2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

[ı]herkeze günaydın,,,,
bu gün daha iyiyim..ama akşam çok korktum....
Annemlerdeydik akşam gider gitmez biraz uzandım bi bardak süt içtim...
Annem çok üzüldü........çok zayıflamışsın hiç kilo almamışsın dedi...
Beebek küçücük doğcak zor bakçaksın yemek ye falan dedi ama canım bişey yemek istemedi...........
Sonra alt komşuya indik annemlerin ap.süperdir çok iyi dostlukları var...
H.ablamız da hamileymiş 16 haftalıkmış oda.........
Onu bir gördüm şok oldum........kocamandı göbüşü çok iyi gözüküyordu.........
Diyer tüm komşular bana senin hiç belli değil çok zayıfsın hiç kilo almamışsın popon elin ayağın incecik biraz göbğin var dediler.bak h....ablanın kocaman 6 kilo almış dediler..............çok üzüldüm resmen boğuldum.............zaten rahatsızdım............
Içim çok kötü oldu..........ve ben kilo vermişim 800 gram kadar....
çok tedirginim şimdi..............[/ı]

Derinim maşallah
çok tatlısın allah anzardan kem gözden korusun.
Uzun saç sana yakışacak:)))))
canım tekrar maşallah süphanallah diyorum.

Günaydın bu arada herkese.
Bütün annelere ve bebeklere maşallah.
Benim minik kızım dünden bu yana oynamıyor neden acaba :?

YAPTIKLARI KEK,PASTA VE DİĞER HAMURİŞLERİNİ YEMEDİM DİYE KIZDILAR BANA BEBEĞİN HAMURİŞİNE DE İHTİYACI VARMIŞ............:1no2:
OFF ÇOK GERİLDİM YA...............
SEBZE MEYVEYLE ÇOCUK GELİŞMEZMİŞ FALAN DA FİLAN HEPSİ DOKTOR GİBİYDİ.........
BANA SAKIN SEZERYAN YAPMA
NORMAL YAP.SEZERYAN YAPANLAR HOŞUNA HİÇ DOĞUM YAPTIM DEMESİNLER O SAYILMAZ DİYORLAR..........
YOK BEN HER HAFTA DOKTORA NİYE GİDİYORMUŞUM RADYASYON YAYIYIRMUŞ USG ZARARLIMIŞ BEBEĞE................................
HAYIR O SES DALGASIYLA ÇALIŞIYO DİYORUM BENİ TAKMIYORLAR...............
ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK GERİLDİM AKŞAM...
HİÇBİRİNE İNANMADIM TAKMADIM TABİ AMA YİNE DE SİNİR OLDUM İŞTE

bitanem çok sağol canım evet canım saçlarım bayağı uzadı ama herkes kestirme diye diye kestirmeye korkuyorum saçımında boyası geldi ama drum izin vermiyor artık napalım inşallah bebek mevlüdümüze yaptırırız cxanım

canım heralde uyuyordur evham yapma benimkide bazen hiç hissedemiyorum bazende sürekli alıştım artık Şeniza.s.

haa bide tutturdular bu bebek kız değil fazla hazırlanmayın.............
doğumda size sürpriz yapabilir.........
bitanesi diyoi bu kesin erkek...............
ayy şok oldum yok kesin kız 4 boyutlu renkli.................de bakıldı desemde vız geliyor.....
utanmasalar doktora gitme gel biz seni doğurturuz doktor da kim dicekler............
yok kızı olacak insan çirkinleşirmiz eli ayağı kalçası şişermiş..........
yok karnı yuvarlak olurmuş.............
ayyy tamam susutum tıp....
kusura bakmayın sabah sabah sizi de bu mesajlarla boğdum ama içim çok kararmıştı

