 9 yerine 6 tup kan almasi gerekirsi. neden senden sadece 2 tup kan aldilar bu sefer? soyle boyle.
ben artik ogrendim ve sadece evet evet deyip gecistiriyorum.
Sen kendine doktoruna ne kadar guvenirsen onlar da o kadar cenelerini kapatirlar.
Bak doktorunu aramissin. ya demez mi sana Derincim iste boyle boyle bir problem var gorunuyor. testi tekrarlayalim veya ultrasonla bakalim, en uzagi amniyosentez yapalim. bebegin soyu sopu 7 sulalesini ogrenirsiniz bunlarla.
Sen neden agliyorsun? Bak bir sey daha soyleyeyim, sen ne kadar huzursuz bir hamilelik gecirirsen bebek o kadar huysuz ve asabi oluyor.
Ortada bir sey olsa biz de seninle uzulecez ama yok ki, bebis saglam. yerinde. doktor da bir sey yok demis. olmasa da olduracan tovbeeee.
Simdi sakinles. hava guzeldir. Cik bir dolas. deniz kenarina git. kizina (bak nedense hep kizin diyorum) denizi martilari anlat. gelince berebar gecireceginiz guzel gunleri anlat. anilarini anlat. cocuklugunda bebegine dair kurdugun planlari herseyi anlat. guzelce konus onunla. bebegine temiz hava ver.
merak etme. en 5 ay sonra tanisacagiz onlarla. ve sen emin ol 1 hafta sonra ay ben ne kadar yanlis yapmisim, bosu bosuna helak etmisim kendimi, olan bana ve cocuguma oldu diyeceksin.
dilara yatmadan 1 veya 2 saat önce ayran iç yada yoğurt ye bak nasıl uyuyorsun
canım sorma ne yemediğim yoğurt nede ayran kaldı 2 akşamdırda rezene çayı içiyorum çok zor uykuya dalar oldum neden böyleyim anlamıyorum ilaçlarımıda ihmal etmiyorum ama neyse inşallah doğumdan sonra geçer hepsiCADIARZU
belkide sevinçden uyuyamıyorsundur birde kitap okumayı dene ben her akşam 10 sayfa indiriyorum o zaman çok uykum geliyor doğuma kalmaz o bir süre sonra geçer bence
nur ben birinci gebeliğimde gebeliğimde vuruldum bebeğim sağlıklı doğdu yani 2000 yılında vuruldum 2 doz halinde vuruyorlar bunu devlet yaptırıyor 1 ay aralıklı vuruyorlar 20 haftanın sonunda ilk aşını vuruyorlar doğum yada sezaryan sırasında metal aletler kullanıldığı için herhangi bi sorunla karşılaşılmasın diye vurduruyorlar aşıyı bulunduğun yerin sağlık ocağına git orda vuruyorlar ücretsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?