demresu masallah canım göbusun ve fızıgın benımkıyle aynı kendımı gordum bı an:asigim:
buda benim göbiş :)
canım benim göbüş aynıdır da fizik deyince senin 10 kilo daha genişlemiş halinim sanırım ama gönül gözüyle çok kilolu görünmediğime sevindim Şeniz
e işte dedim ya 10 kilo ekle 73 üm bende :) diğer topikten bakıp kilona öyle yazdım :)
oyyy arkadaşım maşalllah sana çok tatlısın çok güzel bir anne olcaksın inşallah.
derın canım masallah göbusune cok seker allah nazarlardan saklasın:asigim:
kızlar valla aradım göbişler topiğini bulamadım,özendim derincim senden bende koycam.
Maşallah derin göbüşüne ya ne tatlı olmuşsun. Aramızda 7 gün bile yok ama göbüşün gayet iyi durumda canım.Benimkide çok yemişimde öyle çıkmış gibi duruyo ya :) .Büyütücem bende büyütücem :1rolleyes:
cm mehtap hanımmı dedi ,korkma cnm o dediyse güven ona ama için rahat etsin başkasınada görün geçmiş olsun bu arada ilk kez duydum bi araştırıyim.
derincim süpersin canımmmmmmmm
doktora gittim.ama gittiüim doktor ben gebelikle ilgilenmiyorum.benim asıl ilgilendğim bölüm kanser dedi.bende bakarım ama bu işin uzmanları var dedi.bize 2 doktor önerdi.tekini aradı çok yoğunmuş.haftaya dedi.o zamana kadar bekliyemem.diğerini aradık randevu aldık.yarın 16:15 de.adam zaten birşey olduysa olmuştur.dedi ya.dün akşamdan beir ağlıyorum.çok korkuyorum.ama mehtap hanım birşey yok dedi.bak ayağıyla itiyor filan dedi ay ne bilim gözüm çok korktu.ya daha sonra olursa.
doktora gittim.ama gittiüim doktor ben gebelikle ilgilenmiyorum.benim asıl ilgilendğim bölüm kanser dedi.bende bakarım ama bu işin uzmanları var dedi.bize 2 doktor önerdi.tekini aradı çok yoğunmuş.haftaya dedi.o zamana kadar bekliyemem.diğerini aradık randevu aldık.yarın 16:15 de.adam zaten birşey olduysa olmuştur.dedi ya.dün akşamdan beir ağlıyorum.çok korkuyorum.ama mehtap hanım birşey yok dedi.bak ayağıyla itiyor filan dedi ay ne bilim gözüm çok korktu.ya daha sonra olursa.
kızlar buda benim göbüşüm
kızlar buda benim göbüşüm
buda benim göbiş :)
canım çok çok geçmiş olsun ama sıkıntı stres yapma kendine doktorunun dediğini baz al şimdilik ve ferah tutmaya çalış kalbini. inş hiçbirşey olmamıştır bebişine ve olmaz da bundan sonra. sağlıkla alırsın inş bebişini kucağına.doktora gittim.ama gittiüim doktor ben gebelikle ilgilenmiyorum.benim asıl ilgilendğim bölüm kanser dedi.bende bakarım ama bu işin uzmanları var dedi.bize 2 doktor önerdi.tekini aradı çok yoğunmuş.haftaya dedi.o zamana kadar bekliyemem.diğerini aradık randevu aldık.yarın 16:15 de.adam zaten birşey olduysa olmuştur.dedi ya.dün akşamdan beir ağlıyorum.çok korkuyorum.ama mehtap hanım birşey yok dedi.bak ayağıyla itiyor filan dedi ay ne bilim gözüm çok korktu.ya daha sonra olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?