hayırlı olsun eyetkine canım
haberlerini bekliyoruz
kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt
çalşanlar kolaylıklar , dinlenenlere bi şey demiyorum , yayılın gitsin kaydirigubbakcemile3
günaydınnnn canım çok tatlısın ya hep güldürüyorsun bu güzel sözlerinle ŞenizŞeniz
geçmiş olsun canım sende atlattın bakalım darısı olmayanlara :1hug:
çok şükür cnm sağoll atlattıkk walla..
canım ya kaçıncı haftadan sonra kullanılabiliyor o aletler ??
bir de nesquickin angel sounds diye resmini kopyaladığı bir alet vardı , aynı özelliklere mi sahip ?
ben de istiyorum o aletlerden , hangi siteden şipariş ettiğini yazar mısın bana özelden ?
evet canım aynı özelliklere sahip ben 15. haftadan sonra duyulabiliyor diye biliyorum. sana özelden site adını yazıcam cnm belki sakıncalıdır fiyatı da uygun
canım merak ettim sağlık ocağına niçin kayıt oluyorsunuz.anlamadımsüperrrrrrrrrr :lepi:
işte buuuuu :içelim:
benim daha 2 haftam felan var o zaman dimi canım ???
ben daha gitmedim hiç sağlık ocağına , gideyim diimi , kızmasınlar sonra neredeydin bu zamana kadar diye fisfisfis
merhaba kızlarrr...
geçmişe bakamadım aşı oldumm benn.. hiç acımadıı 26 martta tekrar çağırıdılar..
haklısın gaydın ya........
cumartesi doktora gideceğim............
konuşçam bu konuyu............
ama içime sıkıntı düşürdüler.............
illaa hamilesin diye şişmemiz gerek yaş itibariyle öyle bilip öyle görmüşler.........
5 aylık olmak üzereyiz 1 kilo azmı ki 5 ayda.....az aslında da yetersiz mi...........
4 ayda 9-10 kilo alırmıyım acaba ben...........10 kilodan az almamalıymışım doktorum öyle dedi.........
8 kilo bebek suyu+kan+kese+bebeğin sonu yaklaşık 8 kiloymuş...
merhaba kızlarrr...
geçmişe bakamadım aşı oldumm benn.. hiç acımadıı 26 martta tekrar çağırıdılar..
canım merak ettim sağlık ocağına niçin kayıt oluyorsunuz.anlamadım
atlattın aşıyıda canım ,çok korkuyordun .bende dr u arayıp soracağım ona göre bende yaptıracağım aşımı.
star_dust canım. Benim midem galiba çok hassas eleviti görmem yetiyor inş dr um bugün şurup tarzı bişey verirde bende rahat ederim. vicdanen hiç rahat değilim o vitamini yutamıyorum ya gece rüyalarıma giriyor.rüyalarımda bebişimin hiç gelişemediğini görüyorum.Badem arkadaşım meleklerini kaybettiği zamanda ben kendimi 4 aylık doğum yapmış olarak gördüm. bir şeye üzülmem veya tafama takmam yetiyor.
Oyyyyyy geçmiş olsun canım,acımıyo dimi.Bende 1 hafta sonra mı olucam acaba bi sorayım bakalım
selam kızlar tuvalete gittikten sonra alt tarafında acı yada ağrıya benzer şeyler hisseden varmı idrar yolu enfeksyonu olsa yaparken ağrı yanma olur diye biliyorum benim tuvaletten çıktıktan sonra oluyor iki gündür takıldı kafama :çok üzgünüm:
sağol canım şurup olarak yok ama şansımı deneyeceğim belki farklı firmaların vardır.vitamin hakkında yazdığın bilgiler de gerçekten çok haklısın verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım.a.s.canım geçmiş olsun .. varsa hamileler için vitamin şurubu al ma ne supradynde ne de elevitde yok sanırım şurup şeklinde satılan formu :1no2: belki başka firmalarda vardır ..
" vitamin şurupları ne kadar gerekli ? " isimli başlıklı bir yazıdan alıntıyı paylaşayım seninle canım : Çocukların bağışıklık sistemi iyi çalıştığında mikroplara karşı daha dirençli olup hastalıklara yakalanma riskleri de azalır. Yetersiz ve dengesiz beslenme, mevsim değişiklikleri, sık sık hasta olma, bağışıklık sisteminin zayıflamasına yol açar. Prematüre bebeklere, hamile ve emziren annelere, ağır düzeyde beslenme yetersizliği olanlara, uzun süreli ishali olanlara vitamin desteği yapılmalıdır.
sanırım bende ıdrar yollarımı usuttum
özellıkle sabaha karsı wc gıttıgımde acayıp agrı ve yanma oluyo:çok üzgünüm:
sen de aşı için mi gideceksin canım ???
bu arada tickerına bayyyyıldımmmmm , çok cici olmuş , içini açıyor insanın .. hatta gaza geldim ben de yapayım o siteden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?