gunaydın kızlar bugun cok gergınım sınırlerım cok bozuk gecmısı okuyamadım bırazdan okurum
gece uyurken esım karnımı sıktı galıba ruya goruyodu bende o evhamla bırtane patlattım suratına neye ugradıgını sasırdı
allahtan gobusume denk gelmedı mıdemı sıktı elı karnımda uyuyo cunku gecelerı
odum patladı sabah kalmıs bana dıyokı askım bebıse bısey olmamıstır dımı dıyo oda cok korkmus canım benım
gunaydın kızlar bugun cok gergınım sınırlerım cok bozuk gecmısı okuyamadım bırazdan okurum
gece uyurken esım karnımı sıktı galıba ruya goruyodu bende o evhamla bırtane patlattım suratına neye ugradıgını sasırdı
allahtan gobusume denk gelmedı mıdemı sıktı elı karnımda uyuyo cunku gecelerı
odum patladı sabah kalmıs bana dıyokı askım bebıse bısey olmamıstır dımı dıyo oda cok korkmus canım benım
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
irem
gamze
damla
bu üç isimden hangisini tercih ederdiniz?
günaydın.
biz geldik.dün doktor teyzemize gittikçveeee kızımız oluyorççok baktı hiç fazlalık yok dedi.
335 gr. mış kızım gelişmesi gayet güzel dedi.
inşalah her şey yolunda gider.
dobler için de salı günü randevumuz var.
rabbim ne olur gzüel sonuçlar almak nasip etisn.
kızlar ya doktordan gelinc esanki hep bir şeyelr ekisk gibi geliyor mu size de oraa sormka aklınıza gelmeyen şeyleri eve gelince hatırlayıpda kendinizi yiyor musunuz?
kızlar günaydın herkese.... dün gece giremedim çünkü sol kasığımda ağrı oldu ama bu defaki farklıydı... sanki vajinama doğru bir zonklama aşağıdoğru. uzandım falan ama geçmedi. duygusallıkda var tabi... bir de daha önce ikizlerimi kaybettiğimden korkuda var.(allahım birdaha yaşatmasın ve kimseye göstermesin o acıyı) ağlamaklı hemen dr u aradım. idrar yollarında iltihap olablilr o yüzden dir dedi ve monudural içip yat dedi. şimdi iyiyim allaha şükür..... ama çok korkuyorum.
sizde de benzer ağrı olmuşmuydu ?
Herkese günaydın arkadaşlar... Geçen gün apar topar işten cıkmak zorunda kaldım cok güzel teselli mesajları atmıssınız ilginiz icin hepinize teşekkür ederim... Sizinle güzel güzel mesajlaşırken bir anda kasıklarıma agrılar girmeye basladı dayanılacak düzeyi gecince doktorumu aradım. Aglaya aglaya doktora gittim. 2 şişe serum bi dolu antibiyotik, testler derken 24 saat müşahade altında kaldım. Agrım ve su gibi ama cok kotu kokulu akıntım vardı. Kabızlık ve yogun idrar yolları iltihabı yüzündenmiş, bi de üstüne mantar olmusum. Temiz olcam hijyenik olcam derken yüzüme gözüme bulaştırmısım... Cok zor iki gün gecirdim. Simdi tedaviye devam ediyorum. Sistit şikayeti olan arkadaslar bi an once tedavi olsunlar sora cok acı oluyomus.
Bebegimin hicbiseyi yokmus cok şükür, cok tatlıydı... Göz göze bile geldik ilk defa
Uzun süredir bekledigim bi sınavda da basarılı oldugumu ogrendim. Psikolojim fizyolojimi de bi anda düzeltti. Şuan cok iyiyim hala agrılarım devam ediyo ama... Aman sizde dikkat edin kızlar havalar inanılmaz müsait tetiklemeye hastalıkları...
Günaydın arkadaşlar 1 haftadır foruma giremedim.Çok hastaydım nezle grip rapor aldım doktordan evde dinlendim ilaçta vermiyorlar tabii bol c vitamini bitki çayları istirahatle biraz daha iyi duruma geldim ve bugün işe başladım.Geçtiğimiz cuma doktora kontrole gittik.Cinsiyette belli oldu veee oğlum olacakmışş..Gelişimi gayet iyiymiş.3 lü test için kan verdik.Pzartesi alıcaz sonuçları.Bu arada o kadar çok hapşuruyorumkii kulak burun boğazada muayene oldum ama ilaç vermiyorlar..İnşallah en kısa zamanda tamamen iyileşirim.
kızlar hayır olsun bu gece çok korktum böyle hıçkıra hıçkıra kalktım yerimden evdeyim böyle apartmanda sevdiğim bi komşum geliyo oturuyoruz felan ben yine hamileyim ama 6 aylık felan öyleyim biraz daha büyükçe karnım neyse yedik içtik ayağa kalkıyorum bişey almak için o sırada diyoki komşum elif senin karnın bugün bi acayip diyo bana hayırdır diyorum ne bileyim diyo banamı öyle geldi felan derken bende bi anda alttan suyum işte bebek felan düşüyo hiç ağrım sızım yok bebişim kordanuyla beraber düşüyo ve bakıyorumki avucuma alıyorum gözlerini açmaya çalışıyo bi müddet öyle bekışıyoruz bebişimle ağlıyorum ben bak diyorum ne bebişler doğuyo onlar yaşıyo sen niye yaşamayasın diyorum ama böyle daha yeni oluşma aşamasında anca avuclarımı dolduruyo ne olur yalvarıyorum ağlıyorum komşuma diyorum hemen çekmecemden bana battaniye çıkar hastaneye gidelim baksınlar bebişime o yaşıcak diye ağlıyorum ağlıyorum nasıl bana bakışı bebeğimin sanki gerçekmiş gibi halen gözümün önünde
Beyaz Melek domates salatalık yeme bu mevsimde. Hepsi hormonlu. Doktorum da yeme dedi.Organik alıyorsan farklı tabi.
