2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

çok sağol canım bi gideyim eminönüne

canım cevabı eksik yazdım:)çıtçıtlı bady ler çok rahat 0 3 ay arası 4 tane al yeter çabuk gelişiyolar tulum 1 tane yeter çünkü yaz bebişi giydiremeyiz normal alt üst kısa kollu bebişler için var bide kısa kollu yada sıfır kol tulumlar var bulursan onlardanda al derim tabi gördükçe daha neler var:)

Kizlar ya simdi muthis bir haber aldim. benim eltim de hamile ama 5.5 aylik falan.
ve 6.ya hamile. ilk 5 i erkek.
kiz istediler erkek oldu
kiz istediler erkek oldu.
neyse son kez deneyelim dediler. ve hamileydi iste.

sonucu ogrenmisler.

Kiz ve ikiz:)

Son düzenleme:
bu arada hani denir ya yumurtlama sonrasi iliksi olursa erkek sansi daha cok vs diye. bu kadin ne adet gununu saymistir ne yumurtlama tarihi bilir. yani bodozlama 5 erkek olmus.

yani biraz da kismet isi kiz erkek olayi.

allahım sağlıkla sıhtele onlara kavuştursun inş.... ız kibele eltindede cesaret varmış valla 6:1shok::1shok: hatta 7 olmuş allahım uzun ömürler versin

ooo maşallah eltine baya bi uğraştan sonra bu onlara ilaç gibi gelmiştir sevinçten dört dönüyolardır sağlıkla gelsin yavruları allah analı babalı büyütsün şimdiden diyelimde nazar değmesin kocaman maşallaahhhhh

way canına :roflol:
şaka gibi :1shok:
Allah sağlıcakla kucaklarına da almayı nasip etsin :Saruboceq:

way canına :roflol:
şaka gibi :1shok:
Allah sağlıcakla kucaklarına da almayı nasip etsin :Saruboceq:

de mi gercekten saka gibi:)

ya ben de isterim cok cocuk, severim kalabalik aile. en az 3. hatta 4 olsa hic de fena olmaz ama iste maddi durumun coook iyi olacak da, hepsini iyi yerlerde sikintisiz okutacan da...

goze alamam 3 u bile:) hele bi biri gelsin:)

aynen kaydirigubbakcemile5
biri gelsin de bi .. gözüm yer mi yemez mi 2. si için hiç bilmiyorum ..
sanki kendiliğinden olduğu var da bizim işte benimki de laf :roflol:
gerçi büyük konuşmayayım eltim ve akrabamız ve bir çok infertil arkadaşım geldi gözümün önüne , hepsi bebekleri daha 2 yaşına gelmeden diğerine hamile kaldılar , neyse yaaarabbbimmm , sen hayırlısını bilirsin diyim :1rolleyes:

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor

iyi değilim ben canım benneyaptımki
sen nasılsın ?
niye dersen , hani öksürük için dr.a gittim ve kendi dr.um da bana antibiyotik önerdi ya , antibiyotik galiba mikrop mu temizliyor vücuttan anlamadım , geniz akıntım başladı sabahtan beri , burnum da biraz tıkalı gibi , boğazım yanıyor :çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım bi yakaladımı hastalık gitmiyo helede hamişken çok çok zor bende olmuştum hamişliğimin başlarında grip atlattım şimdi çok korkuyorum tekrar o günleri yaşıcam diye inşallah bi daha hasta felan olmadan doğururum canım inşallah atlatacaksın antibiyotik öyle yapıyo başta ama düzenli 3 gün alırsan ayağa kalkıyosun ihmal etme çabuk iyileşki bebişte iyi olsun:1hug:

iyleşemedin gitti ya starcığım bende bir hafta önce acayip grip oldum bende snizütte var hiç ilaçda kullanmadım sadece nane limon ama acayip limon yedim şükür atlattım burun için çocuk damlası kullandım nefesimi açıyordu o iyi gelmişdi

canım hiç belli olmaz arkadaşım tüp bebekle ikizleri oldu 8 sene sonra ikizler bikız bir oğlandı ikinci senede kendiliğinden hamile kaldı bu seferde ağlıyordu hamileyim diye diğer akrabamızda 10 sene sonra çocuğu oldu bebek 1 yaşına gelmeden 2. ye hamile kaldı ama neyse bizler sağa salim kucağımıza bir alalım ondan sonra bakarız artık banada diyorlar hemen ikinciyide doğur diye:1hug::CüvCüv:

dilara bende iyiyim canım bugün test sonuçlarımı aldım kan sayımı yaptırmışdım kimi yüksek kimi düşük çıkmış nedir anlamadım ama şekerimde 69 çıkmış ay sonu doktora gidicem o zaman gösteririm bide kolestrol ve idrar tahlili yaptırıcam bakalım onlar nasıl çıkıcak

kızlar herkese iyi geceler allah rahatlık versin huzur versin hepinize a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. benimde uykum geldi gelmişken yatayımmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…