2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar aranızda göğüs başı düz olan varmı benim gibi hamilelikte çıkar diye düşünmüştüm ama henüz çıkmadı çıkmazsa bebeklerimi ben nasıl emziririm diye üzülüyorum

benim biyerim kasınmıyorda ,önceden bacağımın üst tarafında olan catlaklarım belirginleşti sanki :)))

kızlar aranızda göğüs başı düz olan varmı benim gibi hamilelikte çıkar diye düşünmüştüm ama henüz çıkmadı çıkmazsa bebeklerimi ben nasıl emziririm diye üzülüyorum

ayy üzülme canım emdikçe bebişler çıkar..........
çıkmaz sa da eczaneden uç alırsın kolayı var stres yapmayerimseniben

sağol cnm bilmiyordum bunu. ya çok kötü kaşınıyo göğüslerim buna ne iyi gelir bilmiyorum.

bende henüz bişey yok kaşıntıda yok ama annemde ve ablamda vardı
ondan korkuyorum .göbeğimde olmasında
kalçada falan idare edilir heralde

kızlar benim göğüsüm çok büyüdü
zaten 90 dı
acaba 9 ay boyunca büyüme artacakmı artık aynaya baktığımda kocaman kocaman-tatlicadiarzu-
bi yerde 5 aydan sonra büyümez yazıyordu bilginiz varmı
9 ay büyüyecekse göbeğimden önde gidecektirkaydirigubbakcemile3

Canım göğüs uçarı var emzik başı gibi onlardan kullanmayı denersin işe yarar sanırımyerimseniben

kızlar benimde göbeğim hızlı bir şekilde büyümeye geçti sanırım çok büyük olacak d -smartta bebeğim tvyi sık sık izliyorum ikiz hamileleri gösteriyorlar genellikle açayip göbekleri var benimdemi böyle olacak diyorum evdekilere gülüyoruz :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…