canım benim 2. bebiş kızım kışın aralık ayında doğdu ve çok soğuktu kar yağıyodu ve ben 5 parçalı hastane çıkışı almıştım ama yeterli gelmedi buda yaz bebeği olacağı için ben içinde battaniyesiyle beraber olanlar var onlardan alıcam takım olarak yazlık battaniyesi içinde daha rahat diye düşünüyorum sanırım 10 parçalı felan oluyo hatta dün baktım çok güzeller almamak için zor tuttum kendimi bu hafta bi doktora gideyimde cinsiyetinden halen şüphem var gibi :) bizim burda sormuştum aynı hastane çıkışı 35 ytl dün eminnönünde 25 ytl di sanırım bütün eşyalarımı gidip ordan alıcam çok güzel gecelikler var hayran kaldım 2 takımda gecelik alın derim yanınıza pjama takımı götürmüştüm ama giydirmediler..:1rolleyes:
Çok hoşuma gitti. Bu yazıyı paylaşmak istedim.
DOĞRUSUNU ÖĞRENELİM
Bebekler neden hareket ederler?
.
Kzilar ya sdimdi muthic bir haber aldim. benim eltim de hamile ama 5.5 aylik falan.
ve 6.ya hamile. ilk 5 i erkek.
kiz istediler erkek oldu
kiz istediler erkek oldu.
neyse son kez deneyelim dediler. ve hamileydi iste.
sonucu ogrenmisler.
Kiz ve ikiz:)
Kzilar ya sdimdi muthic bir haber aldim. benim eltim de hamile ama 5.5 aylik falan.
kiz istediler erkek oldu
sonucu ogrenmisler.
kiz istediler erkek oldu
sonucu ogrenmisler.
allahım sağlıkla sıhtele onlara kavuştursun inş.... ız kibele eltindede cesaret varmış valla 6:1shok::1shok: hatta 7 olmuş allahım uzun ömürler versin
way canına :roflol:
şaka gibi :1shok:
Allah sağlıcakla kucaklarına da almayı nasip etsin :Saruboceq:
de mi gercekten saka gibi:)
ya ben de isterim cok cocuk, severim kalabalik aile. en az 3. hatta 4 olsa hic de fena olmaz ama iste maddi durumun coook iyi olacak da, hepsini iyi yerlerde sikintisiz okutacan da...
goze alamam 3 u bile:) hele bi biri gelsin:)
merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
iyi değilim ben canım benneyaptımki
sen nasılsın ?
niye dersen , hani öksürük için dr.a gittim ve kendi dr.um da bana antibiyotik önerdi ya , antibiyotik galiba mikrop mu temizliyor vücuttan anlamadım , geniz akıntım başladı sabahtan beri , burnum da biraz tıkalı gibi , boğazım yanıyor :çok üzgünüm:
aynen kaydirigubbakcemile5
biri gelsin de bi .. gözüm yer mi yemez mi 2. si için hiç bilmiyorum ..
sanki kendiliğinden olduğu var da bizim işte benimki de laf :roflol:
gerçi büyük konuşmayayım eltim ve akrabamız ve bir çok infertil arkadaşım geldi gözümün önüne , hepsi bebekleri daha 2 yaşına gelmeden diğerine hamile kaldılar , neyse yaaarabbbimmm , sen hayırlısını bilirsin diyim :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?