meraba kızlar yarın saat 15:00 te dr ile randevum var.İnş bebişim iyidir. Sabah yataktan kalkarken biran hamile olduğumu unuttum şöyle bir gerildim ve sabahtan bu yana sancım var inş bişey olmamıştır.Bakalım yarın dr durumunu söyler hemde vitamin hiç alamıyorum kızacak ama onu da dile getireceğim bilmiyorum sizde de vitaminler mide bulantısı yapıyormu bende yatağa düşürüyor. almadığım zaman çok iyiyim.Ama vitamin aldığımda ne kadar hastalık varsa çekiyorum....
canim demir hapi bulanti yapar diye duymustum. mesela benim 1 hafta bulantim oldu. daha sonra bir sebepten multivitaminimi degistirdim.sonra kalmadi anladim ki bulantim vitamindenmis.
gerinmekle bir sey olmaz canim. merak etme. o baska bir seydendir ama hamilelikle ilgili degildir. bebek oyle saglam yerde ki. kac kat korumasi var etrafinda. su dolu her yani. plesenta da saglam. agri sizi oluyor bazen. zaten randevun varmis bakarsiniz iyice.
inş canım bana dr elevit vermişti hala öylece duruyor.Verdiğin bilgiler az da olsa rahatlattı sağol canım. bu arada aramızda sadece 1 gün var.bende göbişi ekledim baktım herkes ekliyor.bende kıskandım.Ama gece ceple çekim sadece bu kadar oluyor.hihoyyyt
kızlar buda benim göbüşüm
buda benim göbiş :)
canim demir hapi bulanti yapar diye duymustum. mesela benim 1 hafta bulantim oldu. daha sonra bir sebepten multivitaminimi degistirdim.sonra kalmadi anladim ki bulantim vitamindenmis.
gerinmekle bir sey olmaz canim. merak etme. o baska bir seydendir ama hamilelikle ilgili degildir. bebek oyle saglam yerde ki. kac kat korumasi var etrafinda. su dolu her yani. plesenta da saglam. agri sizi oluyor bazen. zaten randevun varmis bakarsiniz iyice.
inş canım bana dr elevit vermişti hala öylece duruyor.Verdiğin bilgiler az da olsa rahatlattı sağol canım. bu arada aramızda sadece 1 gün var.bende göbişi ekledim baktım herkes ekliyor.bende kıskandım.Ama gece ceple çekim sadece bu kadar oluyor.hihoyyyt
kızlar göbüşleriniz harika maşallah allah nazarlardan korusun dahada büyütün inş
amin sağol canım allah hepimizin göbişlerini nazarlardan saklasın.sibelcim maşallah seninde göbiş bayağı büyümüş,allah nazarlardan saklasın,göbişerimiz bu kadar tatlı bebişlerimizi düşünemiyorum
Canim gobisine masallah.
kızlar buda benim göbüşüm
sağol canım inşallah dahada büyüyeceklerderin cnm maşalah göbüşüne dahada büyütürüz inşallah göbüşleri
kızlar maşallah size. bebişlerinize göbüşlerinize size nazar değmesin inşçok tatlısınız ya
sağol bitanem temmuz anneleri olarak hepimiz çok tatlıyız canım
canım çok çok geçmiş olsun ama sıkıntı stres yapma kendine doktorunun dediğini baz al şimdilik ve ferah tutmaya çalış kalbini. inş hiçbirşey olmamıştır bebişine ve olmaz da bundan sonra. sağlıkla alırsın inş bebişini kucağına.
kibele canım çok sağolDerincim gobusun cok tatli cikmis masallah.
amin canım hepimizi inşallahbu arada derincim göbeşin maşallah allah nazarlardan korusun.hamilelik çok yakışmış.
kızlar göbüşleriniz harika maşallah allah nazarlardan korusun dahada büyütün inş
hepimizi allah korusun nazarlardan kötülüklerden allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
evet ilsucum daha 10 gündür çıktı iç karnım geniş birazda göbeğim vardı zaten evet boyumda çok uzun 1 76 canımderincim masallah seninkine de çok fazla çıkmamış seninkide
baya boylusun buarada sen :)
gaydın sağıl canımKıslar günaydın
Derincim,Demresu,Sibel04, Kibele harikasınız valla 41 kere maşallah hepinize 4. aydan sonra artık göbişlerin büyümesi durmaz hepimiz kocaman olucaz tabi zevkle dimi:lepi::lepi:
CANIM MAŞALLAH SANA ÇOK TATLI Bİ HAMİLE OLMUŞSUNkaydirigubbakcemile5
ALLAH NAZARDAN KORUSUN SENİ VE KIZINI İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?