2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar az once teyzemle kavga ettım benı ne zaman gorse ay nekar sısmıs karnın gobegın kocaman olmus dıyo kendı kızıda hamıle ama onun hıc gobegı yokmus bı kere olsun masallah demıyosenağlama
teyze masallah desene nazar deydırıceksın dedım ben nazar deysın dıye demıyorum öle dıyo
sınırden öldumkötükedihüso
ananeme dedım bırdaha bu burdayken buraya adım bıle atmam haberın olsun dedım yan tarafımızda oturuyo ananem
ne kadar fesat ya nefret edıyorum böle ınsanlardan kendı teyzemden bıle

İyi akşamlar güzel anneler yarın güzel bi günde yine görüşmek ümidiyle,ay haber spikerleri gibi konuştum :) Hadi öptüm sizi

oyyy arkadaşım maşalllah sana çok tatlısın çok güzel bir anne olcaksın inşallah.

derın canım masallah göbusune cok seker allah nazarlardan saklasın:asigim:

kızlar valla aradım göbişler topiğini bulamadım,özendim derincim senden bende koycam.

çok sağolun kızlar çiçek merak etme güzelim benimde daha 10 gündür belli oluyor bende üzülüyordum niye çıkmadı daha diye Şeniza.s.

cm mehtap hanımmı dedi ,korkma cnm o dediyse güven ona ama için rahat etsin başkasınada görün geçmiş olsun bu arada ilk kez duydum bi araştırıyim.

evet canım.mehtap hanım dedi.dün akşam aradım tekrar.korkma.sizin bebeğin her tarafı oluşmuş artık bundan sonra birşey olmaz dedi.ama çok korktum

doktora gittim.ama gittiüim doktor ben gebelikle ilgilenmiyorum.benim asıl ilgilendğim bölüm kanser dedi.bende bakarım ama bu işin uzmanları var dedi.bize 2 doktor önerdi.tekini aradı çok yoğunmuş.haftaya dedi.o zamana kadar bekliyemem.diğerini aradık randevu aldık.yarın 16:15 de.adam zaten birşey olduysa olmuştur.dedi ya.dün akşamdan beir ağlıyorum.çok korkuyorum.ama mehtap hanım birşey yok dedi.bak ayağıyla itiyor filan dedi ay ne bilim gözüm çok korktu.ya daha sonra olursa.

ya cnm üzme kendini olumlu düşün ne olur bebeğinide üzme allahın izniyle sağ salim doğucak bebeklerimiz

ah canim ya kendini bosu bosuna helak ediyorsun. ya ben gercekten anlamiyorum. hamilelikte biraz gpzu kapali olmak lazim geldigini anladim. gormeyeceksin bilmeyeceksin duymayacaksin.

beynin sakin olacak, hersey yolunda bilecek ve hersey yolunda olacak.

ne diye internetten bakip kendi kendini panik yaparsin gercekten uzuldum yani. bir sey cikmayacak emin ol. bebis saglam. oglusun saglam saglam sana geliyor.

internet kara haber gibi. hersyein kotusunu yaziyor. cidden. su da olabilir bu da olabilir. ama hicbiri olmuyor.

Lutfen bir daha uc maymunu oyna ve doktoruna guven. adam sana yalan soyleyecek degil/ oyle olsa senden once heyecanlanir.

kızlar buda benim göbüşüm

buda benim göbiş :)

kızlar maşallah size. bebişlerinize göbüşlerinize size nazar değmesin inş çok tatlısınız ya

canım çok çok geçmiş olsun ama sıkıntı stres yapma kendine doktorunun dediğini baz al şimdilik ve ferah tutmaya çalış kalbini. inş hiçbirşey olmamıştır bebişine ve olmaz da bundan sonra. sağlıkla alırsın inş bebişini kucağına.

meraba kızlar yarın saat 15:00 te dr ile randevum var.İnş bebişim iyidir. Sabah yataktan kalkarken biran hamile olduğumu unuttum şöyle bir gerildim ve sabahtan bu yana sancım var inş bişey olmamıştır.Bakalım yarın dr durumunu söyler hemde vitamin hiç alamıyorum kızacak ama onu da dile getireceğim bilmiyorum sizde de vitaminler mide bulantısı yapıyormu bende yatağa düşürüyor. almadığım zaman çok iyiyim.Ama vitamin aldığımda ne kadar hastalık varsa çekiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…