2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın canım ne guzel ruya gormussun ınsallah hayır olur ve gordugun bu ruya gerceklesır:1hug:

cgülistan harika bir rüya görmüş hayır olsun inş. süper inş. bi raraya geliriz bebişlerimiz ile birlikte ne güsel olur Havalar iyice güselleşsin belki yaparız bir organizasyon ne dersinizdelikafadulden

hayır olur inş ..neden olmasın ki.. yapılırsa çok da güzell olur :1hug::1hug:

meleğim tatlım sıkma canını Şeniz
harika görünüyorsun
herkes keşke böyle hamile olabilse
eskiden hamileler ne bulurlarsa yerlermiş,boşuna şişerlermiş
o yüzden anneler anneanneler şimdide hep öyle olsun istiyorlar
ama şimdi tüm anne adaylar bilinçli,gereksiz gıda almanın yanlış olduğunun farkındalar
sen hiç sıkma canını
zaten her hafta dr.a gidiyorsun bir problem olsa doktorun söylerdi değilmi
hiç sıkma canını,bebişinde üzülmesin annesi
fıstık gibisin maşallah,Allah nazarlardan saklasın
benim arkadaşımın ablası hamileyken 6 kilo vermişti
hiçte bir problem yoktu,sağlıklımı sağlıklı bir kızı oldu onunda hatta şimdi 3 yaşında
hiç kafana takma tatlım benim :teselli:

melekcim benimde ilk haftalrda çok şişti karnım gazdan falan. görümcelerim hep moralimi bozdu ay sende bişi mi var benim 6. ayda karnım falan çıkmıştı dedi .görseniz kendileride epeyce kilolu ben ince yapılı birisiyim .

çubuğum hoşgeldin nasılsın tatlım.....................
aramızda seni görmek beni çok mutlu ediyor....

iyiyim tatlım
size bakmaya geldimm
güzel annelerimiz nasılmış diye hihoyyyt
her sabah sizi gözetliyorum kaydirigubbakcemile3
bugün birde günaydın diyeyim dedim :CüvCüv:

çok teşekkür ederim bitanem rahatlattın beni........
haklısın alışmışlar yaşlılar tombiş hamilelere.........
iyi ki varsınız bitanem........kaydirigubbakcemile5

iyiyim tatlım
size bakmaya geldimm
güzel annelerimiz nasılmış diye hihoyyyt
her sabah sizi gözetliyorum kaydirigubbakcemile3
bugün birde günaydın diyeyim dedim :CüvCüv:

demek biri bizi gözetliyor haŞeniz
canım gel her zaman gel bekleriz.....
hatta yakında teccrubelerimizden faydalan senin zamanın geldi hadi..........
gelsin benim yeğenim............yerimseniben

inşallah meleğim inşallah
bu yıl sonuna doğru başlıyoruz artık çalışmalara
Allah nasip ederse 2010da teyze yapıcam sizi :lepi:

Hepinize günaydın anneler,umarım güzel bigün olur hepimiz için.Akşamdan beri boğazlarım acıyor benim kırıklık var üzerimde hasta olmak istemiyorum .Ama hava benim aksime çok güzel güneşli kaydirigubbakcemile3

gunaydın canım hoşgeldınız dıkkat et kendıne bol bol c vıtmını al havalara aldanma sakınŞeniz

melekcim takma kafana boşver canım yeni hamile kalınca insanlar benimde canımı çok sıkmıştıo hatta en yakınlarım anlatmıştım sizlere 1 ay hasta oldum sonra senin bebğin gayet sağlıklı dr kontrolündesin canım bende daha 1 kilo aldım banada herkes aaaaaa 5 ayda 1 kilo olurmu geçen hafta burda gittiğim dr güldü bana tabiki fazla almıyacan dedi zaten kilon var geçen bir kilolu doğum yaptı 4 kilo doğurdu dedi ve sadece 9 ay boyunca 4 kilo almış o yüzden canım susabiliyorsan sus ve geç böyle kişilere canım

günaydın kızlar nasılsınız ben bugün dr a gideceğim için mide bulantımla güne merhaba dedim.Psikolojik olmalı.
bu arada kibelecim göbişin maşallah çok şeker allah nazarlardan korusun ve çok yakışmış...

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine a.s.bu arada gözün aydın canımm paşan geliyormuşş:asigim:

inş güzel haberlerle gelirsin canım :1hug:

CANIM BENİM DOĞRU ASLINDA NORMAL..............kaydirigubbakcemile5
TAKMIYORUM SUSUP GÜLÜMSEYİP GEÇİYORUM AMA HASSASLAŞTIK SANIRIM BEBEKLE İLGİLİ OLAN HERŞEYİ AŞIRI TAKIYORUM.............
ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN..............Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…