merhaba arkadaşlar, doktordan geldim az önce keseciğimi gördüm, 10 gün sonra kalp atışlarını duyabilirmişiz, benim de sat'ım 14 Ekim.
swethome çalışmak çok zor gelecek allah yardımcımız olsun inşallah
Hüzün yılı, beni de listeden çıkarmışsın. 6 Temmuz annesi olacaklar arasındaydım.
Gerçi bende şimdi beni listeden çıkar demek için mesaj yazacaktım. İsabet olmuş.
Cumartesi günü bebeğimi kaybettim. Allah sizlerin bebeğinizi kucağınıza almayı nasib etsin.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Arkadaşlar,çok üzüldüm..senağlama İnşallah tekrar hamile kalacaksınız en kısa zamanda..kızlar beni listeden çıkarsanız iyi olucak ben bebeğimi düşürdüm ...
benim de hiç iştahım yok yemek yemek istemiyorum hiç
ama bulantım da yok belki pek yemek yemediğim içindir.
birde ben izliyorum hamile olduğumu.hem de nasıl zor geliyor biliyor musun.
sigarayı bıraktım ben öğrndiğim gün .sigara içiyorlar.
neyse diyorum.göbeğim erken çıktı kapatmaya çalışıyorum.
ve pek deanlayışlı değiller.
gidebileceğim kadar gitmem laızm..
ben mali müşavirlik stajı yapıyorum.yarım kalmaması için rapor alana kadar çalışmaya devam etmeliim.
yani her türlü hem de maddi açıdan çalışmak zorunluluğu var.
işi bırakıp evde otursam da alışamam evde oturmaya ,offf yani hem çalışmak zorundayım hem çalışmayı seviyorum.ama işyeri de azıcık anlayışlı olsa.
onalr yüünden bebeğimin kalbini duymaya gidemedim geçen hafta.
allahım yarıdmcımız olsun doğru diyrosun beyaz melek
walla ben tam bırakamadım ama fazla içmek gelmio içimden midem almıo anca günde 3 tane faln....
kızlar mehaba benim sat 16 ekim ve idrar testi yaptım çok belirgin şekilde 2, çizgi dr aradım kan tahlili yaptırmana gerek yok 4 aralıkta gel daha önce 2 düşük yaptıgım için ve günde 6 kez falan gelen k.rengi akıntılarımdan dolayı igne ve ilaç kullanıyorumakıntısı olanlar yardımcı olabilirmi
ya ben hiç hamiş gibi değilim kızlar
kafama taktım iyice ,gerçi herkes çok erken diyor ama .iştahımda malesef fazlasıyla açık:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?