benimde lekelerim devam ediyo geçecek gibide değil ve çok kararsızım ne yapcam acaba başka bi doktora dahamı gözüksem içim içimi yiyo bi akıl verseniz kızlar ne yapayım...CADIARZU
günaydın arkadaşlar, hatırlarsınız belki günüm geçmişti sizinle paylaşmıştım, veee........ hamileyim......... bugün kan vermeye gidicem. listeye beni de ekler misiniz sat 14 Ekim. Bulantılarım da başladı, bu sabah bayağı şiddetliydi, tahminlerime göre 4 haftalık ya da biraz fazla, Allahıma şükürler olsun, bu güzel haberi paylaşmak nasip oldu sizlerle :sm_cool:
günaydın arkadaşlar, hatırlarsınız belki günüm geçmişti sizinle paylaşmıştım, veee........ hamileyim......... bugün kan vermeye gidicem. listeye beni de ekler misiniz sat 14 Ekim. Bulantılarım da başladı, bu sabah bayağı şiddetliydi, tahminlerime göre 4 haftalık ya da biraz fazla, Allahıma şükürler olsun, bu güzel haberi paylaşmak nasip oldu sizlerle :sm_cool:
ya sen hep beni bu listeden çıkarıyorsun ya valla gücüme gidiyo 6 temmuz inş ne olra ya garib oluyorum yapmayin senağlama2009 TEMMUZ AYI ANNELERİ
menekşeak............1 temmuz
derin......................1 temmuz
hurrem_s...............2 temmuz
yeşimnur...............2 temmuz
scaarlet.................3 temmuz
swethome.............3 temmuz
bebişimm..............3 temmuz
bittertubi...............3 temmuz
ebkube.................3 temmuz
nilayyy.................4 temmuz
dilara80................4 temmuz
ahududulu.............5 temmuz
bluee....................5 temmuz
gamze:)................5 temmuz
nur_84..................6 temmuz
sibel07..................8 temmuz
aybike...................8 temmuz
babaylon................9 temmuz
nazlıbahar..............9 temmuz
serraxi...................9 temmuz
desing...................11 temmuz
ayşegül41..............12 temmuz
rosem....................13 temmuz
eyetkiner................13 temmuz
meltemkılıç.............14 temmuz
akdas.....................16 temmuz
celine07..................17 temmuz
hüzün_yılı...............17 temmuz
istiridyeyim_incimsin........21 temmuz
beyaz melek............22 temmuz
nar..........................23 temmuz
_badem_.................23 temmuz
comebaby...............25 temmuz
nnazann.................25 temmuz
ilsu.........................26 temmuz
_ASLI_..................30 temmuz
BTRKLC...................?
serapkayra...............?
asistantrus...............?
efsun_05..................?
marchandize............?
aşina.......................?
42 olduk 41 kere masallah güzel Hamilelere
Hüzün yılı, beni de listeden çıkarmışsın. 6 Temmuz annesi olacaklar arasındaydım.
Gerçi bende şimdi beni listeden çıkar demek için mesaj yazacaktım. İsabet olmuş.
Cumartesi günü bebeğimi kaybettim. Allah sizlerin bebeğinizi kucağınıza almayı nasib etsin.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Hüzün yılı, beni de listeden çıkarmışsın. 6 Temmuz annesi olacaklar arasındaydım.
Gerçi bende şimdi beni listeden çıkar demek için mesaj yazacaktım. İsabet olmuş.
Cumartesi günü bebeğimi kaybettim. Allah sizlerin bebeğinizi kucağınıza almayı nasib etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?