CANIM KG İLE ÖLÇÜLMÜYOR Kİ SAĞLIK.
HEM SEN O KADAR DİKKAT EDİYORSUN Kİ,
KG ALMAMAK İÇİN BENİM SENDEN ANLADIĞIM SEN ANCAK TEK VUCUDA YETECEK VE BEBEĞE BESELNEMEİSNE YETECEK BİR KALORİ AYARLAMIŞSIN DIŞINA PEK ÇIKMIYORSUN.KG ALMAMAN NORMAL VERMENDE NORMAL
ZATEN VUCUD ENERJİ HARCIYOR BBEĞİMİZ DE BİZEN ENERJİ ALIYOR.
SEN AZICIK FAZLA YEMEYE BAŞLARSAN MERAK ETME KG ALIRISN AMA ÖENMLİ OLAN BEBEĞİNİN İYİ DURUMD AOLMASI.
DOKTORUNDA ÖYLE DİYORMUŞ ZATEN SEN BOŞUNA CANINI SIKIYORUN.
BEN DE
6 KG ALDIM İLK GÜNDEN BU YANA AMA HİÇ TASA ETMİYORUM CANIM ÇİKOLATA İSTERSE YİYİYORUM AMA İLLA BİR ŞEY YEMEK İSTERSEM DE MEYVE İLE GEÇİŞTİRYORUM.YEDİĞİM MEYVENİN SAYISI BELLİ DEĞİL AKŞAM SABAH.
CANIM MAKARNA İSTERSE MAKARNA BALIK SİTERSEBELIK YİYORUM .PORİSİYON DA ÖLÇMÜYORUM.
ZATEN AKŞAMA KADAR İNAN YORULUYORUMÇ
İŞYERİNDE VE YOLLARDA MALUM İSTANBUL YOLLARI. BİR DE STRES YAPIP YEMEK KONUSUNDA GERMİYORUM KENDİMİ EN FAZLA ŞİŞKO BİR ANNE OLUURM:))))))))))
SAĞLIKLI OLSUN DA BEBEĞİM.
SEN DEKAMA ALDIN YADA VERİDN DİYE ÖNEMLİ OLAN BEBKELRİN SAĞLIĞI VE BİİZM ONALRI BESLEYECEK BÜYÜTECEK BÜNYEYE SAHİP OLMAMIZ.
a.s.

günaydın melekçim sen takma kafana böle şeyleri sebze yemenin neresi zararlı bilinçli besleniyorsun hem kilo almamış gibi gözüksende senin yediklerin direk bebeğe gidiyo çok yiyenlerin bebeğeme gidiyor sanki hepsi birazıda anneye kalıor boşver sen böle şeyleri

Melekcim bebeğin sağlığı senin aldığın kiloyla bağdaşmaz. Kontrollerde sonuçta bebeğin iyi gelişmiş sağlıklı görünüyor .çok takılma derim ben .

Derincim bende balıkesirliyim ama ankarada oturuyorum.böyle hemşehrimi görünce de dayanamıyorum.bebişin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah güle güle büyüt kızını

Hamur işlerinin bebeğe artı bir faydası yoktur sadece bizim şişmemizi sağlar .
Yine de sen çok fazla kısıtlama kendini canının istediği şeylerden ye muhakkak

sağol swethome ya..........içime sıkıntı girdi valla...........
ya bebeğim 15-6 iken 143 gramdı yani haftasıyla uyumlu resimlerini de gördünüz maşallah heryeri tam ve sağlıklı tüm testlerim iyi çıktı herşey yolunda çok şükür...........
kendime kilo almamın ne faydası var anlamadım gitti..........
ben zaten yapım gereği zayıfım zayıftım ve kilom çok uzun yıllardır sabit kalıyır...
bekarken sürekli 48 kilo civarındaydın evlendim 51-52 kiloyu aşmadım...
şimdi 53 ile hamile kaldım 54 oldum dün tartıldım 53,200 e inmişim........

günaydın arkadaşlarr yağmurlu bi güne uyandık oğluşumlaa...

beyaz melek canım sen ne takıyosun bunları boşver cnm. banada kız diye tutturdular hatta aralarında iddiaya girdiler ben gülüyorum sadece dr um emin bende eminim herkesin belirtisi farklı olur cnm takma kafana üzme güzel kızını tatlı canını...

Beyaz Melek canım boşver takma kafana söylenenleri doktoruna danışıyorsun sonuçta ama bence kilo kaybını doktoruna sor sonuçta hamilelikte en az 10-12 kg alman gerekiyor öyle değilmi sen bizlerden daha fazla araştırıyorsun bu olayı daha iyi bilirsin acaba farkında olmadan dahamı az yemeğe başladın bebek beslenir ondan korkma ama senin depolarından beslenir sen güçsüz kalırsın bu sefer. Bebek annenin saçından tırnağından bile vitamin alıyormuş sen güçten kuvvetten düşersin canım doktoruna sor sen kilo durumunu normal diyorsa kafanda rahatlar..
Onların diğer söylediklerinide boşver canımcım kafa salla geç hayatta değiştiremezsin fikirlerini o yüzden strese girme boşu boşuna canım rahat ol ki öyküde huzurlu olsun yerimseniben

ama gerçekten canım istemiyo istese yerim.çünkü ben çabuk kilo verebilen biriyim....
sadece tek amacım bebeğe yönelik beslenme...........
pasta börek kek................bunların besin değeri ne bana ne faydası var...beni geç bebeğe..........
benim amcamın kızı 30 kilo aldı hamileliğinde herkez aa maşallah çok iyi dedi.............
bebek 1,950 gram doğdu..............ee bunun neresi iyi 28 kilo kendine almış..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…