2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bende terslik çıktı kızlar sanırım bu hamileliğim sonlanıcak. Bugün aklıma düştü hastaneye gidip betahcg mi tekrarlatmak istedim. İçime doğmuş herhalde. 12 gün önce 64 olan değerimin bugün 154 olduğunu gördüm. Yani bu demek oluyor ki bebeğin gelişimi durmuş.Çünkü 6 gün önce keseyi görmüştük. Önce çok üzüldüm ama budurumun bebekteki anomaliden kaynaklandığını öğrenince sevindim. En baştan ortaya çıktı hiç değilse ben çokta bağlanmadan. Yarın akşam kendi doktoruma gidicem. Bilmiyorum artık kürtajmı yapar kendiliğindenmi düşer. Sevgiler herkese :1rolleyes:[/QUOTE]

canım çok geçmiş olsun,üzüldüm gerçekten ama hayırlısı böyleymiş demekki,ilerki aylarda kalp atışlarını duyup tarama testlerinde öğrenseydin kromozomal bi bozukluk olduğunu işte o zaman zor olurdu senin için,nasıl olsa hamile kalamama gibi bi sorunun da yokmuş,canın saolsun senin canım:1hug:,tekrar geçmiş olsun,hakkında hayırlısı olsun

bademcim bhcg sonuçların çok güzel gidiyor maşallah, tüp bebek bölümünde üslupmuydun canım sen,uzun zamandır düşünüyorum bi türlü kafamda netleştiremedim,ama çok sevindim hamile olduğuna ,Allah tamamına erdirir inşallah,tüp bebek bölümündekilerle burda karşılaşmak çok güzel,hepimizin hakkında hayırlısını versin yüce rabbim

Tam üstüne bastın canım,evet ben üslubtum:1hug:

bende 25 temmuz annesiyim

Sağol canım Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin kaydirigubbakcemile5

slm kızlar......ALLAH nasıp ederse bende temmuz annesı olacagım....ınternetten hesapladıgıma gore dogum 28 temmuz gorunuyor.....su an sanırım 4 hafta 5 gunlugum.....herkese sevgıler canlar...........:1hug:a.s.

kızlar malum daha yenı hamıslerız......gundelık hayatta nelere dıkkat edıyorsunuz??????mesela merdıven ınıp cıkmak zarar verır gıbı gelıyor bana sızcede oylemı??????:sm_confused::CüvCüv:

Bende terslik çıktı kızlar sanırım bu hamileliğim sonlanıcak. Bugün aklıma düştü hastaneye gidip betahcg mi tekrarlatmak istedim. İçime doğmuş herhalde. 12 gün önce 64 olan değerimin bugün 154 olduğunu gördüm. Yani bu demek oluyor ki bebeğin gelişimi durmuş.Çünkü 6 gün önce keseyi görmüştük. Önce çok üzüldüm ama budurumun bebekteki anomaliden kaynaklandığını öğrenince sevindim. En baştan ortaya çıktı hiç değilse ben çokta bağlanmadan. Yarın akşam kendi doktoruma gidicem. Bilmiyorum artık kürtajmı yapar kendiliğindenmi düşer. Sevgiler herkese

geçmiş olsun canım allah en kısa zamanda tekrar bi bebiş versin sağlıklı bi şekilde kendine dikkat et bizide bırakma arada yaz olurmu..:teselli:a.s.

ÇOK ÜZÜLDÜM BİTANEM.NE DENİR Kİ...
HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR.HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ.ALLAH EN KISA ZAMANDA SANA YENİDEN SAĞLIKLI BİR BEBEK VERECEKTİR MERAK ETME TATLIMa.s.:1hug::a015:

günaydın arkadaşlar ben gece 4 30 da uyandım bulantı karnımdaağrı hasta gibiydim 6 ya kadar uyuyamadım üşüme titreme şimdi kahvaltımı ettim eskiden mümkün değildi 8 de kahvaltı edeyim şimdi ise uyanınca karnım oyuluyor açlıktan . benim karnım davul gibi arkadaşlar sanki 4 aylık hamileyim eşimde diyor ama kilom aynı çok şükür

kızlar ben hiç acıkmıyorum ya...
Dün doktorum yemem gerekenleri ve yememem gerekenleri söyledi.akşam saat 9 dan sonra hiçbişey yiyip içme sadece su içebilirsin dedi..
Kahve,çay,kola,gazoz ,fanta,meyvasuyu yasak listesinde.
Birde çiğ et,salam sosis vb....yeme dedi.çiğ ele çıplak elle dokunma dedi......
öğün aralarında meyve ye dedi birde.
Mutlaka 1 günde ,1 kase yoğurt,1 bardak süt,4-5 adet ceviz mutlake ye diğe yediklerinin yanında dedi.

2009 TEMMUZ AYI ANNELERİ

menekşeak............1 temmuz
hurrem_s...............2 temmuz
yeşimnur...............2 temmuz
scaarlet.................3 temmuz
swethome.............3 temmuz
bebişimm..............3 temmuz
bittertubi...............3 temmuz
ebkube.................3 temmuz
nilayyy.................4 temmuz
dilara80................4 temmuz
ahududulu.............5 temmuz
bluee....................5 temmuz
gamze:)................5 temmuz
nur_84..................6 temmuz
sibel07..................8 temmuz
aybike...................8 temmuz
babaylon................9 temmuz
nazlıbahar..............9 temmuz
serraxi...................9 temmuz
desing...................11 temmuz
ayşegül41..............12 temmuz
rosem....................13 temmuz
eyetkiner................13 temmuz
meltemkılıç.............14 temmuz
akdas.....................16 temmuz
celine07..................17 temmuz
hüzün_yılı...............17 temmuz
istiridyeyim_incimsin........21 temmuz
beyaz melek............22 temmuz
nar..........................23 temmuz
_badem_.................23 temmuz
comebaby...............25 temmuz
nnazann.................25 temmuz
ilsu.........................26 temmuz
_ASLI_..................30 temmuz
BTRKLC...................?
serapkayra...............?
asistantrus...............?
efsun_05..................?
marchandize............?

41 olduk 41 kere masallah güzel Hamilelere

kızlar aramızda öğretmen arkadaşlarımız var galiba ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ne güzel değilmi bu sene bebişlerinizle kutluyorsunuz

günaydın kızlar nasılsınız
çok sukur benım lekelenmem bıttı ayılır
hıcbır anlam veremedım bole olmasına
ılk hamılelıgımde boyle bırsey olmamıstı
neysekı bebısım ıyı rabbıme sukurler olsun :Saruboceq:
1 hafta sonra tekrar cagırdı doktor amcamız
bıde 15 gun ılıskı yasak dedı
ama ben dogurana kadar beraber olmayı dusunmuyorum
:1rolleyes:

günaydın arkadaşlar, hatırlarsınız belki günüm geçmişti sizinle paylaşmıştım, veee........ hamileyim......... bugün kan vermeye gidicem. listeye beni de ekler misiniz sat 14 Ekim. Bulantılarım da başladı, bu sabah bayağı şiddetliydi, tahminlerime göre 4 haftalık ya da biraz fazla , Allahıma şükürler olsun, bu güzel haberi paylaşmak nasip oldu sizlerle :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…