ayy ne tatlı bi göbüşş o öyle maşallah
Nur maşallah göbüşüne çok tatlı canım yaa
allah nazardan korusun
Kıslar buda benim göbişim ben göbekten çok kilo alıyom
maşallah ne güzel göbişler allah nazarlardan korusun rabbimbende salı günü gidicem doktora artık gelince koyarım biraz daha büyümüş olur:lepi:
jasmin sen çok yakından çekmissin canım resimde büyük olunca kocaman görünüyooo
şaka biyana maşşallah çok tatlısın
benimde kocaman oldu her aynaya baktığımda büyüyo sanki
akşam çekebilirsem resmini kayarım bende
comebaby şimd, dönüp biraz okudum da göğüs uçların düz nasıl emzirecem demişisn dün türkmaksta bir doktor emzirme konusu ele almıştı göğüs ucu içe dönük veya düz ise hamilelik boyunca yapılan meme başı nı çıkarmaya yarayan bir masaj varmış tabi bunu tw de göstermediler ama sağlık ocağında ebe ler bence bu konuda bilgilidir hatta yurt dışında hamile bayanlarda doktorlar özellikle göğüsler emzirmeye uygunmu diye kontrol yapılıyormuş doktoruna da danışabilirsin muhakak bilgisi vardır veya nettende araştırılabilir bu masajı .
senin göbüşünü merak ediyorum cnm avaba ne kadar şişcenn :))))))
sağolasın canım birdahaki kontrolümde doktoruma danışacağım çünkü bilinçsiz birşeyyapmak istemiyorum göğüs uçları ile hamilelik döneminde oynamak iyi değil diye duymuştum o nedenle sormadan birşey yapmak istemiyorum
Ayyy çok uykum geldi kızlar çıkıp revire 15 dk uyusam mı ne
selam kibele buralardamisin canim?? sen en son ne zaman doktora gittin ya da yakinlarda gidecekmisin?? bide 16+1 misin su an tam olarak yoksa geriden mi geliyo senin ticker??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?