Basının ismi serdar...
İki aşkım olsun ikisinin adıda serdar olsun kaydirigubbakcemile5
ya ben çok yerden duydum babasının ismini koyanları...
nasıl?:ecrin_bebek:
banada 16. haftadan sonra gel dediler ama bende herkes 20. hafta dediği için bekliyorum demekki tek erken çağırılan ben değilimm :))))
aynenn bende yoğıunum sayfam açık fırsat buldukça bakıyorum hanımlar bugün çok neşeliler çook güzelll :))))
benim babasının adının çocuğuna koyan bi arkadaşım var ama o iki isim koymuştu mesela babasının adı mehmet çocuğu mehmet can olmuştu....
ben de eşimin ismini çok seviyorum adı eser benim adımla da uyumlu benimde emel oğlum da ege olsun istiyorum :))))
Basının ismi serdar...
EGE ÇOK GÜZEL...
İBRAHİM KİM CANIM YADA NEDEN İBRAHİM EGEa.s.
cnm bende mustela almayı düşünüyorum ama aynı zamanda bebe yağı ve susam yağıda kullanıcam susam yağıda aklında bulunsun doktorum onuda önerdi.
Basının ismi serdar...
SAOL cnm ya Amiin...
ÖYKÜM çok güzel...
Bu arada bizz 19+1 olduk....
Kocaman olduuukkkk....
merhabalar,
Bana doktorum ne kullanırsan kullan, eğer cilt yapın çatlamaya elverişliyse çatlak mutlaka olacaktır dedi. Ancak minimuma indirmek için bir kaç marka önerip seçimi bana bırakmıştı. Lierac jel aldım. Akşamları lierac kullanıyorum, gün içince kuruluk veya kaşıntı hissedersem de bebe yağı a.s
benim dün tansiyonum 10 a 6 çıktı arkadaslar .çok mu düşük oluyor
catlayınca önceden kasınıyor mı catlayacağı yerler
Canım ben Cuma günü doktora gitti.Doktorum 3 hafta sonra sağlık ocağına gidip tetanoz aşısı yaptırmamı söyledi.Zaten sağlık ocağından gelmişlerdi bana.Kaydımı yaptılar.Kilomu,tansiyonumu ölçtüler,küçük ultrason aletiyle bebeğimin kalp atışlarını dinlediler ve 5-6 aylar içinde tetanoz aşısı yaptırmam gerektiğini ve doktoruma sormamı söylediler.Bu ay sonunda yaptırıcam.Doktoruna sor bence...
evet cnm elbette cilt yapısıyla alakalı ama biz yine tedbirimizi alıp en aza indirelim. bebe yağı süper özellikle niveanın buğday badem yağı özlüsü çok iyi nemlendiriyo. benim karnımdan çok göğsüm çok şiddetli kaşınıyo zor tutuyorum kendimi kaşımamak için :bbo:
Ayy ilsu profilindeki kız çok tatlı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?