2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

slm güzel anneler geri dönüp okuyamadım herkes iyidir inş nur göbüşüne maşallah .benim gibi kendini hasta hisseden anneler varsa çok geçmiş olsun

senin göbüşünü merak ediyorum cnm avaba ne kadar şişcenn :))))))[/QUOTE]

inan bende çok merak ediyorum canım boyumda yok fena olacağım sanırım 160 boyla ne olurum bilmiyorum tam bir top:dance:

jasmin sen çok yakından çekmissin canım resimde büyük olunca kocaman görünüyooo
şaka biyana maşşallah çok tatlısın
benimde kocaman oldu her aynaya baktığımda büyüyo sanki
akşam çekebilirsem resmini kayarım bende

comebaby şimd, dönüp biraz okudum da göğüs uçların düz nasıl emzirecem demişisn dün türkmaksta bir doktor emzirme konusu ele almıştı göğüs ucu içe dönük veya düz ise hamilelik boyunca yapılan meme başı nı çıkarmaya yarayan bir masaj varmış tabi bunu tw de göstermediler ama sağlık ocağında ebe ler bence bu konuda bilgilidir hatta yurt dışında hamile bayanlarda doktorlar özellikle göğüsler emzirmeye uygunmu diye kontrol yapılıyormuş doktoruna da danışabilirsin muhakak bilgisi vardır veya nettende araştırılabilir bu masajı .

evet canım baya yakından çektim çektirecek birisini bulamadım ki

sağolasın canım birdahaki kontrolümde doktoruma danışacağım çünkü bilinçsiz birşeyyapmak istemiyorum göğüs uçları ile hamilelik döneminde oynamak iyi değil diye duymuştum o nedenle sormadan birşey yapmak istemiyorum

senin göbüşünü merak ediyorum cnm avaba ne kadar şişcenn :))))))

inan bende çok merak ediyorum canım boyumda yok fena olacağım sanırım 160 boyla ne olurum bilmiyorum tam bir top:dance:[/QUOTE]

çok tatlı bi hamiş olcan bence :)) sanırım senden farksız olmucam...

çok haklısın cnm benimde aynen dışa dönük sanırım. uçlarım yokk.... bundan hep utanırım aslında ben... neden bilmem ama utanırım. yanii bazen çıkıyo bazen kayboluyo nasıl bişey anlamadım. acaba henüz çıkması için erken mi dr una sorduğunda bize de yazarsan sevinirim cnm bende sağlık ocağına gittğimde sorucam.. dr a gitmeme henüz çook var ((((

Ayyy çok uykum geldi kızlar çıkıp revire 15 dk uyusam mı ne

Beyaz melek ne kadar şanslısın canım!
Tüm doktorlar günde ara ara uzanmayı tavsiye ediyor hamilelere, tansiyon durumunun düzenlenmesi için. Ama çalışınca mümkün olmuyor ki :1no2:
Benim yerime de dinlen biraz olur mu şutarafagitti

Kızlar tatlı bebişleri hareketlendiriyo sanırım . tatlı yemezdim pek bugün çok fazla yedim sabahtan beri bebişim nasıl kıpırdanıyo içimde çok güzel yaaa

selam kibele buralardamisin canim?? sen en son ne zaman doktora gittin ya da yakinlarda gidecekmisin?? bide 16+1 misin su an tam olarak yoksa geriden mi geliyo senin ticker??

canim selam. benim ticker tam gidiyor. onceleri onden onden gidiyordu. simdi tam ideal. 16+2 yim buigun. o da oyle olmasi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…