yazdıklarımdan öyle anlaşıldıysam ve bu yüzden de amacımı aştıysam kusura bakma canım .. senin sürekli kilo muhabbeti olduğunda balık yağı + vitamin + demir haplarından vs. fazla kilo almaktan korktuğunu felan okur olduğumuz için öyle düşündüm ve hiç üzerime vazife değilken belki de endişelendim sen ve bebeğin için sanırım .. tekrar diyorum ya , kusura bakma canım ...
benim öyle yemek düzenim hiç yok arkadaslar canım ne istiyorsa yiyorum. pastasından kızartmasına kadar
2 kilo almışım hemde
Her vucudun sanirim hamileliğe tepkisi farklı
Kimimiz az alıyoruz kimimiz fazla yemeyip yürüyüş falan yaptığım halde epey kilo alıyoruz .
benim dün tansiyonum 10 a 6 çıktı arkadaslar .çok mu düşük oluyor
kızlar aranızda göğüs başı düz olan varmı benim gibi hamilelikte çıkar diye düşünmüştüm ama henüz çıkmadı çıkmazsa bebeklerimi ben nasıl emziririm diye üzülüyorum
Kıslar buda benim göbişim ben göbekten çok kilo alıyom
Kıslarr bugün arkadaşım mikro enjeksiyon yaptırdı 2. denemeleri yaşıda 39 siz bu aşamada neler yaptınız nelere dikkat ettiniz özellikle yediğiniz bişeyler varmıydı ? Bilgilerinizi paylaşın lütfen.
Tşkler
Canim gule gule kullan ama bence pijama degil de gecelik giydiriyormus hemsireler. daha dogrusu pijama istemiyorlarmis. sezeryan istiyorsan daha da zor diyorlar. evet pijama bence de daha iyi derli toplu ama tuvalete vs giderken, olurda dogumda sonda vs takiliyor. o yuzden istersen zamani gelsin oyle karar er veya doktorlarla daha once dogum yapmislarla konus. ben bu siteden okumustum %90 gecelik oneriyor.
geceligi de onden dugmeli veya citcitli alabilirsin. evet gicik bir sey ama 2-3 gun gecelik giymek daha rahat olacak gibi. ben puijama almayi dusunmuyorum.
canımın ıstedıgı herseyı yerım kilo kompleksım yok benım zaten fılınta gıbıyım
babamızda fılınta gıbı dogal olarak bebısımızde öle
kızlar benim bebiş biraz aşağıda oynuyo daha göbek hizasında değil bebişi oynayanlar yazarsa sevinirim nerenizde hangi bölgenizde oynuyo merak ettim benim bebiş çokmu aşağıda acaba göbek deliğimin hemen 5 parmak kadar altında hissediyorum CADIARZU merak ettim şimdi kızımda unuttum ya nasıldı ne zamna oynadı neremde oynuyodu aradan 5 yıl geçti ama çabuk unutmuşum nasıl bi hamilelik geçirdiğimi
kızlar benim bebiş biraz aşağıda oynuyo daha göbek hizasında değil bebişi oynayanlar yazarsa sevinirim nerenizde hangi bölgenizde oynuyo merak ettim benim bebiş çokmu aşağıda acaba göbek deliğimin hemen 5 parmak kadar altında hissediyorum CADIARZU merak ettim şimdi kızımda unuttum ya nasıldı ne zamna oynadı neremde oynuyodu aradan 5 yıl geçti ama çabuk unutmuşum nasıl bi hamilelik geçirdiğimi
canım benim aşkolsun ya kusura bakçak ne var bunda....
evet o yapay vitaminlerle boş bir kilo alındığı kanısındayım...........
belki yanılıyorumdur ama bunu halen sürekli araştırıyorum...
vitaminleri doğal yollarla alırsak daha sağlıklı olacağını düşünüyorum ben..bunu da doktorumla tartıştık........evet mecbur içeceksin diyemedi...
beslenmen düzgünse..yeterli demir,kalsiyum ihtiyacını karşılıyorsan çok da içilmesi gereken hayati haplar değil dedi bana..............
örneğin balık yağı hapı..............hani şu bebklere kilo aldırsın diye verilen haplar............
onun yerine gerekirse haftada 3 kez balık yemeği tercih ederim...
eşimin amcasının kızı diyetisyen ben ona da danıştım bu konuda haklı olduğumu düşünüyor...ve ben sürekli kan tahlilleriyle kandaki demir oranı ve kan sayımımı takip etmekten yana kullandım hakkımı bi düşüklük olursa o zaman düşüneceğim kullanıp kullanmayacağımı..........
herkezin düşüncesi tabi..
yalnış anlamayın sakın...
bu bebek benim için çok değerli tabi herkez için de...
o yüzden herkez inandığı şeyi yaşasın ki içimiz rahat etsin...
bu konuda bi hata ettiysem asıl ben kusura bakma diyorum canımŞeniz
canım benım bebıs sag tarafta mıdemın orda sureklı mıdeme vuruyo ama cok hafıften ve cok az hareket edıyo gunde 3 - 4 kez falan yada ben anlamıyorumCADIARZU
canım benim göbek deliği hizamda hareketleri
benimde göbek deliğimin 4 parmak altında kıpırdanıyor
bazen iki yerde birden kıpırdanma oluyor eliyle ayakları diyorum
dilaracım senin ikinci bebeğindi değil mi sana bişey soracam ben 1 tane hastane çıkışı aldım şimdide hastane çıkışı değilde tulum alayım diyorum nasıl bişeyler alayım fikir verirsen sevinirim afalladım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?