2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben çıkıyorum , çok oturdum bugün burada , belim ağrıdı galiba dinleneyim biraz yerimseniben
görüşürüz ilerleyen saatlerde ..
bugün avrupa yakasının yeni bölümü var hihoyyyt .. ama bundan sonra nasıl olacak acaba .. tahsin amcamız yok artık benneyaptımki

ayy maşallah bi paşa daha geliyooorrrr

QUOTE=star_dust;5369150]canımmmmmmmm bebişimmmmmmmmmmm çok sevindim artık öğrenebidiğineeee Şeniz
yaşasın oğluşuma rakadaş geliyor bir tane dahaaa delikafadulden
sağlıcakla ve zamanında gelsin paşanız aranıza :Saruboceq:
[/QUOTE]

tatlım benımde buyudu ama dısa cıkmadı henz..

hay Allah iyiliiiiini versin nasıl güldürdün beni tam çıkarken :roflol: :roflol: :roflol:
deneme bence kaydirigubbakcemile3
ben de ençok oğluşumun ayak başparmağını benzettim babasına , bu kadar olur dedim hatta kaydirigubbakcemile3
benim maymunum da ağzını açıp kapatıyorduuuu :asigim:
bakalım bu ctesi neler yapacak :1rolleyes:
ben çıktım artıkın
Şeniz çiçekimmmmm

aynenn bundan önceki 4 hamileliğimde yattığım yerden kalmıyordum bişey olcak diye inanın evim dubleks di ikinci katını 1 ay görmedim o kadar yanii olacak olduktan sonra oluyoo yanii ..... senağlama

neyse bunalım takılıp oğlumu üzmeyeyim kıyamammmmm ben onaa maşallah walla maşallah bebişlerimizee

:))) Tamam canım iyi akşamlar,denemiyim tamam acıdım :smiley-cool:

bebişim tebrik ederim oğluşunu. sağlıkla kavuşursunuz inş.

ay canım sen böyle yazınca bile gözlerim doldu benim. görmeyi çok isterdim ben de ama nazardan da çok konuşulmuş koy resmini de bakalım diyemiyorum. kendine bol bol oku arkadaşım naara gelmeyelim durduk yere bi de.

ay bızde ne zaman doktora gıtsek oğlum hıc oynamıyo cook yavas yavas hareket edıyo sımdı masallah cok hareketlı ama ben o hareketlerı hıc goremeedım ultrasonda acaba hıc hareket etmıyorum dıye oğlumdamı öle yapıyodu
sımdı hareketlendım oda aynı masallahkaydirigubbakcemile3

kızlar hareketsizlik bence kötü yapıyor bizi,yani şöyle diyim dersimin olmadığı boş günümde evde olduğumda herbir yanım ağrıyo,meymenetsiz bir ifadeye bürünüyorum,ama çalıştığım günler daha dincim,tecrübeyle sabittir.hele hele hızımı alamayıp kemeraltına falan çıkarsam daha da bir dinç oluyorum :) gezmek yarıyo bana :)

kıslar bu arada benım gobek delıgım kocaman olmus.delikafadulden
sızınkıde oylemı acaba?

ah be canım sen zayıfsın galiba ne güzel göbek deliğini görüyorsun ben onu hala bir çukurun içinde saklıyorum,ne zaman karşılaşırız bilemiyorum şaka bir yana bu haftalar göbişlerin en hızlı büyüdüğü zamanlar o yüzden göbek deliğinin bundan etkilenmesi çok normaldir canım,üzme kendini.

haklısın canım kaydirigubbakcemile5
boşuna dememişler sakınılan göze çöp batar diye , inşallah biraz daha rahat bir insan oluruz biz de .. diyorum ya , alıştım belkide bu miskin moda ve dr.ların istirahat et demeleri bana balla kaymak oluyordu kaydirigubbakcemile3
teyakkuz durumu kalkmış da olsa alışkanlık oldu galiba , halen dinlenme ve az hareket etme modundayım .. sonra da azcık dışarı çıksam 2-3 saat kalsak dışarıda ve yürüsem biraz hemen yoruluyorum .. ayakta kaldım çok , gezdim yine deyip suçlu hisseiyorum kendimi benneyaptımki
yok yooooook kanım donmuş benim tövbe tövbeeeeeeee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…