2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hayırlı olsun eyetkine canım
haberlerini bekliyoruz

sağol canım mutlaka haber vericemm a.s.

selam kızlar tuvalete gittikten sonra alt tarafında acı yada ağrıya benzer şeyler hisseden varmı idrar yolu enfeksyonu olsa yaparken ağrı yanma olur diye biliyorum benim tuvaletten çıktıktan sonra oluyor iki gündür takıldı kafama :çok üzgünüm:

atlattın aşıyıda canım ,çok korkuyordun .bende dr u arayıp soracağım ona göre bende yaptıracağım aşımı.

canım ben dr şlk gittiğimde sakın etrafındakileri dinleme...
herkesin hamileliği farklıdır yapısı farklıdır dedi
internette çok okuyup kafanı bulandırma beni ara yardımcı olurum demişti
byüklerimize bakma kilo alıp almamn bebeğin gelişiminde çok etkili değilmiş
bebek genetik yapısına göre zaten doğacağı kadar kilo alırmış
ama kendimiz için hamilelikte 10-14 arası almamız lazım yaşlanmamak inç olmak için
sonuçta 6 kilo ile doğum yapanlarda var
benim3 güm sonra 5 ayım bitiyor altıncı aydan gün alıyorum 2 kilo aldım
1 kilo vermişim sonuçta çoçuk kilo vemiyorya kafanı takma yağlardan gidiyor

merhaba kızlarrr...

geçmişe bakamadım aşı oldumm benn.. hiç acımadıı 26 martta tekrar çağırıdılar..

canım gözün aydın kutulmuşun darısı diğer annelere

kızlar göbüşleriniz çok güzel maşallah

benim göbüşüm çok küçük 5 ay bitiyor
beni gören hamile demez
bebeğim nerye sığıyor anlamıyorum biraz korkuyorum
ultrasyona girmek istiyorum ama eşimin nöbetlerinden ve ultrasyon karşıtlığından deliricem
ben arkadaşlara soruyorum gerek yok diyolar diyor
deliricem

canım merak ettim sağlık ocağına niçin kayıt oluyorsunuz.anlamadım

canım sağlık ocağına kayıt olduktan sonra onlar da seni gebeliğini takip ediyolar aşılarını v.s. ayrıca doğumdan sonra bebeğinin aşıları için de çağırıyolar.. kayıt olmak da fayda var.

atlattın aşıyıda canım ,çok korkuyordun .bende dr u arayıp soracağım ona göre bende yaptıracağım aşımı.

çok şükür canım evet sanırım en çok korkanlardan biriydim ama hiç acımadıı hemşire 1-2 gün ağırlık olabilir dedi o kadar şimdilik bi sıkıntım yok...

canım geçmiş olsun .. varsa hamileler için vitamin şurubu al ma ne supradynde ne de elevitde yok sanırım şurup şeklinde satılan formu :1no2: belki başka firmalarda vardır ..

" vitamin şurupları ne kadar gerekli ? " isimli başlıklı bir yazıdan alıntıyı paylaşayım seninle canım : Çocukların bağışıklık sistemi iyi çalıştığında mikroplara karşı daha dirençli olup hastalıklara yakalanma riskleri de azalır. Yetersiz ve dengesiz beslenme, mevsim değişiklikleri, sık sık hasta olma, bağışıklık sisteminin zayıflamasına yol açar. Prematüre bebeklere, hamile ve emziren annelere, ağır düzeyde beslenme yetersizliği olanlara, uzun süreli ishali olanlara vitamin desteği yapılmalıdır.

Oyyyyyy geçmiş olsun canım,acımıyo dimi.Bende 1 hafta sonra mı olucam acaba bi sorayım bakalım

çok sağoll canım korkma walla hiç acımıyoo benim hiç acımadı minicik iğne zatenn ama yakma falan yok merak etme.. sanırım sende de 1 hafta sonra olursun....

geçmiş olsun canım .. idrar yolu enf. olabilir belki , bu sıralarda hemen herkeste var gibi , bi idrar testi yap istersen canım :1hug:

geçmiş olsun kızlarr idrar yolu enfeksiyonu ne kötüdür çok iyi bilirim

sağol canım şurup olarak yok ama şansımı deneyeceğim belki farklı firmaların vardır.vitamin hakkında yazdığın bilgiler de gerçekten çok haklısın verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım.a.s.

sanırım bende ıdrar yollarımı usuttum
özellıkle sabaha karsı wc gıttıgımde acayıp agrı ve yanma oluyo:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım
idrar kültürü yaptır suyu 2 katı arttır bakterileri atmana yardımcı olurmuş
hamilelerde olan bişeymi acaba ben de hafif geçirir gibi oldum tahlillerim hep temiz çıktı ama
çok çok su içtim

slm kızlar ya ben okadar yoğunumki
anca girebildim geçmiş göz attım ama
pek okuyamadım
neyse herkez iyidir inşallah bi sorun falan yoktur

hüzün yılı geçmiş olsun canım bende sürekli lavobodayım
doktora gittiğimde idrar testi yaptırdım ama
temiz çıktı çok garip çünki yanmada vardı bende sürekli oluyodu zaten
hamilelikten öncede vardı enfeksyon

sen de aşı için mi gideceksin canım ???
bu arada tickerına bayyyyıldımmmmm , çok cici olmuş , içini açıyor insanın .. hatta gaza geldim ben de yapayım o siteden delikafadulden

ay ben de emin olamdım ama bir giidp konuşacağım.eşim akşam tutturdu neden doktor söylemeden birşeyler yapıyorsun diye.bende bunun bir zararı yok hiç doktor söylemiyormuş zaten dedim.
gidiyim bir konuşayım bakalım aşı mı tahlil mi bir şey yapacaklar mı.
arada idrar tahlili yapıp kanına felan da bakıyorlarmış ya o hoşuma gitti.
eğer bu gittiğim yer yapmazdsa hiç uğraşmam bende .bırakırım.neyse hayırlsı .kızım için her şey değil mi yetzesi.
tickerimi valla haziran anneleri topiğmnde rica ettim bayıldım orada bir arkadaş yaptı.allah razı olsun.
çünkü ben o siteye giridm bir şey yapamadım.
çok sağolsun bir kere yazdım hemen yapmış bana .
çok şeker değil mi çiçekli çiçekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…