Geçmişi ancak bitirdim. Hasta olanlara geçmiş olsun. Dilara, Hüzün yılı size de geçmiş olsun demek geldi içimden. Neyse ki herşeye rağmen bebişler iyi :)
Dün nazar değdirdim herhalde benimki bugün fazla hareketli değil. Ya da canı BOZA istiyor. Evet. Ben boza içtikçe o içimde tepiniyor. Seviyordur inşallah. En azından ben öyle düşünüyorum.
Bu arada sağlık ocağından peşime düşmüşler. Evime 2 kez gelmişler. İlla kayıt yaptırmalı bize gelmeli demişler. Dün aradım. Riskli gebeliğimin tesbitini apmaya çalışıyorlardır diye size hastane raporlarını kanamanın olduğu ultrason görüntülerini göndereyim dedim. tamam dediler. Bugün eşime illa gelsin demişler yine. Ben de "zevkle" diyorum. Sanırım gittiğimde tetanoz aşısını da vururlar. İlk kurban ben olacam aranızdan galiba :)
günatdın anneler maşallah bugün muhabbet ne güzel oku oku bitiremedim
hüzün yılı bebeğne bişey olmamamıştır olan kocana olmuş:mymeka:
karnımızda da olsa uyurken bile ona zarar verecek olana panter gibi saldırıyoruz değilmi annelik çoook güzel
demett vallahi çok özendim bizde arkdaşlarla devamlı toplanırdık kahvaltılar piknikler...
ankarada kimse kimsenin kapısını çalmıyor geldiğim yerdeki ark çok özlüyorumsenağlama
kızlar bendede idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama benim şikayetim yok rutin testlerde çıktı dr bol bol su iç dedi
eyetiker canım idrar tahlilinde renk açık sarı ,lökosit görülmemiştir yazıyorsa normaldir canım tahlil sonuçların bide proteine glikoza ..falan bakarlar zaten rastlanmamıştır yazar kendinde bakabilirsin
Allah özelini güzelini yazsın oğluma!...
Onu bulduğumda mutluluktan gelde ağlama
Sonu çabuk olur umut olur hiç korkmayasın
Çünkü varlığınla yokluğunla sen harikasın...
Ipekcim bilgi için çok tşkler
benim günlük 1760 kalori çıktı
300 de bebek için eklreiz artık:)
Beyaz melek.....sositososito
Şimdi bu şarkıyı dinliodummmmm
Ben bebişin ismini buldum kızlar
Babasının ismini koycazzzz
Çok hoşuma gittiiii bu işş...gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
kizlar selam. iki gundur yogunum - sayfa onumde acik ama cok takip edemiyorum. rahatsiz olan arkadaslara gecmis olsun, guzel haberler alan arkadaslara da gozleri aydin diyorum.
nur'cum ben de mustela kullaniyorum cok duzenli olmasa da. simdilik memnunum. sevgiler herkese.
merhaba güzel anneler.
umarım herkes iyidir , hamileleik çatlakları için bi ürün kullanıyomusunuz ? bana doktorum mustela diye bi krem adı verdi onu almayı düşünüyorum ama sizlerede sormak istedim bilen kullanan varmı bu ürünü yada siz hangisini kullanıyosunuz?
Basının ismi serdar...
İki aşkım olsun ikisinin adıda serdar olsun kaydirigubbakcemile5
ya ben çok yerden duydum babasının ismini koyanları...
nasıl?:ecrin_bebek:
benim dr da tetanoz için bişi demedi ama sağlık ocağı 16. haftadan sonra gel demişti .ozaman bende sizler gibi 20 .haftaya doğru giderim
kizlar selam. iki gundur yogunum - sayfa onumde acik ama cok takip edemiyorum. rahatsiz olan arkadaslara gecmis olsun, guzel haberler alan arkadaslara da gozleri aydin diyorum.
nur'cum ben de mustela kullaniyorum cok duzenli olmasa da. simdilik memnunum. sevgiler herkese.
Basının ismi serdar...
İki aşkım olsun ikisinin adıda serdar olsun kaydirigubbakcemile5
ya ben çok yerden duydum babasının ismini koyanları...
nasıl?:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?