günaydın kızlarrrrŞeniz
çocuğu gönderdim uyuyamadım kalktım bi bardak süt içtim( dün doktorcum kızdı bundan sonra günde en az 2 bardak süt içeceksin dedisenağlama) işlerimi bitirmeme de az kaldı bi toz alıcam o kaaaa:lepi:
kahvaltıya arkadaşlar gelicek ama anca 10 da gelirler daha çokk varrrrrrklava:
swetcimmmmmmmmmm gözün aydın tatlımmmm maşallah prensesine koccaman olmuşşşşşŞeniz
Kesinleşince insan nasıl rahatlıyor demi canımmm:asigim:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin sana ve heppimizeeeeeeeeeeee:1hug:Şeniz
geçmişe az sonra bakıcam inşallah çok güzel haberlerinizi alırımmm hihoyyyt
kızlar aranızda göğüs başı düz olan varmı benim gibi hamilelikte çıkar diye düşünmüştüm ama henüz çıkmadı çıkmazsa bebeklerimi ben nasıl emziririm diye üzülüyorum
comebaby şimd, dönüp biraz okudum da göğüs uçların düz nasıl emzirecem demişisn dün türkmaksta bir doktor emzirme konusu ele almıştı göğüs ucu içe dönük veya düz ise hamilelik boyunca yapılan meme başı nı çıkarmaya yarayan bir masaj varmış tabi bunu tw de göstermediler ama sağlık ocağında ebe ler bence bu konuda bilgilidir hatta yurt dışında hamile bayanlarda doktorlar özellikle göğüsler emzirmeye uygunmu diye kontrol yapılıyormuş doktoruna da danışabilirsin muhakak bilgisi vardır veya nettende araştırılabilir bu masajı .
ewt kibele aklıma sen gelmiştin böyle bir kontrol yapıldımı sana ben doktorun yalancısıyım :1rolleyes:hani bende eğer öyle birşey varsa geç kalınmasın diie aklıma geldi ve yazdım .zaetn emzirmek birazda sabır işi birde sezeryansan ilk günler biraz sıkıntılı geçebiilir çünkü hemen süt gelmiyor ama onunda çaresi var doğumdan ewel annne çayı içilebilirmiş son aylarende araştırcamkaydirigubbakcemile5Ben de bu konuda bir sey daha yazayim.
Bu egzersiz yapiliyor ama belli bir aydan sonra. yoksa dogum kasilmalarini baslatiyor zamanindan once uyarmak.
Şenizayyy canım ya o işin şakası elbett..............
beni o adar bilinçsiz görmüş olamazsın..................yerimseniben
ben 34 beden giyiyorum hala zorlasam kıyafetlerim oluyor...
yapım gereği.........sebze ve meyze ağırlıklı beslenmeyi seviyorum ben....
ve asla domates ve salatalıktan vazgeçemeyenlerdenim....
onların da mevsimi olmadığını biliyorum...gidip t bembeyaz domates alıp yemiyorum kiii..........
şimdi değil eskiden de kışın tüm yaz sebzelerinin organik olanlarını alıyorum sadece...bunu da danıştım doktoruma.........
genelde çok hafif sebze yemekleri tercih ediyorum..............
hiç ekmek yemiyorum....(bu besin ihtiyacımı da )az makarna ile telafi ediyorum...
her gün 1 bardak süt(en az)
1 büyük dilim peynir....
4-5 kaşık yoğurt
3-4 adet ceviz içi
hafta da 2 balık
haftada 1 de ızgara et muhakkak yiyorum...tüm bunlar yağssız ve tuzsuz oluyor canım.....
belli beslenme düzeni oluşturdum kendime..
haftada 2 balık...
haftada 1 et...
haftada 1 de sadece bir büyük kase yağsız tuzsuz salata yiyorum..kalan günlerde sebze yemeği................
birde 2 günde 1 haşlanmış yumurta yiyorum tuzsuz............
bu beslenme düzeni...az gibi görünseede bebeğim için meyve sebze yemem çok daha gerekli ve besleyici..............
oturup ta bi tepsi börekk,,yağlı et yemekleri,tuzlu poğçalat tatlı ve hamurişi yiyeceklerii tüketmek bebeğime yapacağım en büğük kötülük olur heralde...evet o zaman kilo alırım ama sadece kendime alırım................
ben şu anda kendime yönelik değil bebeğime yönelik besleniyorum ve gün de ortalama 1300 kalori alıyorum canım....
fazlası bana da bebişime de zarar.........................a.s.
Geçmişi ancak bitirdim. Hasta olanlara geçmiş olsun. Dilara, Hüzün yılı size de geçmiş olsun demek geldi içimden. Neyse ki herşeye rağmen bebişler iyi :)
Dün nazar değdirdim herhalde benimki bugün fazla hareketli değil. Ya da canı BOZA istiyor. Evet. Ben boza içtikçe o içimde tepiniyor. Seviyordur inşallah. En azından ben öyle düşünüyorum.
Bu arada sağlık ocağından peşime düşmüşler. Evime 2 kez gelmişler. İlla kayıt yaptırmalı bize gelmeli demişler. Dün aradım. Riskli gebeliğimin tesbitini apmaya çalışıyorlardır diye size hastane raporlarını kanamanın olduğu ultrason görüntülerini göndereyim dedim. tamam dediler. Bugün eşime illa gelsin demişler yine. Ben de "zevkle" diyorum. Sanırım gittiğimde tetanoz aşısını da vururlar. İlk kurban ben olacam aranızdan galiba :)
merhaba güzel anneler.
umarım herkes iyidir , hamileleik çatlakları için bi ürün kullanıyomusunuz ? bana doktorum mustela diye bi krem adı verdi onu almayı düşünüyorum ama sizlerede sormak istedim bilen kullanan varmı bu ürünü yada siz hangisini kullanıyosunuz?
Allah özelini güzelini yazsın oğluma!...
Onu bulduğumda mutluluktan gelde ağlama
Sonu çabuk olur umut olur hiç korkmayasın
Çünkü varlığınla yokluğunla sen harikasın...
Basının ismi serdar...
İki aşkım olsun ikisinin adıda serdar olsun kaydirigubbakcemile5
ya ben çok yerden duydum babasının ismini koyanları...
nasıl?:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?