2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canim demir hapi bulanti yapar diye duymustum. mesela benim 1 hafta bulantim oldu. daha sonra bir sebepten multivitaminimi degistirdim.sonra kalmadi anladim ki bulantim vitamindenmis.

gerinmekle bir sey olmaz canim. merak etme. o baska bir seydendir ama hamilelikle ilgili degildir. bebek oyle saglam yerde ki. kac kat korumasi var etrafinda. su dolu her yani. plesenta da saglam. agri sizi oluyor bazen. zaten randevun varmis bakarsiniz iyice.

Eklentiler

• $Kayıt075.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
sibelcim maşallah seninde göbiş bayağı büyümüş,allah nazarlardan saklasın,göbişerimiz bu kadar tatlı bebişlerimizi düşünemiyorum

kızlar buda benim göbüşüm

buda benim göbiş :)

bakin bu da benim gobisim.ah icinde ne oldugunu bir de bilebilsem. iki kucuk tepecik:) ama su anda gece ve ici dolu sis.

bir sabah cekeyim koyayim.

Son düzenleme:
KİBELECİM MASALLAH GÖBÜŞÜNEDE BEBİŞİNE VE SANA
BÜYÜMÜYOR DİYORDUN BİRDEN TAVAN YAPMIŞ SENİNKİ sırnaşık şey

Kıslar günaydın
Derincim,Demresu,Sibel04, Kibele harikasınız valla 41 kere maşallah hepinize 4. aydan sonra artık göbişlerin büyümesi durmaz hepimiz kocaman olucaz tabi zevkle dimi:lepi::lepi:

derin cnm maşalah göbüşüne dahada büyütürüz inşallah göbüşleri
sağol canım inşallah dahada büyüyecekler

Derincim gobusun cok tatli cikmis masallah.
kibele canım çok sağol
bu arada derincim göbeşin maşallah allah nazarlardan korusun.hamilelik çok yakışmış.
amin canım hepimizi inşallah

derincim masallah seninkine de çok fazla çıkmamış seninkide
baya boylusun buarada sen :)
evet ilsucum daha 10 gündür çıktı iç karnım geniş birazda göbeğim vardı zaten evet boyumda çok uzun 1 76 canım
Kıslar günaydın
Derincim,Demresu,Sibel04, Kibele harikasınız valla 41 kere maşallah hepinize 4. aydan sonra artık göbişlerin büyümesi durmaz hepimiz kocaman olucaz tabi zevkle dimi:lepi::lepi:
gaydın sağıl canım
CANIM MAŞALLAH SANA ÇOK TATLI Bİ HAMİLE OLMUŞSUNkaydirigubbakcemile5
ALLAH NAZARDAN KORUSUN SENİ VE KIZINI İNŞALLAH

melkcim çok sağol canım allah hepimizi ve minicik bebişlerimizi korusun inşallah:Saruboceq::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…