[COLOR="purple"
canım çok sevindim tebrik ediyorum paşamızı ve cici annesinia.s.[/COLOR][/FONT][/B]
QUOTE=BEYAZ MELEK;5369225][b]bebişim tebrik ederim tatlım........sağlıkla kuccağına almanı dilerim oğlunu..çok sevindim iyi haberlerini aldığıma[/b][/QUOTE]
[B]cok tsk ederım arkaslar sagolun :))butun bebeklerımızemasllah dıyoruma.s.[/B]
[quote="Rosem, post: 5369495"]kıslar bu arada benım gobek delıgım kocaman olmus.delikafadulden
sızınkıde oylemı acaba?
kız benim oğlumda ultrasonda ağzını açıp kapatıyodu o anı unutamıyorum ya,şimdi benimkide mi babasına çekmiştir acep,babasıda bazen uyurken sanki bişeyler yiyomuş gibi ağzını oynatıyoda :)))) ay çok gülüyorum onun o haline bigün bi salatalık falan tıksam nasıl olur acaba yiyomuş uyurken :dance:.Aman boğulmasında kocacım allah korusun
ben bu bilginin olduğu yazıyı okuyuncaya kadar sadece yemek ve wc için kalkıyordum da
sanırım ruhum miskin anacım naaapiiiim kaydirigubbakcemile3
e boncuğum da bana çekecek galiba , ben hep miskinliği için babasına çekmiş derdim , şimdi düşünüyorum da ne zaman gitsek kontrole bağdaş kurmuş elleriyle felan oynuyor böceğimmmm :asigim:
hay Allah iyiliiiiini versin nasıl güldürdün beni tam çıkarken :roflol: :roflol: :roflol:
deneme bence kaydirigubbakcemile3
ben de ençok oğluşumun ayak başparmağını benzettim babasına , bu kadar olur dedim hatta kaydirigubbakcemile3
benim maymunum da ağzını açıp kapatıyorduuuu :asigim:
bakalım bu ctesi neler yapacak :1rolleyes:
ben çıktım artıkın
Şeniz çiçekimmmmm
kızlar gezmeğe gittim bugün az önce geldim insanın aklı burda klıyor üstümü çıkarmadan oturdum hemen bugün ben nazar olmazsam iyidir nazardan konuşulmuş bugün ilk defa hamile bluzu giydim kırmızı birde makyaj filan yaptım karnımda bayağı bir çıkmış bu arada ayyy hamilelik ne kadar yakışmış işte kızda çirkinleşir insan derlr sen dahada güzelleşmişsin bir daha en iyisi süslenmiyeyim bari bi nazar boncuğu alayım takayım üstümüde değiştirmiyorum eşim görsün gelince akşam arkadaşım kot jile getirdi hediye giydim adam bayıldı ağlayacaktı nerdeyse
canım asla demode olmayacak isimlerden elif de fakat benim bildiğim elif adı çok ağır bir ad ve tek başına koymamak gerekiyor diye duymuştum
benim tanıdığım çok elif var ve çok fazla yıldızları düşük oluyor yanında nazar olan biri olsa ona da geçiyor istersen yanına başka bir isim daha bul derim ben yinede sen bilirsin :sm_confused:Şeniz
bende zeynep adına bayılıyorum ama erkek kardeşim oldum olası kızım olursa zeynep koyacağım dediği için ben koyamadım -tatlicadiarzu-
ben de elif koymak isterdim ama eşim hiiiç hoşlanmıyormuş:uhm: elif ilk tek dosdoğru anlamlarına falan geliyor sanırım. bi de Allah'ı simgeliyor belki ondan ağır geliyordur bebeklere.
zeynep ismine de bizimkiler bayılıyorlar. ablam da abim de kızlarına zeynep ismini koydu 4 ay araları var yeğenlerimindelikafadulden
kıslar bu arada benım gobek delıgım kocaman olmus.delikafadulden
sızınkıde oylemı acaba?
benimki de büyümüş. sen deyince fark ettimdelikafadulden
bebişim tebrik ederim oğluşunu. sağlıkla kavuşursunuz inş.
canım cok tsk edrım :))sagol.:1hug:
ben bu bilginin olduğu yazıyı okuyuncaya kadar sadece yemek ve wc için kalkıyordum da
sanırım ruhum miskin anacım naaapiiiim kaydirigubbakcemile3
e boncuğum da bana çekecek galiba , ben hep miskinliği için babasına çekmiş derdim , şimdi düşünüyorum da ne zaman gitsek kontrole bağdaş kurmuş elleriyle felan oynuyor böceğimmmm :asigim:
kıslar bu arada benım gobek delıgım kocaman olmus.delikafadulden
sızınkıde oylemı acaba?
aynenn bundan önceki 4 hamileliğimde yattığım yerden kalmıyordum bişey olcak diye inanın evim dubleks di ikinci katını 1 ay görmedim o kadar yanii olacak olduktan sonra oluyoo yanii ..... senağlama
neyse bunalım takılıp oğlumu üzmeyeyim kıyamammmmm ben onaa maşallah walla maşallah bebişlerimizee
kızlar buda benim göbüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?