Kıslar günaydın
hasta annelere geçmiş olsun diyorum
Güsel haber alanlara hep böyle devam etsin inş. diyorum
Derin sende takma canım rahat ol kalbini ferah tut herşey yolunda gidecek inş.
Kıslar ya Bende 3 gündür ishal durumu var ama öyle sık sık tuvalete koşmuyorum dün 2 kez çıktım bugün daha 1 Kez çıktım ishal gibi korktum şimdi önemsemiyodum 3 gündür dşarda yedim hep ondandır dedim doktorumu arıcam
gaydincım , ishal tehlikeliymiş hamilelikte , " eğer ( çooook afedersiniz ) dışkı sümüksüyse ve ishal olduysanız acil müdahale edilmesi gerekir " diyordu bebeğinizi beklerken sizi ne bekler isimli bir kitapta ... çünkü besinler barsaklarda süzülüp yararlı olanlar kana karışamadan atılıyor dışkıyla ve bebek beslenemiyor doalyısıyla :1no2:
o yüzden geç kalma , durduk yere panik ettirmiş gibi olmayayım ama okuduğumu yazıyorum ben de .. dr.unu ara yada git bi kontrole ...
geçmiş olsun a.s...
kızlar valla gercekten sok oldu esım bende bır anlık refleksle nasıl vurdum hala sasırıyorum kaydirigubbakcemile3
kafamçokkarıştıoff off valla korkuyorumm..........
hamileliğimi domates salataıkla geçircem bu gidişle...........
am insanın da canı çekiyor yaaaaaa:asigim:
Canım konuştuk şimdi doktorumla ilaçlarını alma 2-3 gün dedi bol sıvı tüket dedi ishal perhizi yap dedi yağlı yeme dedi
3 günden sonra bitmeyen ishaller tehlikeli olabilir dedi ctesi rendevumda var bakarız o zaman gerekirse test yaparız dedi bende bugün bitek eleviti aldım diğer ilaçlarımı almıcam hafif yicem akşamada patates haşlama yap dedi bakalım bi deniyeyim
Çok saol canım ilgin için :1hug:
Kıslar günaydın
hasta annelere geçmiş olsun diyorum
Güsel haber alanlara hep böyle devam etsin inş. diyorum
Derin sende takma canım rahat ol kalbini ferah tut herşey yolunda gidecek inş.
Kıslar ya Bende 3 gündür ishal durumu var ama öyle sık sık tuvalete koşmuyorum dün 2 kez çıktım bugün daha 1 Kez çıktım ishal gibi korktum şimdi önemsemiyodum 3 gündür dşarda yedim hep ondandır dedim doktorumu arıcam
melekcim bence kiloyu bu kadar takıntı haline getirme :teselli: ne alman gerekiyorsa alıcaksın .. bebeğine minnacık yararı olacağını bildiğin şeyi bile sırf kilo almamak adına geri tepeceğine ihtimal vermek istemiyorum :1no2:
kilo dediğin nedirki , verilir gider hamillelikten sonra .. zaten ince yapılı biriysen alacağın kilo bellidir yada doğumdan hemen sonra o kilona çabucak ulaşırsın .. bir arkadaşımdan ve ablamdan biliyorum .. ki eltimi tanıdığımdan beri tüp bebek tedavilerinden çok kilo almıştı , hamile olduğunu öğrendiğimiz zaman böbreklerinde bir sorun çıktı ve hastanede yattı 1-2 hafta , hastaneden çıktığında 5-6 aylık hamile gibiydi daha ilk aylarda .. hamileliği öyle geçti hem kilo hem ödemle yani .. sonra tam eski kilosuna yaklaşmışken yeniden hamile kaldı ve 2. çocuğu martta 2 yaşını dolduracak , eltim onu tanıdığımdan hamile kalmadan önceki halini düşünecek olursak yarısı kadar felan, neredeyse 34 beden oldu kadın .. üstelik kilo vereyim felan diye uğraşmadı ..
hamileliği galiba domates salatalıkla geçircem demişsin , onlar mevsim sebzesi değil ki üstelik onlardan tüketmen , hormon ağırlıklı sebzeleri yani , bebeğine daha çok zarar vermez mi .. bana dr.um tuzu yasakladığı için , yumurtayı felan tuzsuz yiyemediğimden yanında sulu bir şey olsun ve midem bulanmasın diye yarım domates ve 1 biber yiyorum , ki onu bile kafaa takıyorum keşke yemek zorunda olmasaydım şunları diye ..
sen bir doğum yap , emzirmeye başla , aldığın kiloların çoğunu verecek , yürüdüğü zaman ise tahmin ettiğinin de altına ineceksin kilonun yerimseniben
canım en olmadı yaptırırız biz de ozon tedavisi mi terapisi mi ne karın ağrısıysa , 2-3 seansla kurtuluruz gider kaydirigubbakcemile5
canım geçmiş olsun............
kötü bişey değildir bence sadece dışkı sıvılaşmış.......yani ishal dediğin(ciddi bişeyse)yarım saatte bir olur günde 10-15 defa..............
şiddetli karın ağrısı olur.............
ara arabende de oluyor..çok önemsemiyorum ben............
çünkü günde 2 yi geçmiyor...
birde muz ye bitanem o da iyi gelir...
canım bendede vardı 5 gün sürdü karın ağrısı falan yapmıyodu
ben ilaçları kestim acaba yan etkisimi diye doktora sordum yan etki olmaz
dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?