kızlar mehaba benim sat 16 ekim ve idrar testi yaptım çok belirgin şekilde 2, çizgi dr aradım kan tahlili yaptırmana gerek yok 4 aralıkta gel daha önce 2 düşük yaptıgım için ve günde 6 kez falan gelen k.rengi akıntılarımdan dolayı igne ve ilaç kullanıyorumakıntısı olanlar yardımcı olabilirmi
dr normal diyor yat dinlen diyo kahverengi kan eski kan dedi kırmızı gelirse ara dedi 4 kere aradım önce gelmene gerek yok dedi
aynı tarihte doğuracaz kaydirigubbakcemile5 3 kişi olduk ben daha dr gitmedim dr gidenlere acaba doktor hiç uyardımı maydanoz nane adaçayı soğan düşüğe sebep oluyormuş diye duyudm acaba doğrumu ben yememeyeçalışırorum
bencede yememeliyiz dr bişey demedi ama bunları daha önce duymuştum belirtilerin nasıl peki
ya ben hiç hamiş gibi değilim kızlar
kafama taktım iyice ,gerçi herkes çok erken diyor ama .iştahımda malesef fazlasıyla açık:)))
saol bir tanem son adet tarihim 17 ekimdi Şenizson adet tarihi yazarsan hesaplarız canım...yerimseniben
saol ilsucum teşekkür ederim:1hug: a.s.neşeli canım aramıza hoşgeldin
hüzüyılı çok tebrik ederim senide canım bi tasla iki kuş vurdun:)) kesenide kalp atışını da ayni gün gördün .lekelenme için biliosun çoğu arkadasımız yasıyor dr un verdiği ilacları kullan gerisi Alalhın takdiri zaten.
kızlar sizin ağrılarınız geçti mi? benim devam ediyor ara ara oluyor, ağrıların olması normal değil mi?
hele şükür olmuşş siz bu tosuncuğu naparsınız benim olsa ısırırdım o kollarını
canlarım bir de doktor bana folikplus yazdı, günde 2 kere almam gerektiğini söyledi, 3 ay boyunca kullanmam gerekiyormuş, siz de alıyor musunuz, 2 defa almak çok değil değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?