2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

cnm bende de var kahverengi akıntı ama normal diolar bnm günde 1 damla 2 damla gelio çarşamba gün doktora gitcem sorcam bakalım ne dicek o zmn senide bilgilendiririmmm...

dr normal diyor yat dinlen diyo kahverengi kan eski kan dedi kırmızı gelirse ara dedi 4 kere aradım önce gelmene gerek yok dedi

saol canım benim senden fazla Allah hakkımızda hayırlısını versin içtim ilacın yan rtkisi ara kanama diyor ondanmı acaba

dr normal diyor yat dinlen diyo kahverengi kan eski kan dedi kırmızı gelirse ara dedi 4 kere aradım önce gelmene gerek yok dedi

aynı tarihte doğuracaz kaydirigubbakcemile5 3 kişi olduk ben daha dr gitmedim dr gidenlere acaba doktor hiç uyardımı maydanoz nane adaçayı soğan düşüğe sebep oluyormuş diye duyudm acaba doğrumu ben yememeyeçalışırorum

walla bende tam bilmiorum inşallah çarşamba günü öğrencem bu kahverengi akıntıyı dr.iğne verio diolar ama bilemiorumm.... ama genelde çok oluo böle kahverengi akıntı bende adet bitincede oluodu....

kızlar lütfen birbirimizin belirtilerine takılmayalım...
her bireyin hamilelii farklı dün doktorum öyle dedi. bazı insan vardır hamileliğini 9 ay felaketler içinde geçirir.mide bulantısı...vs.hatta 9 ay kımıldamadan yatan da var dedi.ama kimisi hamile bile olduğunu anlamaz.ne mide bulantısı ne sıkıntı..sonuçta her ikisi de hamiledir ve ikisi de bebeğini sağlıkla dünyaya getirir.
hamilelikte verdiğimiz tepkile tamamen bizim bünyemizle ilgiliymiş.bebeğin sağlığıyla hiç alakası yokmuş.
bir kadın 2 kez anne olur mesela aynı kadının bile iki gebeliği birbiriyle aynı olmaz dedi..
o yüzdenpek belirtilere takılmayın.dua edelim ki sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza

bencede yememeliyiz dr bişey demedi ama bunları daha önce duymuştum belirtilerin nasıl peki

bencede yememeliyiz dr bişey demedi ama bunları daha önce duymuştum belirtilerin nasıl peki

ewt beyaz melekte demiş herkesin farklı oluyor hatta benim ikinci bebeğim bu ilkinden çok farklı ilki hemen kendini belli etti ve mide bulantu kusma vardı bu hamilelikte bulantı sabahları yeni yeni başladı günüm daha geçmeden kokulara hassalaştım saş kasığımda ağrı var o tarafa yatamoyorum bile birde limooon kokusu ve kendisi yemek istiyorum tatlıyla aram hiiç yok

ya ben hiç hamiş gibi değilim kızlar
kafama taktım iyice ,gerçi herkes çok erken diyor ama .iştahımda malesef fazlasıyla açık:)))

canım masallah de bende gecen haftaya kadar öyleydim sadece bir bas dönmesi vardı ama bu hafta hafifte olsa bulantılarım basladı inş sen hep böyle rahat gecirirsin cnm kimseye sölemede nazar değmesin:1hug:

kızlar sizin ağrılarınız geçti mi? benim devam ediyor ara ara oluyor, ağrıların olması normal değil mi?

son adet tarihi yazarsan hesaplarız canım...yerimseniben
saol bir tanem son adet tarihim 17 ekimdi Şeniz
saol ilsucum teşekkür ederim:1hug: a.s.
kızlar sizin ağrılarınız geçti mi? benim devam ediyor ara ara oluyor, ağrıların olması normal değil mi?

ya benim hiç şikeyetim yok neredeyse ne akıntım var ne mide bulantısı ne aşırı kasık ağrısı(çok hafif var) nede gaz
neden böyle kızlar benim kafam karıştı herşey normaldir demi
çarşamba ilk kontrolüme gidecem çok heyecanlıyım:CüvCüv:

bu arada herkese merhaba anniş adayları:CüvCüv: :ecrin_bebek:

canlarım bir de doktor bana folikplus yazdı, günde 2 kere almam gerektiğini söyledi, 3 ay boyunca kullanmam gerekiyormuş, siz de alıyor musunuz, 2 defa almak çok değil değil mi?

canlarım bir de doktor bana folikplus yazdı, günde 2 kere almam gerektiğini söyledi, 3 ay boyunca kullanmam gerekiyormuş, siz de alıyor musunuz, 2 defa almak çok değil değil mi?

banada yazdı cnm ben günde 3 tane alıorum fazla diil... banada çok gelmişti ama folibol 1 tane folıc plus günde 3 tane kullanılıomuşş....:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…