selam kızlar 2 gündür giremiyordum kızkardeşimin bebişine mevlüt yapıcaz cumartesi onun hazırlıkları-alışverişi ile koşturuyoruz.
Bugün 3 lü test için gittik doktorumuza kızımı gördüm canım yavrum benim 197 gr. olmuş:asigim:
Herşeyi harika dedi doktor çok şükür
İnşallah sonuçlarda iyi çıkar:Saruboceq:
Birde cd verdi heryerine ayrıntılı bakarak kemiklerine heryerine tek tek baktı parmakları o kadar tatlıydı ki yaaaaaa:asigim:Şeniz
Sizler nasılsınız inşallah hepiniz çok iyisinizdir, valla 2 günde özledim sizleri ve de merak ediyorum doktora gidenler inşallah iyi haberlerle dönmüşlerdirrrrr:Saruboceq:
Misafirim gelecek çok az vaktim var geçmişe bakamıycam şimdi ama gece okurum inşallahhihoyyyt
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
irem
gamze
damla
bu üç isimden hangisini tercih ederdiniz?
canım ya benimde yok ttanoz aşım yaptırmam gerekiyor mu acaba
İkimiz de aynı sayılırız. Demek bundan sonra daha net anlaşılıyor. Bu arada artık 16. haftadaki pıt pıt'ların bebeğime ait olduğunu anladım. Tekmelerken de benzer bir his oluyor. Tarifi gerçekten zor.
Bu arada kızlar dün bebeğim bir hareketliydi ki anlatamam. Bir internet sitesinde karnımıza 20. haftada dokunduğumuzda bile kalp atışını algılayabileceğimiz yazıyordu. Ben de koltuğa uzandım. Elimi karnıma koydum. Bir elimi de nabzıma. O anda benimki bir tekme attı anlatamam elimde hissettim. Önce yanılıyor muyum dedim. Sonra bir tane daha. Babasını çağırdım ellettirdim karnımı tık yok. Neyse geç olduğundan yatağın yolunu tuttum ama uyumak ne mümkün. Kıpır kıpır içeride sağa sola gidip duruyor. Gene karnıma elimi koydum, oo ohhhh. Tepiniyor. Kalktım babasının yanına gittim. Uzandım. Yine elini karnıma koydu. 1-2 dk sonra tekmesini babasına da salladı. Çok güzeldi anlatamam. İçimde gerçekten olduğunu fiziken anladım. Ay maşallah diyeyim nazar değmesin kuzuma. Yine hareketlendi. Ben artık anladım neyi sevdiğini. Yarın erken saatte size de söyleyeceğim. Gerçi bugün 20. hafta bitti. Artık hareketlenmesin mi di mi?
kızlar giremedim bugün özledim sizi.. geçmişi tam okuyamadım ama badem gelmemiş herhalde en kısa zamanda aramıza geri gelir inşallah...
bugün oğlum kıpır kıpırdı hiç durmadı 1 ay oldu göremedim bebişimi ayın 21. görücem inşallah ama o hareket ettikçe rahatlıyorum iyi olduğunu anlıyorum..
bugün kendime lohusa pijaması aldım valla ne kadar şık şeyler var üst kısmıda rahat emzirmek için çıt çıtlı...tabi 1 tane yetmez bir tane daha almak lazım..
tebirkler canım gözün aydın maşallah kızına ne güzel bugün doktora giden annişlerimiz rahat rahat uyurlar mirmirmirmir
2 gündür gündüz uykum geliyo hiç böyle olmamıştım acaba yüküm artıkça yorgunluk çabukmu çöküyo uykum geliyo ama uyuyamıyorum ay ben ne acayip bi insan oldum şaştım kendime paronoyak biri oldumdelikafaduldendelikafadulden
canım kibelem yaaaaaaaaaaa ne güzelde moral vermişsin kızzzyerimseni ben vallaŞeniz uyuyakalmışım akşam üstü yemekten sonra şimdi kalktım senin yazını okudum güldürdün beni mutlu ettin canım canım benim drun ultrasonu eski bugün gelen misafir ense kalınlığı kaç dedi bende bilmiyorum dedim oda olurmu onda belli oluyor dedi sakat olup olmadığı işte senin dr hakkında kötü şeyler duydum dedi değiştir drunu geçen gün doğumda bebeğin kolunu kırmış onu işten atacaklarmış dedi ama ben gittiğim zaman görüyorumki aşırı derecede hastası var op dr kendisi ben çokda memnununm memnun olmadığım tek şey usgsi eskilerden oda sağlıklı olsunda önemli değil dedim her zaman şimdi 15 gün sonra ayrıntılı usgye gireceğim onu bekliyorum heyecan ve korkuyla bu arada acaba burda rekli usgsi olan bir dramı gitsem diyorum birde oda kafamı karıştırırmı diyorum kafam iyice karıştı yani ama neyse ben birazcık bebeğimi seveyim canım sözünü dinleyip:icecream::1hug:
Cmtesi için randevu alıcam.geçen hafta cuma kontrole gittim.ama doktorum o kadar yoğunki doğru dürüst bakmadı ultrosonda.burada okuyorum.ne güzel kontroller oluyor.merak ediyorum bende.başka bir doktora daha gidicem.ayrıca bugün 19 haftalık oldum.ama daha hiçbir hareket filan hissetmedim.doktorumda hiç şöyle detaylı birşey anlatmıyor.iyi deyip duruyor.bu gittiğimde bebeğimi hiç göremedim.göbeğini ve kafasının üstünü gösterip birşeyler ölçtü o kadar.
cmtesi için randevu alıcam.geçen hafta cuma kontrole gittim.ama doktorum o kadar yoğunki doğru dürüst bakmadı ultrosonda.burada okuyorum.ne güzel kontroller oluyor.merak ediyorum bende.başka bir doktora daha gidicem.ayrıca bugün 19 haftalık oldum.ama daha hiçbir hareket filan hissetmedim.doktorumda hiç şöyle detaylı birşey anlatmıyor.iyi deyip duruyor.bu gittiğimde bebeğimi hiç göremedim.göbeğini ve kafasının üstünü gösterip birşeyler ölçtü o kadar.
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
irem
gamze
damla
bu üç isimden hangisini tercih ederdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?