2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben de aşı için gidecektim ama çoğu yerde 20. hafta diye okuyunca beklemeye aldım napimmm içim rahat etmedii 2 hafta sonra gidicem bende kolumu aça aça aşı olcamm :))))

eve gidince bi bakayım canım sağoll.. pek anlamam diye dikkat etmedim ne yazdığına direkt dosyamam koydum:)))

Ipekcim bilgi için çok tşkler
benim günlük 1760 kalori çıktı
300 de bebek için eklreiz artık:)

benim dr da tetanoz için bişi demedi ama sağlık ocağı 16. haftadan sonra gel demişti .ozaman bende sizler gibi 20 .haftaya doğru giderim

merhaba güzel anneler.
umarım herkes iyidir , hamileleik çatlakları için bi ürün kullanıyomusunuz ? bana doktorum mustela diye bi krem adı verdi onu almayı düşünüyorum ama sizlerede sormak istedim bilen kullanan varmı bu ürünü yada siz hangisini kullanıyosunuz?

Allah özelini güzelini yazsın oğluma!...
Onu bulduğumda mutluluktan gelde ağlama
Sonu çabuk olur umut olur hiç korkmayasın
Çünkü varlığınla yokluğunla sen harikasın...

kizlar selam. iki gundur yogunum - sayfa onumde acik ama cok takip edemiyorum. rahatsiz olan arkadaslara gecmis olsun, guzel haberler alan arkadaslara da gozleri aydin diyorum.
nur'cum ben de mustela kullaniyorum cok duzenli olmasa da. simdilik memnunum. sevgiler herkese.

Ipekcim bilgi için çok tşkler
benim günlük 1760 kalori çıktı
300 de bebek için eklreiz artık:)

eşimin amcasının kızı acıbadem de diyetisyennn
o bana ortalama günde 1500-1600 kalorinin dengeli besinlerle sağlanırsa yeterli olacağını söyledi............
ondan biraz yardım alıyorum bu konuda............:lepi:

Beyaz melek.....sositososito
Şimdi bu şarkıyı dinliodummmmm
Ben bebişin ismini buldum kızlar
Babasının ismini koycazzzz
Çok hoşuma gittiiii bu işş...gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

Beyaz melek.....sositososito
Şimdi bu şarkıyı dinliodummmmm
Ben bebişin ismini buldum kızlar
Babasının ismini koycazzzz
Çok hoşuma gittiiii bu işş...gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

çok güzel uymuş canım ya insan neşeleniyor.............
aa adı ne babasının................:1shok:
tuhaf olmaz mı kiiiiikafamçokkarıştı

cnm bende mustela almayı düşünüyorum ama aynı zamanda bebe yağı ve susam yağıda kullanıcam susam yağıda aklında bulunsun doktorum onuda önerdi.

merhabalar,
Bana doktorum ne kullanırsan kullan, eğer cilt yapın çatlamaya elverişliyse çatlak mutlaka olacaktır dedi. Ancak minimuma indirmek için bir kaç marka önerip seçimi bana bırakmıştı. Lierac jel aldım. Akşamları lierac kullanıyorum, gün içince kuruluk veya kaşıntı hissedersem de bebe yağı a.s

Basının ismi serdar...
İki aşkım olsun ikisinin adıda serdar olsun kaydirigubbakcemile5
ya ben çok yerden duydum babasının ismini koyanları...
nasıl?:ecrin_bebek:

Basının ismi serdar...

olabilirr tabi canım neden olmasın ki...
adıyla yaşasnlar...hihoyyyt
nasıl hoşuna giderse öyle koy..isim çok önemli bence...
mesela ben öyküme çok alıştım...
başka isim aklımdan bile geçmez............
çok seviyorum kızımı da ismini dehihoyyythihoyyyt

benim dr da tetanoz için bişi demedi ama sağlık ocağı 16. haftadan sonra gel demişti .ozaman bende sizler gibi 20 .haftaya doğru giderim

banada 16. haftadan sonra gel dediler ama bende herkes 20. hafta dediği için bekliyorum demekki tek erken çağırılan ben değilimm :))))

aynenn bende yoğıunum sayfam açık fırsat buldukça bakıyorum hanımlar bugün çok neşeliler çook güzelll :))))

Basının ismi serdar...

benim babasının adının çocuğuna koyan bi arkadaşım var ama o iki isim koymuştu mesela babasının adı mehmet çocuğu mehmet can olmuştu....
ben de eşimin ismini çok seviyorum adı eser benim adımla da uyumlu benimde emel oğlum da ege olsun istiyorum :))))

bende şimdilik kakao yağı kullanıyorum doktora sormadım
oda bişey söylemedi
aslında hep unutuyorum sormayı bu ay gittiğimde sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…