2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar merhabalar cuma gitmem gerekirken doktora bugün gittim ve bebeklerimi gördüm ikizler çok mutluyum haftaya da kalp atışları için gideceğim

ne güsel ya tbrik ederim cnm bende o kdr çok istiorum ki ikiz anlatamamm.... kaçıncı haftada belli oluo ikiz olup olmadığı.....

kızlar merhabalar cuma gitmem gerekirken doktora bugün gittim ve bebeklerimi gördüm ikizler çok mutluyum haftaya da kalp atışları için gideceğim

canım gözün aydın, ooooo ne güzel ikiz, son adet tarihin neydi canım, bebekleri gördüm diyince merak ettim.

tebrikler canım ne güzel ikizlerin olacak
ikiz annesi seniiiiiiii:))) iki tane kalp atacak içinde

benim 5.haftam bu hafta dün çok az kahve akıntım gelmişti bu sabah doktorumu aradım gel baakalım dedi
ve gördük bebeklerimizi şükürler olsunki haftayada kalp atışları için gideceğiz
eşimde bende çok istiyoduk ikiz bebek
neşeli canım micro yöntemiyle hamile kaldım ben

arkadaşlar çok teşekür ederim inannın allahtan bir tane istedik ama çok istedik allahım bize iki tane verdi çok mutluyuz eşimde bende

ayyy ne kdr sevindim anlatamamm çok güsel bişi ya... bzide çok istioruz eşimle hele eşim delirio kız mı oğlanmı sence diorum 1 kız 1 oğlan dio ..... hayırlısı olsun cnmm... allah kucağına almayı nasip etsinn....

süpr ya kk da bir arkadaşım var hattabirbirimize gidip gelmişizdir kendisiyle
ona micro ile ikiz annesi şimdi allah ımıza şükürler olsun 3buçuk aylık
canım benim ya hep dinlen yat tamammı sakın yorulma:1hug:

comebaby kullanıcısından alıntı

allah kucağınada almayı nasip etsin canım çok sevindim ne güzel aramızda ikiz bekleyende var topiğimiz şenlenecek...

Bitanemmmm çok mutluyum yaaa:hooray:

msn deki haberini şimdi gördüm.sevinçten deliye döndüm.

Bu gün üstüste güzel haberler alıyoruM.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..

ÇOK MUT-LU-YUM :dance::asigim:

ALLAH İSTEYEN HER ARKADAŞIMA NASİB EDER İNŞALLAH:1hug:

arkadaşlar çok teşekür ederim inannın allahtan bir tane istedik ama çok istedik allahım bize iki tane verdi çok mutluyuz eşimde bende

MUTLULUĞUN DAİM OLSUN CANIM
allah ikisinide kucağıan sağ salim sağlıklı mutlu hayırlısı ile kucağına almayı nasip etisn.
ay ne tatlı bir şey ,
allahım hepimizi de mutlu etsin.bebek sahibi olmak siteyen ve olamayna arkadaşlarımıza da sua edelim kızlar.lütfen
hamillerin duası kabul olur muş:)))a.s.

Comebaby canım senin son adet 16 ekim değilmi?? benim son adet 16 ekim..ikimizinde aynı gün başlamadı mı tedavi? hatta aynı gün adet gördük ve 3.gün başladı tedavimiz..yanlış mı hatırlıyorum??benneyaptımki

slm kızlar pcsi bayadır acmamısdım yeni haberlerle karsılastım demek ikizlerimiz bile var.comebaby cok sevindim teprik ederim.ikiz olması ne güzel bi duygudur.saglıklı bişekilde Allah kucagına almayıda nasip etsin..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…