aaaa sefamolsun canımyanlışmıanladım açaba
bebeğinin gelişimi yavaş olduğu için bebeğin alınacakmı
offff yaYavaş değil canım büyük ihtimal gelişimi tamamen durmuş olduğu için ...:sm_confused:
offff ya
geçmiş olsun canım ya söylüyecek kelime bulamıyorum şu an ama çok üzüldüm inan
Yavaş değil canım büyük ihtimal gelişimi tamamen durmuş olduğu için ...:sm_confused:
canım cok gecmıs olsun.:çok üzgünüm:Yavaş değil canım büyük ihtimal gelişimi tamamen durmuş olduğu için ...:sm_confused:
Canım çok üzüldüm bitanem yaasenağlama
sefamolsun canim, gecmis olsun demeden gecemedim, insallah birdaha ki sefere kucagina alirsin bebegini canim, kendine dikkat et,icini ferah tut öpüyorum seni
canım cok gecmıs olsun.:çok üzgünüm:
acıkcası ne dıyecegımı sasırdım canım..:çok üzgünüm:
sefamolsun cok geçmıs olsun canım ınsallah rabbım en kısa zamanda saglıklı bebışler nasıp eder sana
benımde lekelenmelerım hla devam edıyo cok canım sıkkın
doktorumun verdıgı ılaçları ıctıkten sonra basladı nedense
bebek aspırını,progestan ve multıvıt ıctım neden bole oldu anlayamıyorum bı turlu
canım boyle bır durumda bıle pozıtıfsın senı gercekten cok takdır ettım canım..ŞenizSağol canım.. Şeniz çok çalışıp arkanızdan gelicem :jeyyar:
canım boyle bır durumda bıle pozıtıfsın senı gercekten cok takdır ettım canım..Şeniz
dualarımız senınle ınsallah bıran once yenıden guzel haberlerını alırız canım.:Saruboceq:
sefamolsun, geçmiş olsn, herşeyde bir hayır vardır, senin sağlığın iyi oldukça gerisi gelir üzülme. eminim en yakın zamanda tekrar en sağlıklı şekilde hamile olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?