2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

herkese iyi akşamlar
ben gözümü açamadığım için pek nete girmeye fırsat bulamadım bugün
ne güzel sohbetler edilmiş gerci ben gelince herkes gitmiş oluyor

beyaz melek hüzünyılı sizleri tekrardan tebrik ediyorum ne kadar güzel bebeklerinizi gördünüz
şu beş gün bana sanki bir yıl kadar uzun görünüyor ya birde ben görebilseydim bir oh çekecektim hayırlısı ile

offff ya
geçmiş olsun canım ya söylüyecek kelime bulamıyorum şu an ama çok üzüldüm inan

Sağol canım Allah kimseye yaşatmasın ama en azından hamile kalabildiğimi biliyorum ya o bana yetiyor. Sağlık olsun:Saruboceq: Bebekte kromozal anomali olunca vücüt otomatik olarak sonlandırıyormuş, bi yandan da seviniyorum hepimiz sağlıklı bebeklerimiz olsun isteriz Allah evlat acısıyla sınamasın kimseyi:1hug:

sefamolsun canim, gecmis olsun demeden gecemedim, insallah birdaha ki sefere kucagina alirsin bebegini canim, kendine dikkat et,icini ferah tut öpüyorum seni

Canım çok üzüldüm bitanem yaasenağlama

Üzülme canım benim Şeniz Sağlık olsun. buraya yazıp yazmamak konusunda tereddütte kaldım aslında sizi etkileyip endişelendirmekte istemedim. :1rolleyes: ama bi şekilde anlatmam gerekti. Değerlerin çok güzel artıyor maşşallah canım. :Saruboceq:

sefamolsun cok geçmıs olsun canım ınsallah rabbım en kısa zamanda saglıklı bebışler nasıp eder sana
benımde lekelenmelerım hla devam edıyo cok canım sıkkın
doktorumun verdıgı ılaçları ıctıkten sonra basladı nedense
bebek aspırını,progestan ve multıvıt ıctım neden bole oldu anlayamıyorum bı turlu

Dr önceden bana da bebe aspirinin muadili olan coraspirin vermişti.Kanama olunca coraspirin ve prednol ( kortizon ilacı) kestirdi,vajinal jelin yanına bir de günde 2 kez 50 mg lık progesteron iğnesi almaya başlayınca kanamam bir iki gün içinde kesildi..

Sağol canım.. Şeniz çok çalışıp arkanızdan gelicem :jeyyar:
canım boyle bır durumda bıle pozıtıfsın senı gercekten cok takdır ettım canım..Şeniz
dualarımız senınle ınsallah bıran once yenıden guzel haberlerını alırız canım.:Saruboceq:

sefamolsun, geçmiş olsn, herşeyde bir hayır vardır, senin sağlığın iyi oldukça gerisi gelir üzülme. eminim en yakın zamanda tekrar en sağlıklı şekilde hamile olacaksın

canım boyle bır durumda bıle pozıtıfsın senı gercekten cok takdır ettım canım..Şeniz
dualarımız senınle ınsallah bıran once yenıden guzel haberlerını alırız canım.:Saruboceq:

inşallah yarabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sefamolsun, geçmiş olsn, herşeyde bir hayır vardır, senin sağlığın iyi oldukça gerisi gelir üzülme. eminim en yakın zamanda tekrar en sağlıklı şekilde hamile olacaksın

İnşallah.. iyi dileklerin için çok teşekkürler yerimseniben . İnşallah bebişin sıkıca tutunur sana :CüvCüv:

sefamolsun gerçekten çok üzüldüm ama inş 3 ay sonra yanımızda tekrar göreceğiz seni dediğin gibi çok şükür hamile kalamama sorunun yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…