2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Basının ismi serdar...
İki aşkım olsun ikisinin adıda serdar olsun kaydirigubbakcemile5
ya ben çok yerden duydum babasının ismini koyanları...
nasıl?:ecrin_bebek:

evet özellikle bu sene çok moda oldu bu
eşimde çok istemişdi ben yok bitane yeter
ikincisi bana fazla gelir dedima.s
şimdide demir olsun diyo ben beğenmedim
bakalım karar vericez elbet

EGE ÇOK GÜZEL...
İBRAHİM KİM CANIM YADA NEDEN İBRAHİM EGEa.s.

EGE ÇOK GÜZEL...
İBRAHİM KİM CANIM YADA NEDEN İBRAHİM EGEa.s.

ibrahim eşimin kardeşinin adı.. şimdi uzakta biraz eşimin tek kardeşi onun için istiyordu bir de planlı olmamasına rağmen doğum günleri aynı ay ve güne denk geliyor bu da bi tesadüf ama güzel bi tesadüf oldu oğlum amcasının adını taşısın isterim tabii. ege ismini ben istedim hem adımıza uygun hemde egedeyiz yaa :))) nasıl ama hihoyyyt

cnm bende mustela almayı düşünüyorum ama aynı zamanda bebe yağı ve susam yağıda kullanıcam susam yağıda aklında bulunsun doktorum onuda önerdi.

nurcum cok tesekkurler. dogum yapan bir arkadasim da kullanamamis neutrogena nin yagini getirmis - susam yagi iceriyormus. onu da deneyecem.

Basının ismi serdar...
İki aşkım olsun ikisinin adıda serdar olsun kaydirigubbakcemile5
ya ben çok yerden duydum babasının ismini koyanları...
nasıl?:ecrin_bebek:

evet canım bende seviyorum aslında bende kocamın ismi ni yanınada can istiyordum
..... canı çok güzel oluyor ama benim ve eşimin babasının ismi kemal mecburen koyuyoruz bide iki tarafın ilk torunu
o yüzden çok isim hayali kuramadım ah ah

evet cnm elbette cilt yapısıyla alakalı ama biz yine tedbirimizi alıp en aza indirelim. bebe yağı süper özellikle niveanın buğday badem yağı özlüsü çok iyi nemlendiriyo. benim karnımdan çok göğsüm çok şiddetli kaşınıyo zor tutuyorum kendimi kaşımamak için :bbo:

sağol canım pazartesi randevum var bi soracam artık

sağolun arkadaslar
normal ozaman
sanki bana çok düşükmüş gibi geldi ama yine de yüksekten iyidir hamilelikte düşük tansiyon

Evet canım bence de elimizden geleni yapalım...Gerisi genlere kalmış artık, umarım çatlamayız:Saruboceq:
Kaşıntı hissini çok iyi biliyorum, benim de göbeğim kaşınıyo çok kötü.
Bu arada canım aklında olsun, göğüslere krem sürerken dikkatli olmak gerekiyomuş, kremi yedirmek için uzun süre ovalamak sütün erken gelmesine sebep olabiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…